Jump to content
Sign in to follow this  
Gandalf

07.12.2009.

Recommended Posts

12:00, Danska - Kongo(Half with most goals), tip 2nd half, @1.60, Expekt

 

 

 

U susretu 3. kola A skupine svjetskog rukometnog prvenstva sastaju se Danska koja je u prva 2 kola zabilježila 2 pobjede i Kongo koji nakon prva 2 kola ima 2 poraza.

 

Spominjao sam jučer već osnovne razloge igre na ovaj tip pa se neću puno ponavljati.

Danska je neusporedivo kvalitetnija reprezentacija i ovdje je apsolutni favorit što ponovno potvrđuje onaj već opjevani koeficijent na pobjedu od @1.00!!

 

Na Kongu je tako da im pruži što kvalitetniji otpor.

 

Što se tiče samog prolaza tipa obje su reprezentacije u oba susreta pokrile ovu ponudu.

Danska je u 1 kolu igrala s Njemačkom. Na poluvremenu je bilo 15:10, a na kraju 27:26. Znači u prvom puluvremenu smo vidjeli 25, a u drugom 28 pogodaka.

U 2. kolu je pobijedila Francusku 24:16(11:8). Tako je nakon 19 pogodaka u prvom, dodan još 21 pogodak u drugom poluvremenu.

 

U 1. kolu je Kongo na poluvremenu protiv Švedske imao 9:9, da bi na kraju završio na -9 pogodaka razlike - 28:19. Tako je dok je imao snage i koncentracije prvo poluvrijeme završilo na 18, a drugo na 29 postignutih pogodaka.

U 2. kolu je Kongo na poluvremenu protiv Njemačke imao 10:15, da bi na kraju završio na -13 pogodaka razlike - 23:36. Tako je prvo poluvrijeme završilo na 25, a drugo na 34 postignuta pogotka.

 

Vjerujem da će se taj trend, ponajviše zahvaljujući Kongu, nastaviti i danas...

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:15, Norveška - Čile(Half with most goals), tip 2nd half, @1.60, Expekt

 

 

 

U susretu 3. kola C skupine svjetskog rukometnog prvenstva sastaju se Norveška koja je u prva 2 kola zabilježila 2 pobjede i Čile koji nakon prva 2 kola ima 2 poraza.

Norveška je neusporedivo kvalitetnija reprezentacija i ovdje je apsolutni favorit jer Čile nakon 2 kola ima gol razliku -68.

 

Što se tiče samog prolaza tipa ovdje do sada nismo imali stopostotni prolaz..

Norveška je u 1 kolu igrala s Japanom. Na poluvremenu je bilo 15:9, a na kraju 34:19. Znači u prvom puluvremenu smo vidjeli 24, a u drugom 29 pogodaka.

U 2. kolu je Norveška igrala s Tunisom i zabilježila pobjedu od 36:25(18:14). Tako je nakon čak 32 pogodaka u prvom, dodano svega još 29 pogodaka u drugom poluvremenu. Osnovni razlog pada u tom slučaju je bio taj što je Tunis tipična, po košarkaškoj terminologiji, run and gun reprezentacija, koja igra vrlo kratke napade sa izrazito puno trke i udaraca prema golu pa ako se njoj ili protivniku otvori šut to odlazi u debele overe. Čile to nije u stanju i zbog toga nema potrebe da ni Norveška srlja u brze napade.

 

Čile je u 1. kolu igrao s Rumunjskom i poražen je rezultatom 51:17(20:7). Tako je prvo poluvrijeme završilo na 27, a u drugom je postignuto čak 41 pogodak.

U 2. kolu je Čile na poluvremenu protiv Mađarske imao 6:24, da bi na kraju završio na 14:48. Tako je prvo poluvrijeme završilo na 30, a drugo na 32 postignuta pogotka.

 

Nadam se da će se Čile pobrinuti da se što bolje odupre Norveškoj u 1. poluvremenu, a u drugom neka onda krene lavina...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...