Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

23.01.2012.

Recommended Posts

16;20, Poljska - Makedonija (+3) ,tip 2,@1.65, Bwin,

 

Reprezentacija Makedonije je stvarno najveci tragicar na ovom Evropskom prvenstvu u rukometu u Srbiji.Naime oni su pruzili na svakom mecu odlicnu partiju . U prvom krugu u Nisu su sa Svedjanima odigrasli nereseno ( 26-26)da bi vec u drugom kolu nesrecno izgubili od Nemaca (23-24) da bi u odlucujucoj utakmici dobili Cehe cak sa 27-21. U drugom krugu preneli su 1 bod. U prvoj utakmici drugog kruga igrali su sa Dancima.(32-33) .U poslednji 30 secundi imali su lopti i ishitreni su pokusali da daju gol .Lopta se odbila od golmana u polje i dosla do Danaca koji su u poslednjoj sekundi dobili mec.najbolji igrac Lazarov se razigroa protiv Danaca tako da se ocekuje da i danas bude glavna pretnja po golmana Poljaka.madfa gotovo da nemaju nikave sans za dalji plasman u polufinalu ,verujem da ce nastaviti sa odlicnim partijama i da nece uci ou ovaj mec opusteno.

 

Poljacin su dosta oslabljeni na ovom sampionatu ,no pruzaju solidne i ocekivano dobre partije. Na startu prvenstva su porazeni od odlicne ekipe edomacina ,Srbije sa 18-22.U drugom mecu su pregazili Slovake cak sa 41-24 da bi u odlucujucem mecu za prenos bodova pobedili dance sa 27-26 i u beograd preneli u drugi krug 2 boda.Na startu druge faze odigrali su jedan vise nego cudan mec sa Svedjanima. Naime u prvom poluvremenu su gubili sa cak 9-20.ocekivala se prava katastrofa ali su u drugom delu pruzili odlicnu partiju i uz slabiju igru Svedjana dobili drugi deo istim rezultatom pa je mec okoncan ,remijem 29-29.

 

Na danasnjem mecu su Poljaci vise zainteresovani i ocekuje se njihova pobeda.No podrska vernih navijaca iz Makedonije (oko 5000) ce dosta toga uticati na ovaj duel.Mislim da ce i ovaj mec biti neizvestan do poslednje minute i da Makedonija nece izgubiti sa vise od 2 razlike.

 

:icon_eek: 25-27 :uredu:

Edited by PERKAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...