c4nton4 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 statisticar said: trebali su i kutiju sa hranom sa X-om staviti jednu....Da je postojala kutija s x-om Paul bi odavno bio u salati Quote
delpjero Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 mislim da spanija tek treba da pokaze svoju pravu snagu dok nemci nemogu bolje nego sto su odigrali a uz to nema najboljeg igraca milera tako da... Quote
euro Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 delpjero said: mislim da spanija tek treba da pokaze svoju pravu snagu dok nemci nemogu bolje nego sto su odigrali a uz to nema najboljeg igraca milera tako da... Samo ne treba zaboraviti da su Nemci uvek NEMCI !!! Quote
euro Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 euro said: Samo ne treba zaboraviti da su Nemci uvek NEMCI !!! Da ne bude zabune i ja navijam za Špance večeras (kladio se da prolaze ???) Quote
leo Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Dobar dan. Evo kad smo kod današnjih uplata - uplatio-pola-milijuna-eura-na-pobjedu-njemacke Quote
c4nton4 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 leo said: Dobar dan. Evo kad smo kod današnjih uplata - uplatio-pola-milijuna-eura-na-pobjedu-njemackeŠišmišja priča Quote
roberth Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Pozdrav..... Jučer sam pogodio gol Forlana ali nije bilo crvenog kartona,danas sam na unibetu odigrao,da bude 1/2(vodstvo Njemačke u 1.poluvremenu, na kraju pobjeda Španjolske) i dva pogotka Torresa!! Malo je ovo čudno ali se nikada ne zna.... Lp Quote
roberth Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 roberth said: Pozdrav..... Jučer sam pogodio gol Forlana ali nije bilo crvenog kartona,danas sam na unibetu odigrao,da bude 1/2(vodstvo Njemačke u 1.poluvremenu, na kraju pobjeda Španjolske) i dva pogotka Torresa!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Malo je ovo čudno ali se nikada ne zna.... Lp Jaoooooo, Torresa nema u prvoj jedanaestorici.... Quote
Recommended Posts