Jump to content

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
  On 11/25/2010 at 10:32 AM, 'mystery023' said:

taman sam pomislio da san našazicer dana, Joe Johnson over 18,5, i onda vidim da je u ovom misecu samo 3 puta bio iznad toga a 9 puta ispod, šut u većini utakmica ispod 30% :nije:

što se njemu dogodilo

Kriza identiteta

Dobar dan http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/81Bet-Club_forum.gif

On 11/25/2010 at 2:23 PM, 'Almiric' said:

Danas je ponuda bas bezveze, ja ne znan sta da igram...

Novi PES, FIFU.Stari Super Mario serijal..

Edited by c4nton4
Posted
  On 11/25/2010 at 3:59 PM, 'Almiric' said:

Ipak sam se opredjelio za live kladjenje :nije: ...nesto sam sitno dobar na Federeru...samo nek nije minus...

Pozdrav svima.

Posted
  On 11/25/2010 at 2:58 PM, 'c4nton4' said:

Novi PES, FIFU.Stari Super Mario serijal..

novi pes je beeze. fifu još nisam probao jer mi je na max rezoluciji štekala (za razliku od pesa) a ne da mi se sad tražit neke optimalne postavke.

Super mario rulz

On 11/25/2010 at 4:32 PM, 'Almiric' said:

Izvinjavam se ako negdje na forumu mozda ima takav topic, ali da li iko od vas igra Hattrick ili Basketsim?

ja igram Hattrick, ali u zadnjih godinu dvi san ga malo zapustio, samo se ulogiram, postavim ekipu i odlogiram. i tu i tamo prodam igrača
Posted

ja igram Hattrick, ali u zadnjih godinu dvi san ga malo zapustio, samo se ulogiram, postavim ekipu i odlogiram. i tu i tamo prodam igrača

Ja ga irgamod 2006-e, borim se da dodjem do prve lige, trenutno sam u trecoj BH ligi..A na ovoj kosarci basketsim sam drugi u prvoj ligi...Navika postala, neda mi se da prekinem :nije:

Posted
  On 11/25/2010 at 6:37 PM, 'Almiric' said:

Ja ga irgamod 2006-e, borim se da dodjem do prve lige, trenutno sam u trecoj BH ligi..A na ovoj kosarci basketsim sam drugi u prvoj ligi...Navika postala, neda mi se da prekinem :nije:

ja sam negdi 2003. počeo, dogurao iz 6e do četvrte lige i onda se nisam cilo lito logirao pa su mi otkazali account. onda sam počeo ispočetka, par puta ušao u petu ligu, ali nikako dalje od toga, pa pomalo odustajem.
Posted
  On 11/25/2010 at 6:43 PM, 'mystery023' said:

ja sam negdi 2003. počeo, dogurao iz 6e do četvrte lige i onda se nisam cilo lito logirao pa su mi otkazali account. onda sam počeo ispočetka, par puta ušao u petu ligu, ali nikako dalje od toga, pa pomalo odustajem.

Ja se drzim jos uvijek, treniram stalno odbrambrene igrace i u njima uvijek imam novac...to me drzi inace bih bankrotirao :nije: cilj mi je doci do prve lige i onda cu se zahvaliti hattrick zajednici http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Posted
  On 11/25/2010 at 6:58 PM, 'Almiric' said:

Ja se drzim jos uvijek, treniram stalno odbrambrene igrace i u njima uvijek imam novac...to me drzi inace bih bankrotirao :nije: cilj mi je doci do prve lige i onda cu se zahvaliti hattrick zajednici http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

hehe, i ja treniram obrambene, sljedeći tjedan idu 2 na transfer listu jer igram 5-3-2 a imam 7 defendera u rasponu od titanic do mythical, i još trojicu dvije razine ispod toga, sad će milijuni na račun. s tim da sam daleko od bankrota, imam i previše para. a prvu ligu mogu samo sanjati, sa igračima koji su svi imali priko 5 zvjezdica nisam uspio ni ove sezone ni u 5. ligu ući. sad ću se gadno pojačati za sljedeću pa ako ne uspijem odustajem
Posted
  On 11/25/2010 at 4:32 PM, 'Almiric' said:

Izvinjavam se ako negdje na forumu mozda ima takav topic, ali da li iko od vas igra Hattrick ili Basketsim?

Igram i ja Hattrick jos od ko zna kad, ali isto tako zadnje 2-3 godine vise-manje samo ekipu postavljhm. :nije: