Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

24.08.2010.

Recommended Posts

20.45 Sampdoria - Werder Bremen tip 1 @ 2.10 expekt

 

U cestim duelima Italijanskog i Nemackog fudbala , Nemci su mnogo vise puta izlazili kao pobednici. I danas je Werder na putu da to potvrdi. Ima lepu prednost iz proslog duela u Bremenu kada su trijumfovali sa 3-1. Sampdorija je u minusu na odnosu na protivnika jer jos nije ni pocelo prvenstvo Italije tako da su tek na korak do prave forme . Oni ipak zele da se plasiraju u Ligu prvaka i za to im je danas potrbno ne samo pobeda vec minimalno 2 razlike sa tim da ne prime gol. Sem ovog prvog meca na kom se videlo da Italijani nisu ni blizu uigramnosti i pune takmicarske forme nisu odigrali nesto mnogo meceva u pripremnom periodu. u tom periodu trener je cesto menjao formaciju i igrace stavlajo na razlicite pozicije u timu, sve sa ciljem da ukomponuje tim koji ce nositi igru ove jeseni.

 

Werder je odlicno poceo sezonu i Evropi ali je odmah zatim naiosao na minu u vidu 1899 Hofenhajm -a koji ih je prosto samleo u prvom poluvremenu (1-4). U tom mecu se videlo da Werder ima mnogo slabosti posebno u delu odbrane jer primiti 4 gola u 45 minuta bas nije nesto za ponos. Trener Werdera na ovom mecu ne moze da racuna na Thomass Schaff, Almeidu, Hun kao i na Ozilla koji je presao u Real.

 

U duelu dve ekipe koje su pokazlae veliku neuigranost i slabost , posebno u odbrani malu prednost dajem domacinima ali mislim da im to nece biti dovoljno za plasman u Ligu prvaka.

 

:uredu:

 

20.45 FC Sheriff - Basel tip Under 2,5 @ 1.70 EXPEKT

 

Koliko god su svi zeljno ocekivali u zrebu za ove meceve da dobiju Moldavce ja sam u tu ekipu dosta verovao i mogu reci da su mi ove sezone doneli porilicno para. Ja sam primetio da i u domacem prvensvu mnogo meceva zavrsavaju sa manje od 2. 5 gola jer im je odbrana mnogo bolji deo tima. Uovim kvalifikacijama za Ligu prvaka su to i dokazali time sto su vec protiv Dinama iz Tirane kod kuce normalno pobedili (3-1) posto su na tom mecu bil ii favoriti. vec u revansu su odigrli svoju igru (0-1) da bi u sledecoj rundi protiv Zagebackog Dinama u oba meca odigrali po 1-1 i na penale dosli do ove runde. u prvoj utakmici protiv Basela kao gosti su odigrali odlicnio i dugo odolevali da bi na kraju izgubili sa 1--0. Tada je kvota na under za taj mec bila preko 2. Mnogi kladionicari su tada pali jer su pored Overa odigrali i H na domacina koji nije dosao.

 

Basel , pred ovaj odlucujuci mec nije bas pruzio sjanu uvertiru u poseldnjoj utakmici domaceg prvenstva. verovatno su se i cuvali ali su protiv Tuna odigrali samo 1-1. Pre toga su na gostovanju Belinconi izgubili sa 0-1. koliko god se pricalo o efikasnosti Basela mora se uzeti u obzir statistika i posleddnji rezultati Svajcaraca na strani gde se vidi da na poslednjih 5 utakmica samo jednom su odigrali utakmicu sa vise od 2 gola. (protiv Siona 2-1)Sve ostale meceve su zavrsavali u underu. na ovom mecu znaj uda domacini nemaju neki bas efikasan napad i da im je odbrana mnogo bolji deo tima , tako da ce se i oni bazirati na pojacanu odbranu i probace da kontranapadima povecaju prednost iz Basela.

 

Domacinu je potrban bar gola u mrezi protivnika a da ga ne prime pa da razmislaju o evenualnom plasmanu u Ligu prvaka , sti je do ove sezone mora se priznati bilo nezamislivo. Mislim da ce Moldvci igrati svoju igru i da nece jurisati na gol gostiju a da pre toga ne obezbede svog golmana. Najverovatnije ce se i ovaj duel kao i prvi zavrsiti sa 1 golom ili cak i bez golova.

 

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

 

20,45 Anderlecht vs Partizan tip Over 2,5 @1.90 EXPEKT

 

Anderleht je u prvoj utakmici u Beogradu odigrao taman toliko da ima solidnu prednost pred revans mec koji igra na svom stadionu u Briselu. U prvom mecu nije bio nesto ubedljivo bolji od Beogradjana cak su u nekim delovima meca deelovali i inferiorno no kada su primili drugi gol srecno su postigli izjedncujuci i to im je bilo dovoljno za prvih 90 minuta meca. u tom prvom mecu najbolju partiju je pruzio Gilet koji je i postigao jedan pogodak za svoju ekipu. Mnogo hvaljeni Lukaku je ocito van forme i nije ni blizu onoga sto su novinari pisali hvalospeve o njegovoj igri. Trener Jacobs je najavio neke promene u igri i ocito je da se Anderleht nece braniti na svom terenu sto ce time biti obostrano otvorena igra sto bi moglo doneti dosta pogodaka na ovom mecu.

 

Partizan je stigao u Brisel ne mnogo zabrinut za ishod meca jer njima nije ove sezone imperativ Liga Prvaka vec su zadovoljni i plasmanom u Ligu Evrope. U timu nece biti najboljeg igraca Moreire koji je doputovao sa ekipom ali je povredjen i njega c definitivno zameniti Smiljanic. Radiša Ilić će ponovo stajati na golu, dok bi Ivan Stevanović trebalo da zaigra i pored malih problema sa povredom. i pored dosta nepovoljnog rezultata u prvom mecu gotovo svi igraci Partizana su optimisti i izjavljuju da se nec predati do zadnjeg minuta i gotovo svi podsecaju na mec sa Njukastlom pre 7 godina kada su isto tako bili otpisani pred revans.

 

Po svemu sudeci domacin je ipak favorit jer ima solidan rezultat u prvom mecu a i mnogo kvalitetniju i skuplju ekipu, pa je z ocekivati da se nece braniti na svom stadionu da bi sacuvao rezultat vec ce u jednoj otvorenoj igri doci do obostranog nadmetanja i verujem dosta pogodaka.

 

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...