Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

17.11.2010.

Recommended Posts

Svedska - Njemačka

tip 2,

koef. 2.30

 

U ovoj analizi neću previše okolišati već ću reći da su današnji domaćini bez dva ponajbolja igrača, tj. bez Zlatana Ibrahimovića iz Milana te Johana Elmandera iz Boltona. Također danas za domaćine neće zaigrati i iskusni Olof Mellberg. Doduše, ni za Njemačku danas neće nastupiti pošteđeni Lahm, Muller i najveća zvijezda Ozil, kao ni Lukas Podolski, Miroslav Klose, Dennis Aogo, Marcell Jansen i Michael Ballack koji su ozljeđeni, no i ostali igrači današnje njemačke ekipe su vrlo dobri (Adler, Boateng, Mertesacker, Hummels, Khedira, Schweinsteiger, Kroos, Marin, Gomez...).

Svi znaju da Švedska bez Ibrahimovića i s njim nije ista momčad te da će danas Šveđani teško parirati discipliniranim Nijemcima, koji svakoj utakmici pristupaju ozbiljno. Zato sa obzirom na veću kvalitetu njemačkih igrača i na njemački način igre, danas predviđam pobjedu Nijemaca u gostima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slovacka - Bosna i Hercegovina

2.00 3.30 3.75

 

Bosna i Hercegovina

 

Kenan Hasagic (Istanbul BB), Asmir Begovic (Stoke City),

 

Emir Spahic (Montpellier), Boris Pandza (Mechelen), Safet Nadarevic (Eskisehirspor), Adnan Mravac (Westerlo), Muhamed Besic (HSV), Mensur Mujdza (Freiburg),

 

Sejad Salihovic (Hoffenheim), Senad Lulic (Young Boys), Elvir Rahimic (CSKA Moskva), Semir Stilic (Lech Poznan), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Senijad Ibricic (Hajduk), Zvjezdan Misimovic (Galatasaray), Miralem Pjanic (Lyon),

 

Zlatan Muslimovic (PAOK), Vedad Ibisevic (Hoffenheim) i Edin Dzeko (Wolfsburg)

 

Salihovic se vraca u tim, Zec i Jahic su povrijedjeni, kapiten Emir Spahic (Montpellier) je jos pod upitnikom a javili su se problemi sa golmanima. Kenan Hasagic je pod povredom a Begovic se navodno povrijedio i nije dosao u Bratislavu. Tako da su nove pozive dobili Ibrahim Sehic iz sarajevskog Zeljeznicara, koji ce biti prvi golman danas i kao rezerva ce biti Asmir Avdukic iz banjaluckog Borca.

 

Ocekuje se debi mladog Muhameda Besica (HSV).

moj tip je manje golova ili X

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bugarska – Srbija (18.00h)

 

U sredu na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, reprezentacija Srbije igra prijateljski meč sa selekcijom Bugarske.

 

Biće ovo prvi meč Srbije od incidenta u Đenovi i prekida kvalifikacione utakmice sa Italijom, i prva od dve provede (Izrael) pre nastavka kvalifikacije za EURO 2012.

 

Selektor Vladimir Petrović Pižon u Sofiji će moći da proveri i pet debitanata, golmana Bojan Jorgačevića (Gent), veziste Veseljka Trivunovića (OFK Beograd), Ivana Radovanovića (Bolonja), Adema Ljajića (Fiorentina) i napadača Spartaka Marka Mirića.

 

Dan pre meča selektor Pižon istakao je da bi pobeda u utakmici protiv Bugarske bila važna zbog vraćanja poljuljanog samopuzdanja reprezentativcima Srbije.

 

Igrač Partizana Radosav Petrović najavio je da će ekipa meču pristupiti kao da su u pitanju kvalifikacije, dok su uoči puta u Bugarsku Aleksandar Kolarov i Nenad Milijaš istakli da je ovo dobra prilika za obnovu timskog duha.

 

Meč u Sofiji bio bi debi i za Miloša Dimitrijevića iz Rada koji se povredio, kao i Gojko Kačar (HSV) i Aleksandar Luković (Zenit).

 

Od ostalih standardnih reprezentativaca u Sofiji nema Dejana Stankovića (Inter), Miloša Krasića (Juventus), Danka Lazovića (Zenit), Miloša Ninkovića (Dinamo Kijev) i Vladimira Stojkovića (Partizan), dok fudbaler Liverpula Milan Jovanović zbog slabe forme nije dobio poziv.

 

Duel na nacionalnom stadionu "Vasil Levski" biće 29. susret dve selekcije i revanš za meč koji su dve selekcije odigrale pre dve godine na stadionu Partizana, kada je Srbija slavila sa 6:1.

 

Naša reprezentacija do sada je zabeležila 16 pobeda, Bugari su slavili na sedam mečeva, a pet je završno nerešenim rezultatom uz gol razliku 61:40 u našu korist.

 

Bugarska - Srbija

2,45 3,15 2,65

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...