Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

25.08.2010.

Recommended Posts

20.45 Auxerre - Zenit St.Petersburg tip Under 2,5 @ 1.60 expekt

 

Ovo je jedna od interesantijih utakmica danasnjeg drugog dela kvalifikacija za Ligu prvaka. U prvom mecu u Rusiju Francuzi su ipak izvukli relativno dobar rezultat (0-1) jer je domacin od mnogobrojnih prilika iskoristio samo jednu. Francuzi su se na toj utakmici opredelili za odbranu tako da nisu nijednom ugrozili inace odlicnu odbranu Zenita.

U domacem prvenstvu Okser je u prva tri kola odigrao sve remije. Na svom stadionu je sa Lorienom odigrao 2-2 i sa Valensijanom 1-1 dok je na gostovanju kod Bresta izvukao 1-1. Danas ce trener Oksera morati promenuti strategiju i vise se bazirati na napad jer ce tesko postici gol ekipi koja u ruskom prvenstvu primi gol tek na svakoj trecoj utakmici.

 

Rusi su i pored dosta skromne pobede u prvom mecu zadovoljni jer po prikazanoj igri imaju bolji i kvalitetniji tim od Oksera. Odbrana im je mnogo kvalitetniji deo tima i na 16 odigranih utakmica u ruskom prvenstvu su samo 7 puta kapitulirali. Inace oni su ubedljivo na prvom mestu ispred Rubina koji ima 4 boda manje i dve utakmice vise odigrane. U ovim kvalifikacijama Zenit nije primio nijedan pogodak na tri utakmice. No i napad im nije bas efikasan tako da su samo dva puta dali gol ( po jedan Okseru i Rumuskoj Unirei) dok su u Rumuniji odigrali 0-0.

 

Po prikazanoj igri u prvoj utakmici favoriti za prolaz su po meni Rusi jer ce Okser koji je poslovicno neefikasan tesko doci do gola cvrste i stamene odbrane Zenita. Rusi se nece previse otvoriti jer im je i neresen ishod dovoljan, tako da mogu prognozirati i konacan rezultat 0-0 ili 1-0 za nekog od protivnika

 

:uredu:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...