Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 4/12/2011 at 5:26 PM, 'c4nton4' said:

Treba igrat over golova danas na Shaktar ...

Mišljenja sam da će Barca sakriti loptu, tako da i manje od 3 gola može biti dobitna kombinacija! :whaat:
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 4/12/2011 at 5:30 PM, 'roberth' said:

dobro veće u kafanu....

Molim live 1.srbske košarkake lige.... :whaat:

Hemorfam - Partizan 61:71 08:35 do kraja

On 4/12/2011 at 5:31 PM, 'Tuto' said:

Mišljenja sam da će Barca sakriti loptu, tako da i manje od 3 gola može biti dobitna kombinacija! :aponis:

I ja mislim da ce neki under biti, kvota je previsoka :aponis:

Posted
  On 4/12/2011 at 4:05 PM, 'Banega' said:

Raonic je smesan kao strip, nego je Gulbis danas bio veci mentol :aponis: Ili Lopez ili Ferer pocistice Raonica

Nemoj tako,tako ladno dajes etikete.Mali ima 20 godina.???

:whaat:

Posted
  On 4/12/2011 at 5:38 PM, 'Banega' said:

Hemorfam - Partizan 61:71 08:35 do kraja

Mene zanima još Zvezda....Partizan neka pobijedi jer imam FIX :whaat:

Posted
  On 4/12/2011 at 5:31 PM, 'Tuto' said:

Mišljenja sam da će Barca sakriti loptu, tako da i manje od 3 gola može biti dobitna kombinacija! :aponis:

Ne bu tako http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Shaktar će igrat otvorenije tako da će bit i previše prostora za brze Barcine napade.Prognoza : prolom oblaka i kiša pogodaka Posted Image

On 4/12/2011 at 5:34 PM, 'roberth' said:

http://www.reporter....=5351&Itemid=59

nemam ništa protiv....Bravo Hrvatska!!! :whaat:

Ne pričam češki, jbg

On 4/12/2011 at 5:38 PM, 'Banega' said:

Previsoka je s dobrim razlogom :aponis:
Posted
  On 4/12/2011 at 5:39 PM, 'PERKAN' said:

Nemoj tako,tako ladno dajes etikete.Mali ima 20 godina.???

Ne svidja mi se kako igra, njegov stil igre, vec sam to napominjao. Ne bi trebao da prodje niti jedno kolo vise, ovo je sljaka, a on se oslanja na strahovit servis. Kad kazem da je smesan, ne znaci da ne zna da igra, nego u poredjenju sa pojedinim teniserima nije im jos dorastao. Mozda kasnije, mlad je on, inace kanadjanin crnogorskog porekla . Danas je izbacio Gulbisa, sto je po meni iznenadjenje, ali i dosta neujednacena i oscilujuca igra Gulbisa. :aponis:

Posted

Dobro da se prenosi UTD - Chelshit.Nov@ je prava telka.A ne da se gleda riješena utakmica radi naših reprezentativaca kao što bi servirao HRT

Posted
  On 4/12/2011 at 5:44 PM, 'Banega' said:

Ne svidja mi se kako igra, njegov stil igre, vec sam to napominjao. Ne bi trebao da prodje niti jedno kolo vise, ovo je sljaka, a on se oslanja na strahovit servis. Kad kazem da je smesan, ne znaci da ne zna da igra, nego u poredjenju sa pojedinim teniserima nije im jos dorastao. Mozda kasnije, mlad je on, inace kanadjanin crnogorskog porekla . Danas je izbacio Gulbisa, sto je po meni iznenadjenje, ali i dosta neujednacena i oscilujuca igra Gulbisa. :aponis:

Ovo mu je bio prvi turnir u zivotu na sljaci.Ima on stofa .Jos ce se cuti za njega.

