Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

02.04.2011.

Recommended Posts

15,00 Sevojno v FK Spartak Zlatibor tip X/ X @ 4.33 BET 3,65 5/10

 

Posle pauze zbog reprezentativnih obaveza nastavlja se Super Jelen liga Srbije, 20 kolom.U Lučanima ,pošto stadion u Užicama još nije osposobljen za prvu ligu će se odigrati ovaj duel.Ekipa Sevojna ima solidan bilans na ovom terenu jer je 3 puta pobedila i uz 4 remija samo jednom je poražena i to jesenas od Crvene Zvezde (0-3).Gol razlika im je 9-6 što pokazuje da osim tog meča sa Zvezdom na ostalih 7 su primili samo 3 pogotka. U 2011 godini još uvek nisu zabeležili nijednu pobedu već kao domaćini imaju 2 remija;( Hajduk Kula 2-2; Rad 0-0).Na strani su oba duela poraženi, sa minimalnim rezultatom (0-1).Trener najavljuje standardni sastav i očekuje prvu pobedu u novoj polusezoni.

 

Spartak igra konstantno dobro na strani što pokazuje i podatak da su na 9 utakmica kao gosti primili samo 2 pogotka i to oba još jesenas kod OFK -a kada su poraženi sa 2-0. To njim je bio i ujedno jedini poraz kao gost.Uz to imaju 3 pobede i čak 5 remija (svi 0-0).

 

Pošto su ovo dve ekipe koje su uz Smederevo odigrale najviše remija a Spartak je svakako rekorder po remijim na strani koji su svi završeni bez golova (0-0),očekujem još jedan susret u kome neće biti pogodaka.

 

:nije:

Edited by PERKAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

13.00 FK Javor - Crvena zvezda tip Under 2,5 @ 1.60 8/10 bet365

 

U ovom meču prvenstva Srbije sastaju s dve ekipe koje su u 12 medjusobnih duela samo jednom odigrali OVER ,25 (1-2) Svi ostali dueli subili UNDER-i.Javor je često znao da iznenadi favorizovane goste tako ih je na dva poslednja gostovanja na Marakani dobila.Veliko uzbuđenje vlada u Ivanjici pred gostovanje Crvene zvezde u tom gradu .Javor nema pobedu u prva četiri kola i Zvezda stiže u nezgodno vreme.Trener domaćina je Zoran Njeguš koji je dugo igrao u Zvezdi no on kaže da emocije prema bivšem klubu neće imati na ovom meču.

 

Crvenu Zvezdu čeka težak ispit u Ivanjici. Očekuje se da Aleksandar Jevtić počne meč umesto povređenog Koromana. Crvena Zvezda će u narednih pet dana odigrati dve izuzetno bitne utakmice, prvo protiv Javora u Ivanjici, a zatim sa Partizanom na ''Marakani'' u okviru kupa.Pošto su se približili Partizanu na podnošljivih 3 boda moraju da nastve sa dobrom igom i naravno pobedama.Na revanš meč sa Partizanom u kupu ne razmisljau mnogo jer im je bitno da dodj udo pobede u Ivanjici sa veoma neugodnim domaćinom.Zvezda je dobila sva 4 meča u prolećnom delu no imaju kiks sa večtim rivalom u kupu kada su lako poraženi sa 0-2.

 

Mislim da će Zvezda dobiti ovaj meč ali ne tako lako koliko kladionice stavljaju na nju. Pa mi se čini da je ovaj under dosta sigurniji na ovaj meč.

 

:nije:

Edited by PERKAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...