Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 1/31/2012 at 11:40 PM, 'micha' said:

Postavljena su pravila za februar. Molim sve koji će da se takmiče da pročitaju ista i da ih poštuju.

http://besteurobets....hp?topic=2648.0

Lijepo sročeno, još je samo potrebno sve to tehnički urediti, tj. rečenice dignuti u jedan red i da tekst ide do kraja staranice. Ovako izgleda kao da je sve to 'voda donijela'.

I jedan savjet. Ukoliko se mora koristiti skripta, onda savjetujem da se za označavanje koriste smajlići:

pogođeno - :uredu:

promašeno - :nije:

poništeno (void) - :aponis:

Sretno ekipi Bet-Cluba u veljači!

Edited by Tuto
Posted
  On 2/1/2012 at 7:37 AM, 'Tuto' said:

Lijepo sročeno, još je samo potrebno sve to tehnički urediti, tj. rečenice dignuti u jedan red i da tekst ide do kraja staranice. Ovako izgleda kao da je sve to 'voda donijela'.

I jedan savjet. Ukoliko se mora koristiti skripta, onda savjetujem da se za označavanje koriste smajlići:

pogođeno - :uredu:

promašeno - :nije:

poništeno (void) - :aponis:

Sretno ekipi Bet-Cluba u veljači!

Upravu si za ovu vodu. Urediću to da izgleda lepše. Malo sam žurio da postavim pravila što pre, da bi ljudi mogli da već čitaju,.

I za smajliće se slažem, samo što tamo u izboru smajlića nema ovih koji si naveo.

Posted
  On 2/1/2012 at 9:56 AM, 'micha' said:

Upravu si za ovu vodu. Urediću to da izgleda lepše. Malo sam žurio da postavim pravila što pre, da bi ljudi mogli da već čitaju, I za smajliće se slažem, samo što tamo u izboru smajlića nema ovih koji si naveo.

Kopiraj ove i postavi ih tamo! Da i mi imamo još malo više udjela u organizaciji natjecanja. :icon_biggrin: