Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nagrađeni u veljači 2010. na natjecanjima Bet-Club Forum

Put do nagrada

Posted Image

1. mjesto
Fred - 50 €

2. mjesto
spartacus - 30 €

3. mjesto
micha - 25 €

4. mjesto
Gandalf - 30 €

5. mjesto
Zlaja - 10 €

Posted Image

1. mjesto
liliputanac - 50 €

2. mjesto
pirlo - 30 €

3. mjesto
Bunka - 20 €

4. mjesto
grizzly - 10 €

Posted Image

1. mjesto
Tuto - 20 €

2. mjesto
delpjero - 15 €

3. mjesto
micha - 10 €

Iskrene čestitike!

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif :nije::nije:http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  Bane said:

E dugo te nije bilo

pozdrav :nije:

.........skoro cijeli mjesec.......nisam mogao od djece i njihovog facebooka na red za kompjutor u neko normalno vrijeme....a i kad bi navratio u kafanu rano ujutro, ili u noći......nigdje nikog :nije:

Posted
  orijent said:

.........skoro cijeli mjesec.......nisam mogao od djece i njihovog facebooka na red za kompjutor u neko normalno vrijeme....a i kad bi navratio u kafanu rano ujutro, ili u noći......nigdje nikog :nije:

Ima ima, bude uvek neko, sada kada nema vise NHL-a, onda malo slabije bude :nije:

Posted
  Bane said:

Ima ima, bude uvek neko, sada kada nema vise NHL-a, onda malo slabije bude :nije:

....a šta hokej na Olimpijadi vam nije bio interesantan..........vidim kanađani osvojili zlato

Posted
  orijent said:

....a šta hokej na Olimpijadi vam nije bio interesantan..........vidim kanađani osvojili zlato

Pa jeste bio, ali njega nije nesto ni bilo toliko par utakmica i malo jace. Sinoc zasluzeno dobili Kanadjani, mada sam ja ocekivao i tipovao na Amerikance.. da su u OT-u nastavili da igraju kao sto su igrali 3 trecinu ne bi rezultat sigurno bio kakav je bio, nego se oni povukli, a Kanadjani stisli i dali prvi gol. To je sve bilo na psihi, znaci uspeli da izjednace 20 sekundi pre kraja, a onda totalno opusteno usli u produzetak, e to im nije trebalo. I zato zasluzena pobeda Kanade po meni

Posted
  speedy said:

Pozdrav svima, od novog majstora!!! :nije:

pozdrav i tebi.

evo jos jednog srbobranca. ljudi cuvajte se, ovaj bi mogaoimati svetlu buducnost

u internet kladjenju. u kladionicama je vec dokazan

Posted

Dobro jutro svima.Jučer zaradio 20 eura na pokerici freeroll na unibetu i to sam si dao isplatit na devizni račun i sad mi piše ovako:1.03.10 0:38 Odstup -Kn 130 - Jedna transakcija pronađena.

šta je to odstup.dali je netko isplačivao novce na devizni račun sa unibeta

Posted
  janko1991 said:

Dobro jutro svima.Jučer zaradio 20 eura na pokerici freeroll na unibetu i to sam si dao isplatit na devizni račun i sad mi piše ovako:1.03.10 0:38 Odstup -Kn 130 - Jedna transakcija pronađena.

šta je to odstup.dali je netko isplačivao novce na devizni račun sa unibeta

To ti znaci da veceras moras da odiras na prelaz Cambuur - Sittard iz 2 u 1 :nije::nije: