Petar91 2 Posted February 1, 2012 sretno svima sa prvim danom natjecanja i pogadanja koef Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 tebi bi bolje bilo da ganjas novi par na hazarderu jer ti je onaj iz kladionice bet 365 prvo kontam vidi ti ga odigro i kad sam vidio da si fulio kladionicu zaletim se na unibet da ga odigram kad ono kvota 2.15 a stalno me zajebe to pravilo o Unibet kladionici zato mi se hazarder i ne igra jer puno parova ne mogu uzeti jer je neko vec odigrao ili je tecaj u Unibetu 2.19, a svugde je 2.30 fala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 1, 2012 stefan je izmijenio pravilo o najnižem tečaju u Expekt natjecanju :77tooth: misli da ako može s manje od 18 godina biti ovdje i ako ima manji ***** od ostatka, da može igrati i manji koeficjent od nas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2012 misli da ako može s manje od 18 godina biti ovdje i ako ima manji ***** od ostatka, da može igrati i manji koeficjent od nas mozda je citao ono pravilo iz 2006 godine tamo pise cini mi se 1.40 Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted February 1, 2012 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Carleto 0 Posted February 1, 2012 pozzz svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 1, 2012 pozdrav svima dans trpajte na ovo Friburguense - Duque De Caxias 1 @ 1.95 samo neka još unics pobijedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 1, 2012 Hladan dan....brrrrrr Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 1, 2012 kod nas puše preko 150 u vipavi, a sutra najavljuju preko 200 - red alarm Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2012 Cestitke svima na hazarderu, posebno Sasi, fenomenalno je igrao, i cijeli mjesec mi puhao za vratom, imao fenomenalnih pogodaka, da bi tek zadnjih 3-4 dana otpao. pirlo se digao iz mrtvih, a emiru neću ni čestitati, jer je očito da je potplatio stefana da mu prepusti mjesto u nagradama A mene ne jebes da pomenes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted February 1, 2012 A mene ne jebes da pomenes nisi nešto bio u vrhu Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2012 (edited) nisi nešto bio u vrhu Da je juce Lion preokrenuo i te kako bih bio... Edited February 1, 2012 by milance23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 1, 2012 Cestitke svima na hazarderu, posebno Sasi, fenomenalno je igrao, i cijeli mjesec mi puhao za vratom, imao fenomenalnih pogodaka, da bi tek zadnjih 3-4 dana otpao. pirlo se digao iz mrtvih, a emiru neću ni čestitati, jer je očito da je potplatio stefana da mu prepusti mjesto u nagradama Ako pratis atletiku, znas da ima onaj lik koji na pocetku ubrza utrku i onda odustane, to je u ovom slucaju stefan bio Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 1, 2012 mozda je citao ono pravilo iz 2006 godine tamo pise cini mi se 1.40 stefan zivi od istorije Almighty stefan Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted February 1, 2012 pozdrav svima nakon dugo vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites