Crni Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Friday, April 6, 2012 Rangers Ballpark in Arlington,( Arlington, Texas ) Tip 1- 20:05, Texas Rangers-Chicago White Sox(Money Line), tip Texas Rangers, @1.556, Pinnacle, 6/10 Tip 2- 20:05, Texas Rangers-Chicago White Sox(Handicap), tip Texas Rangers -1.5, @2.140,Pinnacle, 3/10 Večeras se u Arlingtonu(Texas) na Ballparku otvara sezona za domaće Rangerse gde im gostuju White Soxi... Rangersi prošlogodišnji finalisti koji su prošle sezone izgubili veliko finale "SVETSKE SERIJE" od St.Louisa i tako propustili velikušansu da po prvi put u Istoriji budu prvaci.U finalu su po svima bili veliki favoriti "sem po meni" bilo kako bilo imali su velika nadanja i ove sezone ulaze sa velikim očekivanjima u užem su krugu favorita ali po mom skromnom mišljenju teško mogu tako daleko iako imaju jedan od najjačih baterskih napada lige ipak su dosta tanki tamo gde je najpotrebnije na poziciji startnih pičera ipak u rotaciji ulaze sa dva pičera kojima je ovo prvi put da su starteri i tri solidna pičera no videćemo... Večeras na brdašcu za Rangerse startuje Colby Lewis (RHP) u karijeri 38-38 4.99 ERA nema sjajnu statistiku tokom karijere ali je zadnje dve sezone mnogo napredovao i baca daleko bolje. Posebno je dobro njegovo izdanje u pley ofu gde u karijeriima sjajnu statistiku 4-1 2.34 ERA. Sazreo je kao pičer jel je sad za pičere u najboljim godinama ima 32 god. Njegov najveći problem je što nije konstantan i igra od sjaja do očaja nadam se da će se odužiti Menadžeru Ron Washingtonu koji mu je ukazao poverenje i stavio ga za prvog pičera u rotaciji i da će večeras imati bar solidno izdanje koje mislim da bi bilo dovoljno za večerašnji trijumf. Baterski deo ekipe je odličan jedan sigurno od najboljih u ligi bez većih problema sa povredama najavljeni sastav domaćina na meču je najjači mogući - 1. Ian Kinsler ® 2B 2. Elvis Andrus ® SS 3. Josh Hamilton (L) CF 4. Adrian Beltre ® 3B 5. Michael Young ® DH 6. Nelson Cruz ® RF 7. Mike Napoli ® 1B 8. David Murphy (L) LF 9. Yorvit Torrealba ® C Sa druge strane White Soxi po meni sa gotovo nikakvim šansama za pley of ove sezone nisu puno menjali tim ali su ostali bez svog najboljeg pičera Buerliha koji je otišao u Miami sa njegovim su odlaskom sigurno mnogo izgubili jedino što su se pojačali na poziciji RF došao je K. Fukudome iz Cabsa ali je on je osrednji igrač. Večeras za White Soxe na vrućem brdašcu za pičere startuje John Danks,( LHP) solidan pičer koji ima 26 god. i još je relativno mlad i još može dosta da napreduje. U karijeri ima 54- 56 4.03 ERA. Njegov problem je da ako uđe u tešku situaciju retko uspeva da se izvuče iz njih i obično bude propisno napucan dok ako mu krene dobro može odbacati odlično. Mada mislim da večeras teško može da izdrži dugo na brdašcu jel je Texasom lineup sjajan i najboljim udaračima upravo odgovara levoruki pičer. Što se tiče baterskog dela ekipe imaju par dobrih udarača pre svih P. Konerko ali je on jedini doba power udarač dok je ostatak tima dosta skroman. Najavljeni sastav White Soxa - 1. Alejandro De Aza (L) CF 2. Brent Morel ® 3B 3. Adam Dunn (L) DH 4. Paul Konerko ® 1B 5. A.J. Pierzynski (L) C 6. Alex Rios ® RF 7. Alexei Ramirez ® SS 8. Dayan Viciedo ® LF 9. Gordon Beckham ® 2B Mislim da su večeras Rangersi veliki favoriti u pičingu je situacija da kažem podjednaka ipak Lewisu dajem malu prednost što zbog iskusta što zbog dosta lošijeg proptivničkog lineupa dok u baterskom delu ogromna prednost za Texas. Uzimam pobedu Texasa i mislim da bi moglo za manji ulog probati i pobedu u Hendikepu.... Edited April 7, 2012 by Crni Quote
Tuto Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Prijedlog današnjeg NHL susreta (Pinnacle incl. OT). 01:30 - St. Louis Blues - Phoenix Coyotes - St. Louis Blues over 2.5 - 1.862 Uspješan odabir! Tuto Edited April 7, 2012 by Tuto Quote
Tuto Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 22:10 - Milwaukee Brewers - St. Louis Cardinals - St. Louis Cardinals +1.5 - 1.524 01:05 - Houston Astros - Colorado Rockies - Houston Astros +1.5 - 1.680 01:10 - Arizona Diamondbacks - San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks over 3.5 - 2.01 04:05 - Los Angeles Angels - Kansas City Royals - Kansas City Royals +1.5 - 1.855 04:05 - Oakland Athletics - Seattle Mariners - 1st Halfs (5 innings) under 4 - 1.581 04:05 - San Diego Padres - Los Angeles Dodgers - 1st Halfs (5 innings) San Diego Padres +0.5 - 1.535 Uspješan odabir! Tuto Edited April 7, 2012 by Tuto Quote
Recommended Posts