Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

04.05.2010.

Recommended Posts

Getafe - Sporting Gijon 1.50 @ Expekt

 

 

Getafe je na korak od toga da izbori plasman u Ligu Evrope naredne sezone. Ako izuzmemo zadnji mec gde su donekle podbacili Getafe u dosta dobroj formi u poslednje vreme. Ipak mora se uzeti u obzir i to da je Getafe na tom poslednem mecu igrao skoro celo drugo poluvreme sa igracem manje . David Cortes je na tom mecu zaradio crveni karton i on je suspendovan . David Belenguer je neizvestan .

Moguca postava Getafea : Codina; M. Torres, Rafa, Diaz, Mane; Boateng, Casquero; Pedro Leon, Manu, Adrian; Miku

S obzirom da su mozda samo tri ili cetiri puta uspeli da predju na polovinu protivnika u svom poslednjem mecu , pravo je cudo kako je Sporting uspeo da izbori remi . Sve u svemu ocajno izdanje Sporting Giona sto ni malo ne cudi s obzirom na njihov ucinak u poslednjih 7

meceva gde ni na jednom nisu uspeli da dodju do pobede.

Gerard, Roberto Canella i Sergio Matabuena su propustili poslednji mec koji je igran tokom vikenda i nema najava da bi mogli da se vrate u tim za ovaj duel. Francisco Maldonado se vraca u tim nakon suspenzije .

Moguca postava Gijona : Juan Pablo; Sastre, Hernandez, Gregory, Angel; Rivera, Camacho; Moran, De las Cuevas, Castro; Bilic

Sezona za Gijon s obziromna njihov polozaj na tabeli je odavno zavrsena dok Getafe ima lepu priliku da se domogne mesta koje vodi u Ligu Evrope. Odlican ucinak Getafea kod kuce i veoma loai rezulatati Sportinga na gostovanjima, trenutna forma , kao i vaznost meca su razlozi zbog kojih tipujemo na Getafe. Kvota i ovog puta prilicno umanjena.

 

Tip 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...