Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 12/27/2010 at 5:25 PM, 'c4nton4' said:

Burek je samo s mesom.Sve ostalo je pita :uredu:

Joj kako je baba znala pripremit burek..Onako gaizvadi iz tepsije i nasjeće s nekom sjekirom.Uz to jogurt.Pa još jedan burek pa pivo Posted Image Jedino taj burek mogu stavit ispred vaginete na listi najmilijih stvari

Ti jos nisi provao burek s sirom t.j. s urdom. Al najbolje je kad pomesas oba dva, jedno griznes meso posle sir i tako u krug :uredu:

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 12/27/2010 at 5:27 PM, 'Bunka' said:

Ti jos nisi provao burek s sirom t.j. s urdom. Al najbolje je kad pomesas oba dva, jedno griznes meso posle sir i tako u krug :uredu:

Nije moj stil.Ja grizem samo meso :uredu:

Posted
  On 12/27/2010 at 5:25 PM, 'Gandalf' said:

Samo želim dokazati da nisam lažov i da za sve što govorim imam potvrdu.

Nisam ja rekao da si slagao i da nemas info o surebetu, vec da to podelis sa nama, najjopustenije, kakav je i ovaj ceo forum. :uredu: I lepo sam ti rekao , nemam racune tamo (imam u bet365, ali saldo 0), samo reci sta je u pitanju kad si vec pomenuo. eto. rasprava ode u drugom smeru posle :uredu:

On 12/27/2010 at 5:30 PM, 'c4nton4' said:

Nije moj stil.Ja grizem samo meso :uredu:

Pa ti nisi onda za burek, ti si za neki rostilj??? :uredu:

Posted
  On 12/27/2010 at 5:30 PM, 'Gandalf' said:

Jedino burek sa sirom volim, onaj s mesom mi smr**, a višnje nisu stvorene za bureke... :uredu:

Ovaj što sam ja jeo kod jedne babe je bilo nešto nezamislivo ukusno i sočno.Božji burek

Ovi iz pekare samo ostave neki neobičan osjećaj u želucu.Poput stare masti

Al BUREK od sira je samo prepotentno ime za običnu masniju sirnjaču :uredu:

Posted
  On 12/27/2010 at 5:34 PM, 'c4nton4' said:

Ovaj što sam ja jeo kod jedne babe je bilo nešto nezamislivo ukusno i sočno.Božji burek

Nauči se s vremenom da se najbolje stvari dogode samo jednom u životu.

Zato si odmah trebao kidnapirati tu babu i držati je doživotno kao taoca da ti pravi te bureke zauvijek... :uredu:

Posted
  On 12/27/2010 at 5:32 PM, 'Bane' said:

Nisam ja kriv što tvoj Tofilofski škrtari na mesu Posted Image

Posted
  On 12/27/2010 at 5:38 PM, 'c4nton4' said:

Nisam ja kriv što tvoj Tofilofski škrtari na mesu Posted Image

Nije, ne skrtari na mesu, al bude malo nekad vise sira recimo nego sto je potrebno, ja jedem i burek sa sirom, mada od mesa vise volim. Burek je burek, ali rostilj dobar je jos bolje :uredu: , uz rostilj hladno pivo, ih, gde ce ti kraj :uredu:

Posted
  On 12/27/2010 at 5:37 PM, 'Gandalf' said:

Nauči se s vremenom da se najbolje stvari dogode samo jednom u životu.

Zato si odmah trebao kidnapirati tu babu i držati je doživotno kao taoca da ti pravi te bureke zauvijek... :uredu:

Nisi daleko.Čak mi je jednom došlo da je pronađem.Ne znam što je stavljala unutra, al samo dok pišem o tome slinim ko pas bez pedigrea

Posted (edited)
  On 12/27/2010 at 5:32 PM, 'Bane' said:

Nisam ja rekao da si slagao i da nemas info o surebetu, vec da to podelis sa nama, najjopustenije, kakav je i ovaj ceo forum. :uredu: I lepo sam ti rekao , nemam racune tamo (imam u bet365, ali saldo 0), samo reci sta je u pitanju kad si vec pomenuo. eto. rasprava ode u drugom smeru posle :uredu:

Jao ja se secam domacih kobasica koje je moja baka pravila, oprala bi creva svinje onako ttemeljno nekoliko puta, p aonda bi to napunila mesom i jos nekkih dodataka normalno prirodne dodatke, i to bi se susilo u temnoj prostoriji najcesce neki podrum...i kad to nakon par meseci(kad pocne zima) stavis na zar da se pece...uf ukus je orgazmican. Edited by Bunka
Posted
  On 12/27/2010 at 5:42 PM, 'Bane' said:

Nije, ne skrtari na mesu, al bude malo nekad vise sira recimo nego sto je potrebno, ja jedem i burek sa sirom, mada od mesa vise volim. Burek je burek, ali rostilj dobar je jos bolje :uredu: , uz rostilj hladno pivo, ih, gde ce ti kraj :uredu:

Meni uz pivo paše bilo kakav prilog :uredu: Još da se nađe dobrih curićaka i uživancija

Posted
  On 12/27/2010 at 5:48 PM, 'c4nton4' said:

Meni uz pivo paše bilo kakav prilog :uredu: Još da se nađe dobrih curićaka i uživancija

Ti bi i jare i pare :uredu: Ne odbijas ni sudski poziv :uredu:

Posted
  On 12/27/2010 at 5:51 PM, 'Bane' said:

Ti bi i jare i pare :uredu: Ne odbijas ni sudski poziv :uredu:

:uredu:

Ženke su uvijek poželjne.Makar bile samo scenografija na mjestu gdje dođem na piće, gdje jedem, tijekom vožnje gradskim prijevozom.Uvijek su dobrodošle Posted Image A ako su za diznilend, još bolje

Posted
  On 12/27/2010 at 5:59 PM, 'c4nton4' said:

Ženke su uvijek poželjne.Makar bile samo scenografija na mjestu gdje dođem na piće, gdje jedem, tijekom vožnje gradskim prijevozom.Uvijek su dobrodošle Posted Image A ako su za diznilend, još bolje

Jesi mislio na ove sto idu sopstvenim prevozom?

Posted Image

Posted
  On 12/27/2010 at 6:04 PM, 'Bane' said:

Jesi mislio na ove sto idu sopstvenim prevozom?

Posted Image

Pogotovo na njih :uredu:Posted Image

Odoh na piće s kolegom, možda večeras bacim neki live na hokej il NFL :uredu:

Pozz :uredu: