Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

02.06.2011.

Recommended Posts

EURO 2012, kvalifikacije

 

Austria - Germany 2 @ 1.40

 

Ne mogu da se požalim. Kvota 1.40 koliko je ponuđeno za pobedu Nemačke u gostima zvuči jako loše no šta ste očekivali? Nemačka nije poznata po tome da gubi bodove u bitnim mečevima protiv inferiornih protivnika. No time ne kažem da se vredi kladiti na kvotu 1.40, daleko od toga. Bez B. Švajnštajgera, Mertezakera i Kedire Nemačka je pobedila Urugvaj u prijateljskom meču za vikend. Izgleda da će Kedira biti na raspolaganju za ovaj kvalifikacioni meč ali neće biti druge dvojice. Neće igrati ni M. Klose, Treš, Bender ni M. Reus. Nedostajaće im puno igrača? Da, ali Klosea može da zameni M. Gomez a po meni će Nemačka biti bez dva najbitnija igrača, Švajnštajgera i Mertezakera. T. Kros će najverovatnije zameniti Švajnštajgera a Badštuber će se pridružiti Fridrihu u odbrambenoj liniji Nemačke.

Za Austriju neće igrati povređeni Lajtgeb, Jantšer i Helcl.

Arnautović, napadač Verdera iz Bremena, je izostavljen iz sastava Austrijske reprezentacije kao i Majerhofer ali je M. Janko ponovo na raspolaganju a pretpostavljam da će on igrati u napadu. Hofer, Harnik, Alaba, Fuks i Pogatec svi igraju fudbal u Nemačkoj. Meč između Austrije i Nemačke je nekada bio derbi meč ali više nije.

Vrlo verovatna pobeda gostiju.

 

Romania - Bosnia X2 @ 1.60

 

Ova grupa je veoma neizvesna no može se reći da domaćin mora da pobedi na ovom meču inače će oni biti bez ikakvih šansi da se kvalifikuju za Evropsko prvenstvo. Da li oni to mogu da postignu? Ja sumnjam u to. Dobro, oni su vodili sa 1-0 na gostovanju Bosni ali su na kraju izgubili sa 1-2. Zvuči kao da imaju šanse na svom terenu? Pa, Bosna je dominirala u prvom meču a na primer odnos u kornerima je bio 10-0 za njih.

Bosna sada ima mnogo boljih pojedinaca u ekipi. Mislim da svi miožemo da se složimo sa tim. Obično ništa ne fali odbrani Rumunije no na ovom meču neće igrati Gojan, Radu i Kivu. Dobro, samo je Gojan igrao na prethodnom meču.

Kivu je prestao da igra za reprezentaciju Rumunije no Mutu je još uvek tu. Pošto je Stanču povređen Mutu će definitivno igrati u napadu zajedno sa Marikom.

Salihović, igrač sredine terena Bosne, se vraća u sastav posle suspenzije. Na sredini terena će verovatno igrati i Rahimić i Pjanić. Džeko će sigurno igrati u napadu zajedno sa Ibiševićem ili Muslimovićem.

 

Belarus - France 2 @ 1.60

 

Francuska je primila samo jedan gol do sada na pet mečeva koliko su odigrali u ovoj grupi. To je bilo protiv ove reprezentacije Belorusije u Francuskoj kada su Belorusi pobedili sa 1-0. Od tada je reprezentacija Francuske u novom izdanju sa Blanom na kllupi dosta popravila svoju igru tako da će biti jako teško za Belorusiju da ponovo savladaju Francusku.

Mislim da se može reći da Belorusija igra najbolje što zna sa igračima koje ima na raspolaganju no nema mnogo prilika za gol na njihovim mečevima. Oni su postigli tri gola na svojim mečevima a primili su samo jedan. Oni će biti veoma oslabljeni na ovom meču jer su Kornilenko, Kulči i Mološ suspendovani dok su Hleb, Krivets, Kutuzov, Rodionov i Amelčenko svi povređeni. Nedostajaće im puno ključnih igrača.

Veoma jaka ekipa Francuske će se sigurno osvetiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...