c4nton4 20 Posted April 19, 2011 među ostalim, da. Kombinacije su beskonačne. može i red bull rakija. može i burn umisto red bulla. čak i onaj interšparov energy drink. I meni osobno najdraži, Crazy Wolf, litra 10 kuna, nakon pola čaše srce ti doslovno počne preskakati. Red bull votka je red bull votka bez obzira na ostale kombinacije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 19, 2011 Ne znam sta se dogadja, ne mogu poslati pm u full editoru vec ga moram kopirati pa slati... na kraju sam odustao od slanja među ostalim, da. Kombinacije su beskonačne. može i red bull rakija. može i burn umisto red bulla. čak i onaj interšparov energy drink. I meni osobno najdraži, Crazy Wolf, litra 10 kuna, nakon pola čaše srce ti doslovno počne preskakati. Nije bas dobra kombinacija, nikako ne masati energy pica sa zestinom, strada cuka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 Ne znam sta se dogadja, ne mogu poslati pm u full editoru vec ga moram kopirati pa slati... na kraju sam odustao od slanja Nije bas dobra kombinacija, nikako ne masati energy pica sa zestinom, strada cuka mysteryju je već stradala chuna pa mu chuka nije bitna http-~~-//www.youtube.com/watch?v=IxnPQMhHW8o Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 19, 2011 Nije bas dobra kombinacija, nikako ne masati energy pica sa zestinom, strada cuka da, svjestan sam toga. zato nakon određenog vremena sa red bull votke prijeđem na votka votku. nekad i gin votku (ne pitaj), a ponekad navodno i na rakija-rakiju, čega se ja ne sjećam. sad ću vas malo ignorirati, idem gledat Intera Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 da, svjestan sam toga. zato nakon određenog vremena sa red bull votke prijeđem na votka votku. nekad i gin votku (ne pitaj), a ponekad navodno i na rakija-rakiju, čega se ja ne sjećam. sad ću vas malo ignorirati, idem gledat Intera Ima prijenos na bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 19, 2011 E , ovo je pravi majstor. Odmah treba dati prijedlog da ga kupe Cibona ili Zadar. http://sportski.net.hr/kosarka/page/2011/04/19/0607006.html?pos=n1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/tzare.gif Prejak lik Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 19, 2011 uh odakle je ovo Stanković izvuka, svaka mu dala osim toga, totalno dosadna utakmica Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 19, 2011 Laku noc svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 19, 2011 Jebeni UTD.Bezveze bacio 50€.Šta je Giggs fulao to nije normalno.Laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 19, 2011 Jebeni UTD.Bezveze bacio 50€.Šta je Giggs fulao to nije normalno.Laku noć KATASTROFA!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 19, 2011 laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted April 19, 2011 laku noc drustvo Quote Share this post Link to post Share on other sites