Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na stranici http://www.momentsofvictory.com/ , u lijevom donjem kutu imate polje za unos mail adrese, unesite adresu i kliknite send, vaš free bet kod će biti prikazan i poslan na mail adresu.

Zatim ga unesete u BAW korisničkim stranicama i na računu ćete imati 6.68

Posted

Dobio sam free bet kod, samo ne vidim gdje da je unesem na korisničkim stranicama.

Posted

Ideš na Uplate/isplate > zatim izabereš: Kartica FreeBet > i unesi kod u tri polja.

Posted

Otvori novi račun. Nakon potvrde računa idi po bonus. Ja sam tako otvorio tri računa.

Posted

Za otvaranje računa na BAW je potrebna dobra volja i e-mail adresa.

Ispuni podatke za registracije na stranici BAW, a nakon toga ćeš na mail dobiti potvrdu registracije. Kada potvrdiš da si primio mail od BAW na računu ti piše 0,00

Posted
  Tuto said:

Otvori novi račun. Nakon potvrde računa idi po bonus. Ja sam tako otvorio tri računa.

očeš li se spajat s istog računala na sva 3 računa?
Posted

Ja se sa istog računala kladim kod BAW-a na četiri različita računa. Uvjet je da su četiri različite e-mail adrese i četiri različita korisnička računa.

Posted
  Tuto said:

Ja se sa istog računala kladim kod BAW-a na četiri različita računa. Uvjet je da su četiri različite e-mail adrese i četiri različita korisnička računa.

Na svakoj kladionici mo
Posted
  Dwiz said:
  Tuto said:

Na svakoj kladionici mo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...