Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

11.08.2010.

Recommended Posts

 Serbia - Greece

Početak:  20:30 CET

 

Antić se sa reprezentacijom bez problema plasirao na Mundijal u Južnoj Africi, ali jedan nepromišljen potez mogao bi srpskog stručnjaka da košta posla. On je zbog nepoštovanja sudije na meču protiv Australije od stane FIFA suspendovan na četiri meča. Iz FS Srbije poručuju da reprezentacija ne može da bude bez selektora na startu novog ciklusa kvalifikacija za EP što bi moglo da dovede do smene Antića.. . to je samo pokrice za prljave ljude iz saveza, koji i iz nekih drugih stvari zekle da otjeraju velikog strucnjaka, po meni definitivno bez pokrica, jer ej Srbija odigrala sasvim pristojno na SP , splet nesretnih okolnosti(dva penala, nepromisljen crveni) je sve izbacio iz takta. pa i njega na sta objektivno nije mogao uticati. 

 

 

 

 

Medjutim jedan od glavnih razlog je -Reprezentativci Srbije u glas kažu da bi voleli da Radomir Antić ostane selektor "orlova", ali dodaju da oni nisu ti koji o tome odlučuju.. . ocekujem zbog velike sloge u ekipi da udju dosta ozbiljnije nego njihovi suparnici i da sacuvaju glavu svom selektoru, je je ocigledno da su na njegovoj strani.

 

Kapiten je dao jednu sasvim realnu izjavu - Mogu samo da kažem da smo sa Antićem napravili veliki rezultat, igrali smo dobar fudbal, možda i najbolji od kada sam u reprezentaciji.

 

Grcka sa druge strane ana SP totalno razocarala, ni rezultatima ni igrom se nisu istakli i od njih ne mogu ocekivati jaci otpor, a ipak se radi o prijateljskoj pa ne oekujem da igraju svoj klaicni bunker vec malo otvoreniju igru.. ..

 Tip: Home

Koeficijent: 1.85 @ local

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...