Jump to content
Sign in to follow this  
tamy91

19.02.2010.

Recommended Posts

Medveščak Zagreb-Fehervar AV19

Prognoza:pobjeda Medveščaka

 

Sva su tri puta hokejaši Medveščaka ove sezone poraženi u gostima kod mađarske Albe Volan Fehervar, dok su na svome ledu jednom pobijedili, a jednom izgubili od istoga suparnika. Statistika je, dakle, u ovome slučaju na strani Albe, ali unatoč tome, vjerujemo da će “medvjedi” u petak u posljednjem kolu EBEL lige doći do pobjede.

 

Borba za pozicije uoči doigravanja je još uvijek otvorena. Medveščak je trenutno na osmom mjestu, dok su Mađari šesti, ali dijeli ih tek jedan bod. Pobjedom bi Zagrepčani, dakle, mogli skočiti i na šesto mjesto, iako će to ovisiti i o Klagenfurtu.

 

No, u svakom slučaju, jedini bi hrvatski predstavnik u ligi trijumfom sigurno napredovao, što bi mu moglo donijeti lakšeg suparnika u prvom krugu doigravanja.

 

Ne treba zato sumnjati da će “medvjedi” biti iznimno motivirani, kao što su i uvijek pred punom Ledenom dvoranom Doma sportova. A glavni argument za pobjedu Zagrepčana leži u činjenici da Alba u gostima igra izrazito loše.

 

Mađarska je momčad izvan svoje dvorane ove sezone uhvatila tek pet pobjeda i čak 21 poraz. Samo su dvije posljednjeplasirane ekipe, Olimpija i Jesenice, slabije u toj kategoriji.

 

Medveščak, pak, kod kuće ima 14 pobjeda i 12 poraza, a krajem prosinca je pred svojim navijačima lakoćom svladao Albu s 4-1. Vjerujemo da će i u petak priča imati sličan kraj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...