Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na Recycle Bin se ne može napravit ni Rename bez kopanja po registru a kamoli ga izbrisat.

Reinstalirao sam Windowse nakon 4 godine i čudo jedno kako sve radi brzo. Imam 15 GB programa, isključio sve šta smeta, Task Manager mi pokazuje samo 18 procesa pokrenuto.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  ivemali said:

Na Recycle Bin se ne može napravit ni Rename bez kopanja po registru a kamoli ga izbrisat.

Reinstalirao sam Windowse nakon 4 godine i čudo jedno kako sve radi brzo. Imam 15 GB programa, isključio sve šta smeta, Task Manager mi pokazuje samo 18 procesa pokrenuto.

Pozovi Chucka :nije:

Probaj Ubuntu da vidis kako ce sve biti jos brze i nece ti trebati nikakav antivirus.

Posted
  Bunka said:

Pozovi Chucka :nije:

Probaj Ubuntu da vidis kako ce sve biti jos brze i nece ti trebati nikakav antivirus.

Kod mene dual boot :nije:

Posted

Imao sam Debian na jednoj particiji. Problem su mi driveri kod Linuxa, toliko toga mi je spojeno na kompjuter da mi treba 1/2 dana za očistit sve od prašine. Najbolje je imat 2 diska, često reinstalirat i dobar firewall.

Posted

Mujo stoji pred automatom za koka-kolu. Ubaci kovanicu i izađe jedna limenka kole. Ubaci Mujo još jednu i opet izađe limenka. I tako Mujo nastavi dok se jedan iz kolone koja se stvorila iza njega ne pojavi i reče:

- Oprostite gospodine, jeste li gotovi više? I mi smo žedni.

A Mujo će na to:

- Dok Mujo dobija, Mujo igra!

Posted
  roberth said:

Mujo stoji pred automatom za koka-kolu. Ubaci kovanicu i izađe jedna limenka kole. Ubaci Mujo još jednu i opet izađe limenka. I tako Mujo nastavi dok se jedan iz kolone koja se stvorila iza njega ne pojavi i reče:

- Oprostite gospodine, jeste li gotovi više? I mi smo žedni.

A Mujo će na to:

- Dok Mujo dobija, Mujo igra!

:nije:
Posted
  Stosy said:

Skinem Valladolin 2.20, Villareal 1.60, Salzburg 1.50, Cibonu masni hendi i Sienu hendi i nađe se Chelsea... :nije:

Da bi potom odigra popravni Cibonu masni hendi, Sienu hendi, Salzburg, čeka bi Lyona i Partizana i nađe se Jug koji za ne falit dobije u produžetku... :nije:

Meni su Jug i Mladost donijeli 200 Kn - stavio sam čisti x i uplatio 30 Kn.

Osim toga, moram se pohvaliti i s još jednim "divljim" koeficjentom kojeg sam danas skinuo: Barcelona - San Antonio - odigrao sam čisti x na listiću ( koef. 9 ) - ulog također 30 Kn.

No, zato su me na glavnom listiću sje... Chelsea i Juventus.

Posted (edited)

sinoć pročitam na jednom blogu da je nekom liku frend iz poljske javio da je poljska hokejaška u20 reprezentacija lošija od naše i da bi naši danas mogli dobiti.evo sad je 6:5 za naše u 3/3.kvota 14.5

naravno nisam ništa odigrao na to :nije:

edit

i završilo je 6:5 :nije:

Edited by joxong
Posted
  Goran1 said:

Zanimljivo je da je na Expekt kladionici koef. na Cleveland pao na samo 1.57

Samo???

Pa ja ne igram dok tečaj nije 1.01!! Ostalo je sve preveliko i nesigurno! :nije:

Posted

Baš gledam tablicu od Unibet natjecanja,mislio sam da Tuto nije ažurirao 6 kolo,kad vidim tamo kladioničar skinuo one dvije blamaže "velikih klubova"!! :nije:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...