sportandlove 3 Posted January 8, 2010 nek ide u penziju Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted January 8, 2010 (edited) Federeru http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif , u ala je smesno igrao.. au svaki drugi poen njegova neprisiljena užas valjda će me wawrinka izvući Edited January 8, 2010 by joxong Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 8, 2010 Smrad , smece.... Nije da ga poznam ali mislim da su to preteske rijeci za bilo koga. Izgubio covjek mec , ni prvi ni zadnji . Ljutnja je u redu ali ovakve stvari mi je blesavo citati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 8, 2010 Smrad , smece.... Nije da ga poznam ali mislim da su to preteske rijeci za bilo koga. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Izgubio covjek mec , ni prvi ni zadnji . Ljutnja je u redu ali ovakve stvari mi je blesavo citati. Ma nemoj ni da citas, ako ti se postovi ne svidjaju Covek je p...a, RAfa je kralj za njega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 8, 2010 Na Rafu cu kucu da izgubim i necu da zalim, jer znam da je dao sve od sebe i da nije mogao, a svi ostali pocev od Djokovica pa preko Federera su samo za jedno dobro batinanje posle lose partije u kojoj se vidi da su se predali i psihicki i fizicki... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 8, 2010 Smrad , smece.... Nije da ga poznam ali mislim da su to preteske rijeci za bilo koga. Izgubio covjek mec , ni prvi ni zadnji . Ljutnja je u redu ali ovakve stvari mi je blesavo citati. nije uopće problem što je izgubio, nego što nije htjeo igrat. ako se boji Nadala trebo je predat ko čovjek, a ne ovako smješno izgubit.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 8, 2010 nije uopće problem što je izgubio, nego što nije htjeo igrat. ako se boji Nadala trebo je predat ko čovjek, a ne ovako smješno izgubit.... Smijesno je reci da ce namjerno izgubiti jedan mec da nebi izgubio onaj drugi. Ima li to ikakvog smisla. Razmisli jos jednom. Ko se koliko trudi ne zanima me , ali Nadal nikad nece dostici Federerove rezultate. Svi govorite da je zakurac , ali se ipak kladite na njega. Zapitajte se da nije problem u vama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted January 8, 2010 Od Mars mozda si? ja ja mars ja hrvat ti makedonec Ja samo ga igram protiv Murray i Davydenko i kad ga odigram gubi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 8, 2010 Smijesno je reci da ce namjerno izgubiti jedan mec da nebi izgubio onaj drugi. Ima li to ikakvog smisla. Razmisli jos jednom. Ko se koliko trudi ne zanima me , ali Nadal nikad nece dostici Federerove rezultate. Svi govorite da je zakurac , ali se ipak kladite na njega. Zapitajte se da nije problem u vama. nisam se kladio na njega, kladio sam se na zbroj gemova. mislio sam da može uzet bar jedan set, al izgleda da ne može više ni to... Quote Share this post Link to post Share on other sites
carobni 0 Posted January 8, 2010 sta ste igrali od hokey-a ??? mislim da danas aalborg gubi kod kuce Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 8, 2010 Ja odigrao ovo za danas,a smrdi mi taj Medvešćak za popidit!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 8, 2010 Imam pitanjce... posebno za moje iz pgž, mi smo prvi na tapeti... digitalna tv Imate li namjeru uzimati one receivere od pošte za koje su nam velikodušno poslali kupone?? Izbor je između: vivax imago dvb-t 120 i NB 4001T.. Valja li to išta??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
carobni 0 Posted January 8, 2010 Ja odigrao ovo za danas,a smrdi mi taj Medvešćak za popidit!! ja sam Ingolstadt i X2 protiv alborga , pa sta bude Medvescak mi danas public bet pa sam ga odlozio http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 8, 2010 Dobra Večer.Hebem ovaj snijeg i kišu sav sam se zasro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 8, 2010 Imam pitanjce... posebno za moje iz pgž, mi smo prvi na tapeti... digitalna tv Imate li namjeru uzimati one receivere od pošte za koje su nam velikodušno poslali kupone?? Izbor je između: vivax imago dvb-t 120 i NB 4001T. Valja li to išta??? Na ovoj adresi imaš u Rijeci (Ivana Čikovića Beloga 6 tel. 051/264753) dobar izbor. Osobno sam uzeo NB 4001T USB. Svrsi kojoj su namijenjeni služe i jedan i drugi. Quote Share this post Link to post Share on other sites