Jump to content

Recommended Posts

• Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 4/28/2012 at 8:17 AM, 'warmonger696' said:

bemti šta je toplo za 28.12. :icon_lol: inače dobro jutro svima!

I to jos Tuto otvorio, stari iskusni otvarac topica :icon_lol:

Dobro jutro svima. :80yahoo:

Posted
  On 4/28/2012 at 7:51 AM, 'Nadrealista' said:

cini mi se danas losa ponuda, jest da ima parova al nema mi nista ono sigurno, da bar mislim da ce proci :77tooth:

:57bye: to je ono najgore kad ima ovoliko parova neznas gde ces pre a obicno se izaberu bas oni koje ne treba , Sauthempton, Sruzbery i Schalke nebi smeli da zataje

znaci nova godina je blizu :77tooth:

Posted (edited)
  On 4/28/2012 at 9:15 AM, 'rockytomas' said:

:57bye: to je ono najgore kad ima ovoliko parova neznas gde ces pre a obicno se izaberu bas oni koje ne treba , Sauthempton, Sruzbery i Schalke nebi smeli da zataje

znaci nova godina je blizu :77tooth:

kolika je bila kvota sinoc na na poluvremenu na domacina kod onih paragvajaca :48thumbsup:

P.S. za Southampton i Schalke sam cuo al za ovaj Sruzbery nisam :icon_biggrin:

Edited by Nadrealista
Posted
  On 4/28/2012 at 9:37 AM, 'Nadrealista' said:

kolika je bila kvota sinoc na na poluvremenu na domacina kod onih paragvajaca :48thumbsup:

P.S. za Southampton i Schalke sam cuo al za ovaj Sruzbery nisam :icon_biggrin:

ja sam ih uhvatio na 3.40 a bila posle i vise cak i preko 7 ali nisam hteo da rizikujem vise

a Sruzbery je po naski za Shrewsbury iz lige two

Posted
  On 4/28/2012 at 10:40 AM, 'Tuto' said:

:icon_arrow: Još samo danas se možete prijaviti za natjecanje H2H - bwin. :smile_clapping: :smile_clapping:

:excl:Prijave za ekipu Bet-Club foruma za međunarodno natjecadno natjecanje foruma u 5. mjesecu (svibanj, maj) 2012. nje foruma u 5. mjesecu (svibanj, maj) 2012. :smile_clapping: :smile_clapping:

Kako je tek ovo izgledalo prije editiranja. :icon_biggrin:

Izgleda da je Tuto jucer ulovio neku vecu lovu pa je danas malo mamuran. :48thumbsup:

Posted

skoro rekoh jutro a onda vidjeh da je 2 sata :icon_lol: dajte neke pametne parove za danas ako imate....mogo bi ja kasnije staviti za nba i mlb samo da vidim popis igraca....da se slozi nesto kvalitetno :48thumbsup:

Posted
  On 4/28/2012 at 11:46 AM, 'Melo' said:

skoro rekoh jutro a onda vidjeh da je 2 sata :icon_lol: dajte neke pametne parove za danas ako imate....mogo bi ja kasnije staviti za nba i mlb samo da vidim popis igraca....da se slozi nesto kvalitetno :48thumbsup:

Mogli bi kasnije nabaciti neke NBA parove, moglo bi se tu nešto novaca zaraditi... :icon_biggrin: