Jump to content
Sign in to follow this  
Gandalf

06.12.2009.

Recommended Posts

10:00, Kongo - Njemačka(Half with most goals), tip 2nd half, @1.60, Expekt

 

 

 

U susretu 2. kola A skupine svjetskog rukometnog prvenstva koje se održava u Kini od 05. do 20. prosinca ove godine sastaju se Kongo i Njemačka.

 

Opće je poznato da je svjetsko rukometno prvenstvo slabije natjecanje od europskog rukometnog prvenstva jer se za razliku od europskog gdje se kroz kvalifikacije u glavni turnir probija dosta izjednačenih reprezentacija pa na glavnom turniru nastupaju one najbolje, na svjetsko se dolazi na isti način ali po kontinentalnom ključu, a ruku na srce neki kontinenti imaju za par klasa lošiju rukometnu kvalitetu od europske.

 

Tako se danas sastaju edan od afričkih predstavnika - Kongo i reprezentacija iz europskog rukometnog vrha - Njemačka.

Favorit u ovom susretu je nedvojben što pokazuju i koeficijenti koji kažu da se pobjeda Njemica vrednuje s čistih @1.00!!

 

No, ono što mene privlači kod ovog tipa je ponuda u kojem će poluvremenu pasti više pogodaka, a ja tipujem na drugo poluvrijeme.

Zašto?

Razlog je vrlo jednostavan. Naime, Kongo je truba od reprezentacije i s vrlo upitnim kondicijskim stanjem pa svojim protivnicima u prvom poluvremenu može još i pružiti neki otpor, ali mu u drugom slijedi kanta.

 

Klasičan primjer toga smo imali jučer u susretima 1. kola kada je Kongo na poluvremenu protiv Švedske imao 9:9, da bi na kraju završio na -9 pogodaka razlike - 28:19.

Tako je dok je imao snage i koncentracije prvo poluvrijeme završilo na 18, a drugo na 29 postignutih pogodaka.

 

I Njemačka je u prvom kolu pokrila ovaj tip u susretu s Danskom. Na poluvremenu je bilo 10:15, a na kraju 26:27. Znači u prvom puluvremenu smo vidjeli 25, a u drugom 28 pogodaka.

 

Sličan scenarij očekujem i u ovom susretu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

10:15, Čile - Mađarska(Half with most goals), tip 2nd half, @1.60, Expekt

 

 

 

U susretu 2. kola C skupine svjetskog rukometnog prvenstva koje se održava u Kini od 05. do 20. prosinca ove godine u gradu Suzhou sastaju se Čile i Mađarska.

 

Kao što već rekoh, opće je poznato da je svjetsko rukometno prvenstvo slabije natjecanje od europskog rukometnog prvenstva jer se za razliku od europskog gdje se kroz kvalifikacije u glavni turnir probija dosta izjednačenih reprezentacija pa na glavnom turniru nastupaju one najbolje, na svjetsko se dolazi na isti način ali po kontinentalnom ključu, a ruku na srce neki kontinenti imaju za par klasa lošiju rukometnu kvalitetu od europske.

 

Tako se u ovom susretu sastaju jedan od južnoameričkih predstavnika - Čile i još jedna reprezentacija iz europskog rukometnog vrha - Mađarska.

Favorit je i u ovom susretu nedvojben pa je koeficijent na pobjedu Mađarica isto @1.00!!

 

No, to me ne opterećuje jer je moj izbor i u ovom slučaju u kojem će poluvremenu pasti više pogodaka, a tipujem kao i prvi put na drugo poluvrijeme.

Razlog je isti kao i kod prethodnog tipa.

 

Naime i Čile je totalna truba od reprezentacije i s vrlo velikim je upitnim kondicijskim stanjem pa svojim protivnicima u prvom poluvremenu može još i pružiti neki otpor, ali mu u drugom slijedi kanta.

 

Klasičan primjer toga opet smo imali jučer u susretima 1. kola kada je Čile na poluvremenu protiv Rumunjske dobio 20 pogodaka(20:7) a onda se pobrinuo da uđe u statistiku kao reprezentacija koja je popila najviše pogodaka na utakmicama 1. kola te je svoju blamažu zaustavio tek kad je iz mreže izvukao 51 loptu(51:17).

Ali to je itekako znakovito i dobro za ovaj tip.

 

I Mađarska je u prvom kolu pokrila ovaj tip u susretu s Tunisom. Tunis je još pružio i vrlo solidan otpor pa je na poluvremenu bilo 15:11, a na kraju 33:25. Znači u prvom puluvremenu smo vidjeli 26, a u drugom 32 pogotka.

 

Sličan scenarij očekujem i u ovom susretu. Znači nešto veći otpor u prvom, a više pogodaka u drugom poluvremenu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...