Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

05.12.2009

Recommended Posts

13.00 FK BSK Borca - Crvena Zvezda tip BAR JEDAN NE DAJE GOL @ 1.65 BWIN 8/10

 

Posle poraza u večitom derbiju sa Partizanom ,Zvezda će pokušati da izleči rane protiv ekipe BSK-a.Domaćin je prosečna ekipa koja se nalazi na 14 mestu i u opsanoj je zoni za ispadanje.U velikoj krizi su pošto već 6 utakmica kod kuće nisu pobedili nijednog rivala.Što je najgore po njih u tim mečevima su postigli samo jedn pogodak tako da ne predstavlaju opasnost za inače solidnu odbranu Crvene Zvezde.BSK će se od prvog minuta orijentisati na odbranu tako cda mislim da neće ozbiljnije ugroziti gol gostiju.

 

Crvena Zvezda će pokušati da oba meča u jesenjoj polusezoni dobije kako bi zadržali vodeću poziciju i bili jesenji šampioni.Prvi na putu ima je tim BSK-a koji ne bi trebalo d predstavlja neku ozbiljniju prepreku na tom putu.Zvezda je na gostovanjima najuspešniji tim i ima 6 pobeda i samo jedan remi. Uz to imaju 14 datih i samo jedan primljen gol. U zadnjih 5 gostovanja nisu primili nijedan pogodak.To me je i navelo da odigram da bar jedna ekipa ne daje gol.trener Zvezde Petrović ima kadrovskih pšroblema jer u timu neće biti Lazetića, Ignjatijevića i Bogdanovića, ali će po svoj prilici u timu biti golgeter lekić tako da se očekuje da Zvezda krene sa tri napadača od prvog minuta.

 

Sve ukazuje na ubedljivu pobedu Zvezde i to bez primljenog gola.

 

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/13cheers.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00, Real Madrid(-1) - Almeria, tip 1, @1.64, Unibet, 8/10

 

 

 

U susretu 13. kola španjolske Primere sastaju se trenutno 2. plasirani Real Madrid i 14. plasirana Almeria.

 

Real Madrid je u dosadašnjem dijelu natjecanja ostvario omjer 9-1-2 uz gol razliku 27:9 i ima 28 osvojenih bodova, dok je Almeria ostvarila omjer 3-3-6 uz gol razliku 12:19 i ima 12 osvojenih bodova.

Na domaćem terenu Real ima omjer 6-0-0 uz gol razliku 18:4 i ima 18 osvojenih bodova po čemu je uz Barcelonu najuspješniji domaćin lige, a Almeria u gostima ima omjer 1-1-4 uz gol razliku 6:10 i ima 4 osvojena boda.

 

U posljednjih 10 prvenstvenih susreta Real ima omjer 7-1-2 uz gol razliku 21:7, a Almeria omjer 2-3-5 uz gol razliku 12:18.

 

Što se tiče h2h omjera u posljednja 4 međusobna susreta je omjer 2-1-1 u korist Reala, a Real je u oba susreta igrana doma slavio :

Real Madrid - Almeria 3:0 22.03.2009.

Real Madrid - Almeria 3:1 15.09.2007.

 

Vjerovatni sastavi(Marca):

Real Madrid: Cassilas - S. Ramos, Pepe, Garay, Arbeloa - Granero, X. Alonso, Marcelo, V. der Vaart - C. Ronaldo, Higuaín.

Almeria: D. Alves - Cisma, Chico, Acesiete, Macedo - Mbami, Bernardello, Soriano - Crusat, K. Uche, J. Ortiz

 

Nakon što se strijelci Reala nisu iskazali u posljednje 3 utakmice doma, kad su s istovjetnim rezultatima od 1:0 svladali FC Zürich, Racing Santander i Alcorcón, vrijeme je da pokažu svoje prave vrijednosti i opravdaju ogromna sredstva koja su u njih uložena. Mislim da je Almeria protivnik po mjeri da se konačno dođe i do pobjede u hendicapu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...