Tuto 157 Posted September 4, 2006 expekt.com liga Nagrade: 1. mjesto - 30 Share this post Link to post Share on other sites
shakazulu 0 Posted September 5, 2006 Naziv kladionice: Expekt Vrijeme odigravanja: 20:45 Broj para iz kladionice: Naziv para: Dundalk - Monaghan Utd :-) Tip para: 1/1 Tečaj: 1.75 Ev. Dobitak: 7,50 Analiza (po izboru): Nemam vremena pisati analizu, ja sam siguran/a da će ovo proći.<br> Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: Kladionice Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted September 6, 2006 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 19:00 Broj para iz kladionice: 1797 Naziv para: Valerengen-Sarpsborg :mad: Tip para: 1 Tečaj: 1.60 Ev. Dobitak: 6,00 Analiza (po izboru): Nemam vremena pisati analizu, ja sam siguran/a da će ovo proći.<br> Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 7, 2006 Edit by Tuto: Radi obračuna parovo od 05.09. ovaj par prebačen u današnju temu. Natjecatelj mo Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: GermaniaSport Vrijeme odigravanja: 24:00 Broj para iz kladionice: 2528 Naziv para: Federer-J.Blake :-) Tip para: 1 Tečaj: 1.10 Ev. Dobitak nepotpuna analiza ili bez analize : 1,00 Ev. Dobitak s analizom +20%: 1,20 Analiza (po izboru): Federer je najbolji tenisač svih vremena i jedan igrač kao Blake nema šanse protiv njega. U 4 njihova me Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: Favorit Vrijeme odigravanja: 20:00 Broj para iz kladionice: 49 Naziv para: Davydenko - Haas :-) Tip para: 1 Tečaj: 1.80 Ev. Dobitak nepotpuna analiza ili bez analize : 8,00 Ev. Dobitak s analizom +20%: 9,60 Analiza (po izboru): Davydenko u odličnoj formi i gazi sve pred sobom, do sad sae samo malo mučio u prvom meču protiv domaćeg Kendirka, u 4 sata, sve ostalo je bilo šetnja za Davydenka kao i zadnji meč protiv Murraya kojeg je lagano pregazio sa 6:1, 5:7, 6:3, 6:0. taj meč se igtao u dva dana, dok je jučer samo odigrao 4 set i dobio u 20-ak minuta sa 6:0. Znači Davydenko je odmoran dok se Haas mučio sa Safinom u punih 5 setova i to svih odigranih jučer. Ne samo to, već mu je ovo drugi meč za redom da igra u 5 setova i da se provlači u tie-brakeu 5 seta u sljedeći krug. Haas je sigurno umoran i teško da će imati snage parirat danas odličnom Davydenku. Samo su jednomi igrali me Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: StanleyBet Vrijeme odigravanja: 15:30 Broj para iz kladionice: 9786-f Naziv para: Lada Togliatti - Dinamo Moscow , 1.trećina :mad: Tip para: x Tečaj: 2.5 Ev. Dobitak: 15,00 Analiza (po izboru): Prvo mi upao ovaj par u oko. Share this post Link to post Share on other sites
Piroman 0 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 18:30 Broj para iz kladionice: 1794 Naziv para: Frisk-Asker-Trondheim :-) Tip para: 1 Tečaj: 1.50 Ev. Dobitak: 5,00 Analiza (po izboru): Nemam vremena pisati analizu, ja sam siguran/a da će ovo proći.<br> Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 20:45 Broj para iz kladionice: 292 Naziv para: Dundalk-Monaghan Utd :-) Tip para: 1 Tečaj: 1.35 Ev. Dobitak: 3,50 Analiza (po izboru): Ovo je čisto na sreču. Share this post Link to post Share on other sites
MLB 1 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: Kladionice Share this post Link to post Share on other sites
bully 0 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 23:45 Broj para iz kladionice: 51 Naziv para: Boca Juniors - Sao Paulo :-) Tip para: 1 Tečaj: 2.10 Ev. Dobitak: 11,00 Analiza (po izboru): Ovo je čisto na sreču. Share this post Link to post Share on other sites
vukovarac 0 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: Pinnacle Vrijeme odigravanja: 01:00 Broj para iz kladionice: 954 Naziv para: Florida Marlins VS Philadelphia Phillies :mad: Tip para: 1 Tečaj: 1.813 Ev. Dobitak nepotpuna analiza ili bez analize : 8,13 Ev. Dobitak s analizom +20%: 9,76 Analiza (po izboru): Florida se trenutno nalazi na 2. mjestu istocne divizije NL sa 70 pobjeda i 69 poraza. Nemaju sanse za osvojit 1. mjesto u diviziji, jer im Metsi bjeze jako puno i Florida ima samo teoretske sanse da uzmu to prvo mjesto. Iako ne mogu osvojit diviziju, imaju sanse za Wild Card. San Diego je trenutno prvi u borbi za WC National League, dok je Florida na 2. mjestu kojeg dijeli sa Phillom, ali nije daleko ni San Francisco. Od zadnjih 10 odigranih utakmica imaju 7 pobjeda i 3 poraza. Florida kuci ima 37 pobjeda i 31 poraz. Philadelphia se nalazi na 3. mjestu iste te divizije. Imaju isti omjer pobjeda i poraza kao i Florida ( 70 - 69 ). Od zadnjih 10 utakmica imaju polovican uspjeh. U gostima imaju 34 pobjede i 31 poraz. Za Floridu danas starta Josh Johnson koji ove sezone kao starter ima 11 pobjeda i 4 poraza uz ERA 2,92. Kuci ima 6 pobjeda i 3 poraza uz ERA 3,00. Za Philliese starta Jon Lieber koji ima 6 pobjeda i 9 poraza ove sezone uz ERA 4,93. U gostima ima 3 pobjede i 3 poraza uz ERA 4,68. Florida ima puno boljeg startera danas, igraju pred svojom publikom, imaju manje ozljedenih igraca. Jos mi se kod ovoga para svida over 8,5 @ 1,93 Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: Pinnacle Vrijeme odigravanja: 02:35 Broj para iz kladionice: 958 Naziv para: (HC:-1,5) Colorado Rockies - Washington Nationals :-) Tip para: 1 Tečaj: 2.510 Ev. Dobitak nepotpuna analiza ili bez analize : 15,10 Ev. Dobitak s analizom +20%: 18,12 Analiza (po izboru): Startni pitcher za COL: Cook (9-13, 4.15 ERA) Startni pitcher za WAS: Bergmann (0-1, 6.24 ERA) Ozlje Share this post Link to post Share on other sites
ACMilan 0 Posted September 7, 2006 Naziv kladionice: PSK Vrijeme odigravanja: 02:15 Broj para iz kladionice: 5787 Naziv para: Federer - Blake :-) Tip para: Točan rezultat 3:1 Tečaj: 4.50 Ev. Dobitak nepotpuna analiza ili bez analize : 35,00 Ev. Dobitak s analizom +20%: 42,00 Analiza (po izboru): Evo došli smo već do četvrtfinala i meča u kojem se susreću prvi igrač svijeta i branitelj naslova ovdeje, Roger Federer i peti igrač svijeta, domaćin ovdje i lanjski četvrfinalist, James Blake. Federer je ovdje apsolutni favorit i to potvr Share this post Link to post Share on other sites