Posted
  On 4/12/2011 at 4:22 PM, 'm&m' said:

a da?

zavarao me Gulbis jučer...kao "mlada nada" se napokon vraća...kad ono drugi mladac ode dalje

zavarao i mene, odigrao je katastrofalno. a šteta, mislio sam da će opet donijeti malo veselja :whaat:

malo ću sad bacat pare na schuttlera i daniela na challengerima, oni su prošle sezone donili para na bacanje.

On 4/12/2011 at 4:31 PM, 'Banega' said:

Sutra Verdasko -Robredo, recimo Robredo, Verdasko nije u nekoj formi, Robredo dobar sljakas..

Montanes A. (Esp) - Simon G. (Fra) 1 po lepom tecaju

Garcia-L. G. (Esp) - Gasquet R. (Fra) 2

Fognini F. (Ita) - Troicki V. (Srb) 1

Almagro - Gonzales, vise gemova, ne znam tacno granicu...

itd

montanes definitivno i to najvjerojatnije 2:0, ostale ću live pratiti.

A danas sam uspio propustit još jedan zicer. ima san feeling za ljubu 2:1, i na 5:4 i serva za meč za Tsongu je bilo 4.65 live na ljubu...i gledam i mislim se, bolje pričekat da izgubi prvi set pa onda odigrat kjad kvota bude priko 5, kao što sam i Fogninija ulovio...i ljubo rebreak i osvoji set...pohlepa je kurva

s druge strane, ulovio sam live preokrete i na Lopeza i na Gonzaleza i na Fogninija, tako da se nemam što žaliti, imam još jedan kombinator u igri, a već sam u pristojnom plusu.

Sad čekat do neke gluhe ure u noći da stanleybet izaci ponudu tenisa za sutra, za točan rezultat imaju daleko najbolje kvote, danas je fedex bio 1.65 za 2:0, montanes 1.67, berdych 1.65...zaašto oni ne uvedu online klađenje

Posted
  On 4/12/2011 at 5:05 PM, 'c4nton4' said:

Ziher na teletekstu HRTa, neiscrpnom izvoru svih mogućih informacija

Nisam, ali i tamo ima.

Posted
  On 4/12/2011 at 5:50 PM, 'leo' said:

Nisam, ali i tamo ima.

A jel ima na Varaždinskoj TV?Ulažem kilogram zlatnih dukata da nema :whaat:

Posted
  On 4/12/2011 at 5:49 PM, 'mystery023' said:

zavarao i mene, odigrao je katastrofalno. a šteta, mislio sam da će opet donijeti malo veselja :whaat:

malo ću sad bacat pare na schuttlera i daniela na challengerima, oni su prošle sezone donili para na bacanje.

montanes definitivno i to najvjerojatnije 2:0, ostale ću live pratiti.

A danas sam uspio propustit još jedan zicer. ima san feeling za ljubu 2:1, i na 5:4 i serva za meč za Tsongu je bilo 4.65 live na ljubu...i gledam i mislim se, bolje pričekat da izgubi prvi set pa onda odigrat kjad kvota bude priko 5, kao što sam i Fogninija ulovio...i ljubo rebreak i osvoji set...pohlepa je kurva

s druge strane, ulovio sam live preokrete i na Lopeza i na Gonzaleza i na Fogninija, tako da se nemam što žaliti, imam još jedan kombinator u igri, a već sam u pristojnom plusu.

Sad čekat do neke gluhe ure u noći da stanleybet izaci ponudu tenisa za sutra, za točan rezultat imaju daleko najbolje kvote, danas je fedex bio 1.65 za 2:0, montanes 1.67, berdych 1.65...zaašto oni ne uvedu online klađenje

Ja sam imao filing za 2:1 Lopeza protiv tipse, i tako i bi. Dobro, ima sutra lepo parova za odigrati, da se sastavi neki kombo od 3 ili eventualno 4 tipa plafon. ulog srednji

On 4/12/2011 at 5:59 PM, 'c4nton4' said:

Odoh :aponis:

Idi :aponis: