Jump to content
Sign in to follow this  
mirko

08.04.2012.

Recommended Posts

Fudbal, Brazil Paulista, 23:30 Piracicaba - Ponte Preta 1 q 2.30, Mozzart

 

Pretposlednje kolo u Paulisti. Domaćin se bori za opstanak u ligi, dok su gosti obezbedili plasman u drugu fazu, pa zbog toga igram na pobedu domaćina.

Naime, kao što sam napisao, do kraja ove, prve faze šampionata, ostalo je još dva kola. Domaćin se nalazi na samoj crti, što se tiče opstanka i ova utakmica im je posebno važna, s obzirom da njihov glavni rival u borbi za opstanak Guarantigueta (Amerikana) igra protiv otpisanog Comerciala, tako da im samo pobeda odgovara, a isto tako u sledećem, poslednjem, kolu imaju teško gostovanje protiv ekipe Mogi Mirim. Predhodne dve utakmice na svom terenu su pobedili, tako da pretpostavljam da su igrači dobili samopouzdanje pred ovu utakmicu i s obzirom da će biti kompletni, a najverovatnije biće i pun stadion i podrška navijača, očekujem i nadam se njihovoj pobedi.

 

Gosti su obezbedili plasman u narednoj fazi takmičenja, tako da za njih ova utakmica nema nekog značaja. Nalaze se na 8. mestu na tabeli, sa 6 bodova više i utakmicom manje od najbližeg pratioca. Zbog toga, trener Pnte Preta, Gilson Kleina, je najavio mogućnost da će na ovoj utakmici igrati oni igrači koji su imali mali broj utakmica u ovom delu prvenstva, kako bi bili spremniji za narednu fazu.

 

http://www.pontepret...ibirDoc&cd=7663

 

Zbog toga prednost dajem domaćinu, jer imaju veliki motiv da daju sve od sebe, bodovi su im potrebni u borbi za opstanak, očekuje se pun stadion i velika podrška navijača, kao i činjenici da su se gosti plasirali u narednu rundu i najavi trenera da će dati prednost igračima koji su manje igrali u ovom delu.

 

Pozdrav i srecno.

Edited by mirko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...