Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

04.06.2012

Recommended Posts

Rus, A - Kanepi, K (- 1,5 set) tip 2,@1.55

 

 

Kanepi u izvrsnoj formi.medjusobno 2-0 bez izgubljenog seta.nadam se da c i danas tako doci,

 

Napred Kaja K.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Murray A.-Gasquet R tip 1 @1.75

 

Murray svoje najbolje rezultate ne ostvaruje na zemlji , a ove godine na RG-u se muči i sa ozljedom ledja, unatoč svemu vjerujem da je ovaj koefcijent na pobjedu Škota jako dobar. Gasquet nije bezazlen uz to još igra i pred domaćom publikom, ali mislim da će Murray ovdje ipak slaviti i plasirati se u četvrtfinale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sport: Tenis

Liga: Roland Garros

Vreme: 17:30

Događaj: Kanepi K. - Rus A., hendikep gemova

Tip: Rus A. +6.5

Kvota: 1.50

Kladionica: SuperSport

 

U osmini finala (1/8 finale) teniskog turnira Roland Garros sastaju se estonska igračica Kaia Kanepi i mlada holandska teniserka Arantxa Rus. Kanepi je favorit u ovom susretu jer je trenutno 23 igračica na svijetu, dok je Rus na 88 mjestu WTA rang liste. 26 godišnja estonka Kanepi je na Roland Garrosu bila bolja od ruskinje Panove u prvom kolu sa 2-0 (6-3 6-3), dok je u drugom kolu bila bolja od rumunke Begu također sa 2-0 u setovima (6-4 6-1). U trećem kolu (1/16 finale) bila je bolja od danske igračice Wozniacki sa 2-1 (6-1 6-7 6-3) i to je bio meč koji se igrao prije dva dana i mislim da će Kanepi da dosta teže slavi u današnjem meču protiv Rus i da neće slaviti sa 7 i više gemova razlike. Rus je u prvom kolu Roland Garrosa bila bolja od amerikanke Hampton sa 1-0 (6-4 4-3), u drugom kolu je izbacila domaću igračicu Razzano sa 2-0 (6-3 7-6) i u zadnjem kolu je eliminisala njemicu Goerges sa 2-1 (7-6 2-6 6-2) čime je napravila veliku senzaciju. Očigledno je da 21 godišnja Rus predstavlja velikiu potencijal i očekujem njenu odličnu partiju danas. Do sada su se dva puta međusobno sastajale i oba puta je slavila Kanepi sa 7-5 6-2 na turniru u španskoj Marbelli 2009 godine i drugi put su igrale 2010 godine u američkom gradu Memphisu kada je Kanepi slavila sa 6-0 6-4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

J. Monaco - R Nadal, Over 3.5 seta @4.30 kladionica bet365... kad su juce mogli Djokovic i Federer izgubit setove od slabijih igraca nego sto je J. Monaco zasto danas ne probati na Nadala da ce i on izgubiti bar jedan set... naravno podrazumjeva se da ce Nadal dobit mec...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...