Jump to content
Sign in to follow this  
PlayMaker

02.03.2012.

Recommended Posts

Joe Johnson over 17,5 points @ 1.85 Hrvatska Lutrija

 

Joe Johnson se vratio u momčad Hawksa nakon sto je izbivao sa terena nekoliko dana te je prošloj utakmici protiv Golden State Warriorsa zabio 18 poena uz ne baš zavidan šut FG 6-17. Danasnji protivnik Milwaukee mu je idealan da podigne razinu igre te da zabilježi solidan performans. Ove sezone Johnson je igrao protiv Milwaukee-a te upisao 28 poena uz solidan šut FG 10-22. Prošle sezone protiv Milwaukee-a na svom parketu, Joe je ostvario jednu od boljih utakmica zabivsi 36 poena, uz odličan šut FG 13-19. Jednostavno Milwaukee je tanak što se tiče obrane u backcourtu osobito na beku. Shaun Livingston i Carlos Delfino su loši defenderi, osobito u spot up-u, gdje se vrti ~1/4 Atlantinih napada. Johnson bolje igra u svojoj dvorani gdje mu je prosjek 19,5 poena, te protiv ekipa sa manje od 50% pobjeda biljezi prosjek od 20,4 poena. Uglavnom ako Atlanta želi pobjediti, Joe Johnson ce morati pridonijeti svoj udio u tome, a u utakmicama koje Atlanta pobjeđuje, Johnson biljezi prosjek od 20,3 poena stoga kad se sve činjenice zbroje dolazimo do toga da je over izgledan bet.

 

Ukratko ostala razmisljanja:

 

New Jersey +6,5 @ 1,85

Celticsi bez J.O'Neala sto je dosta bitan izostanak jer na drugoj strani je zahuktali Lopez. Plus Rondo je nezadovoljan te je upitno s kojom ce voljom danas zaigrati. D-Will je podbacio u posljednjoj utakmici i vrijeme je da vrati reputation.

 

Bullsi -8,5 @ 1,85

Šta reći o njima, moguce je da nastupe u kompletnom sastavu, a i da ne, opet su prejaki za Cavse. Starteri između ova dva kluba čine veliku razliku u igri, što je kljucna prednost na strani Bullsa, Cavsi osim Jamisona i Irvinga nemaju nikog kvalitetnog u napadu, te zaustavljanjem jednog od njih, Bullsi su osigurali laganu pobjedu.

 

Parker under 19,5 @ 1,85

Izvjesno razvaljivanje Bobcatsa od strane Spursa, te samim tim ocekujem smanjenu minutazu francuza. Charlotte je inace ekipa koja dopušta stvarno dosta asistencija, te me nebi čudilo da Parker razmaše sa bar 12 asistencija, pogotovo u P&R sa Duncanom.

 

James over 28,5 @ 1,85

Energy Solutions Arena je jedna od omiljenijih dvorana Jamesu, u 8 utakmica tamo biljezi 33 poena u prosjeku. Također opet nece biti Bosha.

 

Derozan under 17,5 @ 1,85

Memphis ove godine vrlo dobro brani backcourt,za razliku od prošle godine razlog ponajviše leži u tome zato sto su u startere ubacili beka Tony Allena. Derozan je čudna biljka te je previse nekonstantan. Nebi me čudilo da ima šut 5-16.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

 

01:00 - Ottawa Senators - Chicago Blackhawks - Chicago Blackhawks +1.5 - 1.408 :uredu:

01:00 - Washington Capitals - New Jersey Devils - 1st Period New Jersey Devils +0.5 - 1.518 :uredu:

01:30 - Detroit Red Wings - Minnesota Wild - 1st Period under 1.5 - 1.800 :nije:

01:30 - Tampa Bay Lightning - New York Rangers - New York Rangers over 2.5 - 1.800 :uredu:

03:30 - Edmonton Oilers - Dallas Stars - Dallas Stars over 2.5 - 1.840 :uredu:

04:00 - Anaheim Ducks - Calgary Flames - Anaheim Ducks over 2.5 - 1.658 :uredu:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Friday, March 2, 2012

Wells Fargo Center (Philadelphia, Pa.)

 

02:00 Philadelphia 76ers vs Golden State Warriors-Handicap Tip: Philadelphia 76ers -6.5 @1.826 6/10 Pinnacle :uredu:

 

Večeras se u Philad. sastaju domaći 76ersi i gostujući Warriorsi...

Domaća Phila. je 3 tim na Istoku dok je vodeći tim u Atlantic Division sa 21-15 posle sjajnog starta u zadnje vreme su pali u formi i doživeli par poraza u zadnjih 10 merčeva imaju 3-7 i mislim da je vreme da se ponovo vrate u formu i te poraze što su doživeli uglavnom su bili na gostovanjima dok su kući izgubili od šampiona Dal. i sjajne Okla. sa kojom su bili do samog kraja meča u egalu čak su i vodili ali pali u samom finišu.

Filu sam gleda više puta ove sezone i skroz su mi dobri nemaju super zvezda ali su sjajan kolektiv sa čvrstom odbranom i jako uigran tim sve ono što mislim da neodgovara njihovom večerašnjem rivalu sa kojim su ove godine igrali na početku sezone i to u gostima su razneli domaćina sa GS 79 - PHI 107 nadam se da bi večeras mogli da pruže dobru partiju svi bitniji igrači su zdravi tu su A. Iguodala ,J. Holiday ,E. Brand ,T. Young ,J. Meeks...

Sa druge strane Warriorsi koji nisu sjajno startovali ali su u zadnje vreme poravili formu i u zadnjih 10 mečeva imaju 6-4 ali i dalje su tek 12 tim na Zapadu iako svake sezone imaju pley of ambicije teško će i ove im to poći za rukom trenutno imaju 14-18.

Warri. igraju prilično otvoreno i na koš više što mislim da im večeras neće biti lako protiv čvrste File u svojim redovima imaju dobre šutere i od M. Ellis , D. Lee i . S. Currya(koji je povređen i pitanje je hoće igrati večeras) od ove trojke zavisi igra G.S. ako seraspuca Ellis verovatno će ga preuzeti Iguodala jedan od najboljih defanzivaca lige.

Mislim da je domaćin mnogo bliže pobedi i uzimam ih u Hendikepu.... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...