Jump to content
Davor_92

27.09.2011.

Recommended Posts

FC Otelul Galati - Benfica

 

Dvoboj u grupi C. Otelul još uvijek traži prve bodove nakon poraza 2:1 kod Basela, dok je Benfica napravila dobar posao domaćim remijem protiv Man Utd-a, 1:1.

Otelulu je ovo prva domaća utakmica u Europskim natjecanjima još od 1988, i utakmice protiv Juventusa (1:0!), i siguran sam da će atmosfera na stadionu biti i više nego uzavrela.

Otelul traži pobjedu koja bi mu olakšala put prema eventualnom 3. mjestu u skupini, dok bi Benfica pobjedom sa 4 boda si otvorila put ka prolasku skupine, makar još ima puno do kraja. Otelul ima solidnu ekipu, naravno da ne dovoljno dobru da bi bili kompetitivni ovdje, ali sigurno ne žele biti kanta za napucavanje u ovoj skupini.

Čitao sam intervju s trenerom domaće ekipe, i nije rekao niti jednu riječ o taktici za Benficu, što je i dobro, jer gosti ne znaju što ih čeka ovdje.

 

E sad, bwin daje 2.05 da će u utakmici biti više od 4.5 žutih kartona.

 

Ekipa Otelula je protiv Basela dobila 3 žuta kartona, nakon što su primili gol u 39., žuti karton je uslijedio u 49. minuti. U 58. su izjednačili, i nakon što je Basel poveo sa 2:1 u 84. minuti, ekipa se raspala i do kraja utakmice, jedino o čemu su razmišljali bilo je kako ozlijediti protivnika. Sudac te utakmice je to tolerirao do neke mjere, i pred sami kraj utakmice dao još 2 žuta kartona.

 

Sudac ove utakmice bit će David Fernandez Borbalan, 38-godišnji španjolac koji je tek prošle godine dobio FIFA-inu licencu, a od 2004. sudi u Primeri.

Ako je tko gledao prvu utakmicu superkupa između Barcelone i Reala (3:2), on je bio sudac.

Na toj utakmici se vidjelo koliko je strog. Svaki start sa imalo grubosti će kazniti žutim kartonom, nije imun niti na simuliranja, ni naguravanja. Sve vidi, i sve kažnjava.

Samo u toj utakmici je "podijelio" 9 žutih, i 3 crvena kartona! Ove sezone još je sudio dvoboje Sion - Celtic (crveni + 5 žutih), Osasuna - Sporting Gijon (5 žutih) i prošli vikend Racing - Real Madrid (8 žutih kartona).

Spada u onu grupu sudaca koji uvjek pokušava imati što mirniju utakmicu, i prvih pola sata drži se nepisanog pravila da ne daje kartone. Ali dok da prvi, onda počinje show. Želi miran kraj utakmice, i sve napetosti pred kraj rješava kartonima (nije mu strano da da i 4-5 kartona samo u zadnjih 10 minuta).

 

Danas sudi utakmicu u kojoj su gosti uvjereni u pobjedu, koja po meni neće biti nimalo laka, i domaćina koji pod svaku cijenu ne želi izgubiti. Po meni, lagani over http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...