Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

11.01.2011.

Recommended Posts

Wales - Premier Super 12-th. Leauge

Llainelli - Hawerfordwest County

tip - 1@3+,

kvota - 1.50

20.30 - Stebonheath Park, Llainelli

6/10

kl.singl

 

Mec koji je trebao biti odigran pre nekih 30-ak dana sigurno bi bio kud i kamo zanimljiviji tada, no sto je danas. Naime u tom trenutku oba suparnika bili su prikovana za dno tabele i mnogi u taboru Llaineli-a su ovaj duel tada ocekivali kao mec koji bi mogao uneti preokret u igri i rez. ovog kluba. Ali danas, nakon odigranih 5-6 meceva u nastavku prvenstva i potpunog povratka Reds-a u igru i u zivot nakon zaista katastrofalnih rez. tokom jeseni, situacija je potpuno drugacija. Llainelli u strasnoj formi , osam poslednjih meceva bez poraza, od toga cak cetri pobede u prvenstvu od kojih je sigurno ona nad vodecim Bangor City-em najvrednija , poslednji mec samo pre nekoliko dana su resili u svoju korist protiv takodje ekipe koja se bori za opstanak Bala Town-om od 3-1. Tim je konsolidovan nakon silnih tumbanja tokom sezone, i rezultati su vidljivi, plasman na 5-o mesto na tabeli , prikljucak ekipama koje ce nastaviti takmicenje u play-off-u sto je i prevashodni cilj ove ekipe u takmicarskoj 2010/11. godini. Moram naglasiti da Redsi imaju dva meca manje od ostalih suparnika i nekim povoljnim razvojem situacije moguce je cak da i konkurisu za 3 mesto, koji vodi u Evropska takmicenja. U timu su prezadovoljni trenutnom formom igraca pogotovo, najboljeg igraca i strelca Griffithsa, ali i Mosses-a, Warlowa i ostalih. U redovima Redsa veceras mozemo ocekivati i povratnika u tim Craig Williams-a koji je nezadovoljan statusom u TNS-u pozajmljen nekadasnjem maticnom klubu, te kako kaze * nastojat cu vratiti svoje samopouzdanje izgubljeno neigranjem u Svecima, ali i pomoci mojim drugovima da se prikljuce vrhu tabele te tako odagnamo sumnje u ovaj mladi tim, pred kojim je sigurno lepa buducnost*.

Sta reci o Hawery, zaista prosecna ili bolje reci , jedna od najlosijih ekipa u Premieru, u stalnoj borbi za goli zivot, donedavno na samom zacelju tabele, ali zahvaljujuci pobedama nad Abery-em i Carmom trenutno se nalaze na 11.-om, predposlednjem mestu sa svega bodom vise od poslednjeg Newtown-a. U poslednjem kolu doziveli su pravu katastrofu na gostovanju kod vodeceg Bangora od 6-0, pa nevidim neki ozbiljniji razlog niti mogucnost kako bi i danas tako nesto izbegli.

Prednost u kvalitetu tima, trenutnoj formi, ali i tradiciji koja je u potpunosti na strani domacina , Llainellia , ne daju mi nista drugo no da predlozim novu pobedu Llainelia, uz obilje golove kao sto je i praksa na mecevima ovih suparnika. Naime odigrali su 25 meceva na kojima je palo impozantnih 91 gol, dakle 3.64 po mecu , te uz pobedu domacina predlazem i igru na golove 3+. Llaineli ima 14 pobeda , 5 remija i 6 poraza u srazu sa Hawerom, ali i podataka da u poslednjih 7 godina nisu izgubili mec.

28/09/10 PRL Haverfordwest … 0 - 4 Llanelli

15/04/10 PRL Llanelli 1 - 1 Haverfordwest …

20/11/09 PRL Haverfordwest … 0 - 1 Llanelli

22/09/09 LEC Llanelli 2 - 0 Haverfordwest …

25/08/09 LEC Haverfordwest … 1 - 1 Llanelli

03/04/09 PRL Haverfordwest … 0 - 1 Llanelli

22/11/08 PRL Llanelli 2 - 1 Haverfordwest …

14/03/08 PRL Llanelli 4 - 2 Haverfordwest …

10/11/07 PRL Haverfordwest … 1 - 4 Llanelli

16/02/07 PRL Haverfordwest … 1 - 1 Llanelli

 

Predlazem kombinovani fiks 1@3+ po kvoti od 1.50, ali cu pokusati i sa singlom H1 - 1.80, kao eventualno igrom na golove 2+pp - 2.10, pa Vi izvolite i odaberite ono sto bi Vam najvise odgovaralo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...