Jump to content

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
  Bane said:

obavestavam natjecatelje u H2H takmicenju da ko bude bio samnom u grupi od sledece nedelje, postavljacu uvek poslednji par, cekacu minut do 12, gledacu dal je neko ostavio koji tecaj i da li je pogodio, taktiziracu najvise moguce, jer sam se sada mnogo iznervirao kada sam video da u mojoj grupi za danas niko nije postavio par, a ja inace vec 9 dan za red cu ostaviti prvi par pre mog konkurenta, sto nije u redu... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

......pazi samo da održiš obećanje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

Posted
  Bane said:

obavestavam natjecatelje u H2H takmicenju da ko bude bio samnom u grupi od sledece nedelje, postavljacu uvek poslednji par, cekacu minut do 12, gledacu dal je neko ostavio koji tecaj i da li je pogodio, taktiziracu najvise moguce, jer sam se sada mnogo iznervirao kada sam video da u mojoj grupi za danas niko nije postavio par, a ja inace vec 9 dan za red cu ostaviti prvi par pre mog konkurenta, sto nije u redu... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

nekada je ovo takmičenje bilo više od igre........svaokdnevno si mogao naći parove postavljene u 23:59 i 00:00

.........btw, baš zbog čekanja protivnika da stavi par uvedeno je i pravilo da se par postavlja do ponoći

Posted
  orijent said:

nekada je ovo takmičenje bilo više od igre........svaokdnevno si mogao naći parove postavljene u 23:59 i 00:00

.........btw, baš zbog čekanja protivnika da stavi par uvedeno je i pravilo da se par postavlja do ponoći

Ali i uvelike je utjecalo ako se pogodi par sa manjim tečajem sada se dobiva jedan bod,a prije je to bila nula,zato su svi čekali 23:59!1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif

Posted
  c4nton4 said:

Imaš prijenos Barce na kanalu Hayat.Ja ga imam na MaxTV ne znam kako je na kabelskoj i sl :uredu:

nemam ga na kabelskoj a i nije da mi se baš nešto gleda :uredu: ,tu ne bi smjelo biti problema :uredu:

a ovi naši pederi ne stavljaju ni juve milan tako da sam osuđen na stream jebeni

Posted
  joxong said:

nemam ga na kabelskoj a i nije da mi se baš nešto gleda :uredu: ,tu ne bi smjelo biti problema :uredu:

a ovi naši pederi ne stavljaju ni juve milan tako da sam osuđen na stream jebeni

Ne znam što uopće plaćamo toliko TV.Da gledam TV kalendar i reprize kineskih filmova? :uredu:

Od sporta ni s..

Posted
  joxong said:

Na HRT+ je Juve-Milan

Posted
  c4nton4 said:

Ne znam što uopće plaćamo toliko TV.Da gledam TV kalendar i reprize kineskih filmova? :uredu:

Od sporta ni s..

bilo su neke priče o ponovnom uvođenju 3. programa sam za sport ali izgleda ništa od toga

Kad se sjetim samo prije i nba i lige petice prijenosi,emisija petica a sad samo nlb liga i medveščak i lp rukomet

Posted
  Bunka said:

Jel ima koji Hardverski kompjuter guru da mi kaze koje mogu biti pricine sto mi BIOS ne prepoznaje HDD, tek nakon 30-40 rebutiranja uspeo je da prepozna HDD i evo me ovde. 

Ajde brze dok jos radi HDD!

Odakle ti zaključak da je problem u BIOS-u? Možda ti je problem u tome što ti je MBR sector oštećen. To je prvi sektor u kome su pohranjeni podaci o disku i particijama diska. Kako se popravlja imaš na internetu hrpu stranica. Ukoliko imaš XP nešto možeš pronaći i ovdje. Ukoliko nije oštećen MBR (a čisto sumnjam kada se toliko puta komjuter restarta) onda je kvar ozbiljniji i jedino se kvar može otkloniti da se zaviri pod haubu komjotora.

Lijep pozdrav.

Posted
  El-Maestro said:

Over 2.5 :uredu:

To su talijani.Malo daj, malo primi.Al pošto je Juve u banani, možda im ovaj smiješni Milan i da par komada :uredu: