Jump to content
Sign in to follow this  
Lane

15.12.2011.

Recommended Posts

Kosarka, Evroliga

20:00 Brose Baskets - Zalgiris Kaunas

 

Tip: H1 (-6.5)

Kvota: 1.943

Kladionica: Pinnacle

 

Tip: Brose over 80.5

Kvota: 1.90

Kladionica: Unibet

 

 

Predposlednje kolo, Bamberg pobedom overava prolaz iz ove grupe, apsolutni su favoriti veceras i ako propuste pobedu mogu iskomplikovati svoju sudbinu jer u poslednjem kolu gostuju Panatenaikosu. Zalgiris se sa druge strane bori za to peto mesto na tabeli i siguran opstanak u grupi. Znaci obe ekipe imaju motiva ali se ove dve ekipe mnogo razlikuju po kvalitetu u ovome trenutku, naime Lawson je pred duel sa Panatinaikosom napustio ekipu Zalgirisa, ni sa njim nisu bili nista posebno, pogotovo u gostima dok su bez njega doziveli zestok poraz, Panata ih ugazio 35 razlike, raspad sistema. U sezoni Zalgiris porazen na svim gostujucim utakmicama. Bamberg u ovoj sezoni igra dobro, imaju veliku sansu da izbore prolaz iz grupe sto bi za ovu ekipu i Nemacku kosarku bio ogroman uspeh, ekipa je kompletna i ocekuje se velika pomoc publike koja je zeljna uspeha, rival je po meri. Bamberg ima upisane 3 pobede, kuci imaju 2 pobede, deklasirali su Zagreb, dobili Panatenaikos i porazeni od Unikahe pola i od CSKA 3 poena, mnogi se mozda nece sloziti samnom ali ja na ovoj utakmici ocekujem debelu dvocifrenu razliku.

 

Bamberg na domacem parketu prebacio 80 poena jedino protiv Zagreba, na ostale je 3 utakmice ubacivao 79 i dva puta 78 poena, ali ruku na srce igrali su protiv jacih, Panatenaikosa, Unikahe i CSKA, u domacem su prvenstvu dobili sve utakmice i na 4 od tih 5 utakmica ubacivali su 90+ koseva, u predhodnom su kolu protiv Unikahe u gostima ubacili 90poena, sa druge strane Zalgiris u gostima u Evroligi prima pozamasan broj koseva, jedino im Zagreb ubacio 80 dok ostali rivali nisu bili toliko skromni, Unikaha 85, Panatenaikos 92 i CSKA im ubacio 95 poena, tako i u VTB Promo ligi na poslednje cetiri utakmice primili su manje jedino na jednoj utakmici i to protiv Kazana 79 poena, ostale su utakmice bile 80+.

 

Po svemu sudeci ocekujem visoku pobedu i odlican procenat suta Bamberga ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Montepaschi-Barcelona

...odmah da kazem da utakmica nema neki bitniji takmicarski znacaj, grupa u kojoj se uglavnom sve zna. E sad to ne znaci da ce utakmica biti prijateljska. Ocekujem mali broj koseva iz dva razloga, Barsa igra trenutno najbolju odbranu u Evropi i Montepaschi je u problemu sa povredama(Mc Caleb nije ni sinoc trenirao ali postoji sansa da zaigra). Granica na poene je dosta nisko postavljena pa bih ja to izbegao.

Odlucio sam se da odigram Andersona na manje poena. Granica mu je postavljena na 13.5, sto je vise nego njegov dosadasnji prosek 11.3 PPG. Razlog tome je veca minutaza zbog povreda saigraca i NAIZGLED dobra partija protiv Galatasaraja u proslom kolu. Na tom mecu je zabelezio 18 ppoena ali je uzeo izuzetno mnogo suteva , cak 13 i bio je 7 puta na liniji za bacanja. Medjutim brojke su jedno, njegova igra deluje jeko lose, pravi mnogo gresaka, a i neverujem da ce Barsa dozvoliti da primi mnogo koseva pod obrucem. I ono sto je isto bitno centri Barse, Lorbek, Vaskez i Ndong su dovoljno pokretni da mu nedozvole suteve sa distance i za 3 poena kde bi jedino mogao da bude opasan.

Anderson under 13.5 @ 1.85........................6/10(soccer)

Edited by SudijaDred

Share this post


Link to post
Share on other sites

Macabi-Efes

>Ilyasova under 9.5 @ 1.85.............................3/10(soccer)

 

 

Glavni razlog za ovu opkladu je trenutna forma Ilyasove, igra jeko lose, postize malo poena i ima mnogo manju minutazu nego na pocetku god. Zadnja e meca je igrao 13, 12 i 20 min. i ubacivao 2,5 i 7 poena. Kada se uzme u obzir da mu je ukupni procenat 9.5 PPG i da je u prvom mecu(kada je bio u mnogo boljoj formi) ubacio Maccabiju 9 poena onde je jasno sta treba raditi ovde...

Edited by SudijaDred

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...