orijent Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bane said: obavestavam natjecatelje u H2H takmicenju da ko bude bio samnom u grupi od sledece nedelje, postavljacu uvek poslednji par, cekacu minut do 12, gledacu dal je neko ostavio koji tecaj i da li je pogodio, taktiziracu najvise moguce, jer sam se sada mnogo iznervirao kada sam video da u mojoj grupi za danas niko nije postavio par, a ja inace vec 9 dan za red cu ostaviti prvi par pre mog konkurenta, sto nije u redu... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ......pazi samo da održiš obećanje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote
orijent Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bane said: obavestavam natjecatelje u H2H takmicenju da ko bude bio samnom u grupi od sledece nedelje, postavljacu uvek poslednji par, cekacu minut do 12, gledacu dal je neko ostavio koji tecaj i da li je pogodio, taktiziracu najvise moguce, jer sam se sada mnogo iznervirao kada sam video da u mojoj grupi za danas niko nije postavio par, a ja inace vec 9 dan za red cu ostaviti prvi par pre mog konkurenta, sto nije u redu... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif nekada je ovo takmičenje bilo više od igre........svaokdnevno si mogao naći parove postavljene u 23:59 i 00:00 .........btw, baš zbog čekanja protivnika da stavi par uvedeno je i pravilo da se par postavlja do ponoći Quote
baptista Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 orijent said: nekada je ovo takmičenje bilo više od igre........svaokdnevno si mogao naći parove postavljene u 23:59 i 00:00 .........btw, baš zbog čekanja protivnika da stavi par uvedeno je i pravilo da se par postavlja do ponoći Ali i uvelike je utjecalo ako se pogodi par sa manjim tečajem sada se dobiva jedan bod,a prije je to bila nula,zato su svi čekali 23:59!1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote
baptista Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jesenice opet jedu jaja!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote
c4nton4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 joxong said: večer Imaš prijenos Barce na kanalu Hayat.Ja ga imam na MaxTV ne znam kako je na kabelskoj i sl Quote
joxong Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 c4nton4 said: Imaš prijenos Barce na kanalu Hayat.Ja ga imam na MaxTV ne znam kako je na kabelskoj i sl nemam ga na kabelskoj a i nije da mi se baš nešto gleda ,tu ne bi smjelo biti problema a ovi naši pederi ne stavljaju ni juve milan tako da sam osuđen na stream jebeni Quote
c4nton4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 joxong said: nemam ga na kabelskoj a i nije da mi se baš nešto gleda ,tu ne bi smjelo biti problema a ovi naši pederi ne stavljaju ni juve milan tako da sam osuđen na stream jebeni Ne znam što uopće plaćamo toliko TV.Da gledam TV kalendar i reprize kineskih filmova? Od sporta ni s.. Quote
c4nton4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 joxong said: nemam ga na kabelskoj a i nije da mi se baš nešto gleda ,tu ne bi smjelo biti problema a ovi naši pederi ne stavljaju ni juve milan tako da sam osuđen na stream jebeni Na HRT+ je Juve-Milan Quote
El-Maestro Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 c4nton4 said: Na HRT+ je Juve-Milan Over 2.5 Quote
joxong Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 c4nton4 said: Ne znam što uopće plaćamo toliko TV.Da gledam TV kalendar i reprize kineskih filmova? Od sporta ni s.. bilo su neke priče o ponovnom uvođenju 3. programa sam za sport ali izgleda ništa od toga Kad se sjetim samo prije i nba i lige petice prijenosi,emisija petica a sad samo nlb liga i medveščak i lp rukomet Quote
Tuto Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bunka said: Jel ima koji Hardverski kompjuter guru da mi kaze koje mogu biti pricine sto mi BIOS ne prepoznaje HDD, tek nakon 30-40 rebutiranja uspeo je da prepozna HDD i evo me ovde. Ajde brze dok jos radi HDD! Odakle ti zaključak da je problem u BIOS-u? Možda ti je problem u tome što ti je MBR sector oštećen. To je prvi sektor u kome su pohranjeni podaci o disku i particijama diska. Kako se popravlja imaš na internetu hrpu stranica. Ukoliko imaš XP nešto možeš pronaći i ovdje. Ukoliko nije oštećen MBR (a čisto sumnjam kada se toliko puta komjuter restarta) onda je kvar ozbiljniji i jedino se kvar može otkloniti da se zaviri pod haubu komjotora. Lijep pozdrav. Quote
joxong Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 El-Maestro said: Over 2.5 lako moguć over i dosta izgledno je x2 Quote
El-Maestro Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 joxong said: lako moguć over i dosta izgledno je x2 Ocekujem otvorena igra za jedno 4 gola Quote
c4nton4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 El-Maestro said: Over 2.5 To su talijani.Malo daj, malo primi.Al pošto je Juve u banani, možda im ovaj smiješni Milan i da par komada Quote
Recommended Posts