Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

05.08.2010.

Recommended Posts

17.00 OFK Beograd -Galatasaray tip Galatasaray ide dalje @ 1.60 BWIN

 

Turci stizu u Beograd posle nevidjenog kiksa na svom stadionu na prvoj utakmici kada su u 70 minuti vodilui sa 2-0 i imali veliki broj prilika da postignu jos koji pogodak. No tada su iznenada stali i OFK je to veoma uspesno iskoristio i ddo kraja postigao dva pogotka i sasvim nenadano doneo u Beograd odlican rezultat. Stice se utisak da je Galatasaray i pre meca podcenio OFK pa je nastupio bez nekoliko poznatih i standardnih imena. Oni su sada najavljeni u sastav i zajedno sa oko 750 navijaca vec stigli i trenirali u Beogradu.

 

OFk je veci bio unapred otpisan kada se culo da igra sa Galatasaray-em no mladi i pol;etni tim iz Beograda se nije predao unapred i iz Istambula doneo sasvim obecavajuci rezultat. Najbolji fudbaler OFK Beograda, Veseljko Trivunović obecava u ime svih igraca da ce oni i na ovom mecu uciniti sve da iznenade favorite i evenualno ih izbace. , i da ce da se boriti da zadnjeg atoma snage. Da li ce to biti dovoljno protiv tima koji na berzi vredi bar 30 puta vise videce se.

 

Smatram da mladi tim OFK-a i pored sve volje i zelje za pobedom i plasmanom u narednu rundu nema sta da trazi protiv mnogo kvalitetnijeg i skupljeg rivala. Turci dolaze kompletni i nece sigurno dozvoliti sebi pred pocetak domaceg sampionata da se okliznu na prvoj stepenici u Evropi. Znaci tip je da Galatasaray ide dalje.

 

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slovan - Zvezda

20:30 CET

 

 

 

 

Revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču, prošlog četvrtka u Beogradu, slovački tim pobjedio je sa 2:1. 

 

 

 

Zvezda je prosli mec igrala pod blagim pritiskom, pun stadion 40hiljada, doveden jak sponzor, par dobrih igraca, sasvim solidno odradjene pripreme...igrali su dobro samo na momente i takvi su stvarali prilike, postigli evro go...veceras očekujem bolju partiju, da naprave pravi rezultat a to je pobjeda i prolaz u sledeće kolo, ocekujem da udju otvoreno u mec tako da vidim dosta prilika i za domacina da poentira, koji se pokazao kao sasvim priostojna ekipa koja odlično zna da iskoristi prekid i odigra takticki, do sada nisu imali problema sa efikasnoscu. Odigrali su osim ovog u evropi i tri meca u prvenstvu i u svim utakmicama su postizali bar po 2 gola, ne vidim zasto i vecera ne bih bar 1.

Na tribinama bih mogla biti takodje vrela atmofera, ocekuje se dolazah 2000 Delija.

 

TIP-Both Teams to Score

Koeficijent: 1.70 @ Unibet

Ulog: 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...