Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

07.03.2012.

Recommended Posts

Wednesday, March 7, 2012

Wells Fargo Center (Philadelphia, Pa.)

 

01:00, Philadelphia-Boston(18,5 - Pierce P. (Bos), tip Manje, @1.85, 8/10,PSK :uredu:

 

Večeras se u Phila. sastaju domaći 76ersi i gostujući Celticsi...

Posle sjajnog starta sezone domaća Phila je upala u krizu rezultata iako je i dalje prva u Atlantic Division sa skorom od 22-17 ali ono što zabrinjava je njihovas loša forma u zadnje vreme na zadnjih 10 mečeva imaju loš skor od 2-8 i dva vezana poraza.

Sa druge strane u goste im dolaze Celticsi koji su im upravo prvi pratioci u diviziji koji imaju 20-17 i u zadnjih 10 mečeva mnogo bolji skor od 5-5 ali i ono što je veoma bitno je da imaju 5 vezanih pobeda i sigurno sa puno samopouzadanja dolaze u goste.

Ja na ovom meču se nebi puno bavio pobednikom meča iako mislim da je domaćin bliži pobedi iako nije u formi ali oba tima gaje sličan stil sa jakim odbranama ali i Boston je sigurno umorniji jel je sinoć imao težak meč sa Houstonom i dobio tek posle produžetka sa 97-92 dok je Fila bila juče slobodna i sigurno je da sa više svežine ulaze u meč.

Ja bi se na ovom meču pozabavio upravo junakom Bostonove sinoćne pobede Paul Pierceom(34g) koji je sinoć najzaslužniji za sinoćnu pobedu postigao je 30 poena i proveo na terenu čak 41 minut iako je njegov prosek na terenu 34.9min.

Ja bi baš večeras igrao da će on postići manje poena od 18.5 je granica koja je postavljena to je u njegovom ovogodišnjem proseku malo ispod pošto prosečno postiže 18 koševa.

Sumnjam da je u stanju da ponovi sličnu partiju kao sinoć jel su prvo ekipe totalno različitog stila dok Hous.igra na poen više i nebrine previše na odbranu sa druge strane Fila je totalno različita ona igra daleko čvršće.

Pored toga večeras će ga čuvati Andre Iguodala(28g) koji spada među najbolje odbrambene igrače u ligi i koji je pored toga da je odmorniji i daleko mlađi i spremniji i sigurno je da večeras Pierceu neće biti lako posebno što se sinoć sigurno istrošio i proveo puno na terenu večeras neverujem da će ići puno preko 30 min. i A.Iguodala na ternu provodi puno vremena tako da kad kog bude na terenu će imati i njega koji provod čak 35.5min i da će se Boston fokusirati na druge igrače i sigurno je da Pierce neće previše pucati no videćemo.

U svakom slučaju mi se ovaj bet čini dobar i vredi odigrati u Hrvatskoj Lutriji je granica na čak 19.5 poena ali i kvota je od jutros pala sa 1.85 na 1.65 ja ću ipak uzeti ovu granicu pa ako padnem za jedan poen neka padnem!!!!

Uzimam Piercea Under 18.5....... :71snoozer_09:

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih NHL susreta (Pinnacle incl. OT).

 

01:00 - Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes - Carolina Hurricanes +1.5 - 1.513 :uredu:

01:30 - Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs - 1st Period over 1.5 - 1.885 :nije:

 

Uspješan odabir! :crossfingers:

 

Tuto :14clover:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wednesday, March 7, 2012

CONSOL Energy Center (Pittsburgh, PA)

 

01:35 Pittsburgh Penguins-Toronto Maple Leafs-Total Goals Tip: Over 5.5 @1.820 6/10 Pinnacle :nije:

 

Večeras se u Pittsbu. igra meč između domaćih Penguinsa i gostujućih Maple Leafsa....

Šta reći za domaćina koji u zadnje vreme igra odlično nalaze se na 4 mestu Istočne konferencije sa 83 boda u sjajnoj su formi u zadnjih 10 mečeva imaju 8-2-0 i čak 6 vezanih pobeda.

Sa druge strane Toronto o kome sam u proteklih nedelju dana puno pisao tone sve niže i gotovo je sigurno da će i ove godine ostati bez pley ofa u zadnjih 10 mečeva imaju 2-7-1 i sinoć su u jednoj veoma otvorenoj borbi izgubili od Šampiona Bostona sa 4-5.

Na ovom meču ja bi se okrenuo golovima jel iako je Pitt. veliki favorit na ovom meču kvota je suviše mala da bi se rizikovalo a i njihova serija mora jednom da stane ali ono što odlikuje oba tima su golovi i upravo je to moj večerašnji izbor.

Iako je na golu Pitt. Marc-Andre Fleury 2.29 GAA ume i on često da kiksa i da ima loš dan a večeras mu sigurno neće biti lako protiv jednog od najefikasnijih napada lige sa druge strane za Toronto će verovatno James Reimer 3.07 GAA koji je u jako lošoj formi ali ni Jonas Gustavsson nije u ništa boljoj i sinoć posle 5 primljenih golova od Bostona teško da bi do večeras mogao da se sredi.

Što se napada domaćina tiče iako igraju gotovo celu sezonu bez najveće zvezde Crosbya koji bi uskoro opet mogao da se vrati jednostavno to se u napadu neoseti puno taj nedostatak dali su čak 209 golova. tu su otkako je Crosby povređen lider tima ubitačniji nego ikad Evgeni Malkin 38 G 43 A tu su još James Neal ,Chris Kunitz ,Jordan Staal ,Pascal Dupuis ,Steve Sullivan veliki broj kvalitetnih Hokejaša.

I Toronto ima sjajan napad i njihovih 198 golova dovoljno govore iake će biti bez sjajnog Joffrey Lupula imaju dosta kvalitetznih Hokejaša Phil Kessel ,Clarke MacArthur ,Mikhail Grabovski ,Tim Connolly ,Tyler Bozak ...

Njihov zadnji meč u Pitts. je završen 01/31/12 PIT 5 - TOR 4 (SO) sve miriše i večeras da bi moglo biti golova no videćemo.

Uzimam Over 5.5 na meču... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...