Jump to content

FamilyGuy

Members
  • Content Count

    720
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FamilyGuy

  • Rank
    Aktivan
  • Birthday 02/16/1992

Profile Information

  • Location
    Zagreb
  1. FamilyGuy

    26.08.2013.

    Federer-Žemlja 28,5 MANJE 1,80 @ PSKDanašnji program na US Openu zaključiti će mčom Švicarac Roger Federer i Slovenac Grega Žemlja. Roger Federer u posljednje vrijeme igra vrlo loše i to gaje koštalo pada na ATP ljestvici te je sada Švicarac na "tek" 7.mjestu sa druge strane njegovom protivniku također ne cvatu ruže Slovenac igra očajano i gubi meč za mečom pa je ovaj dvoboj kao naručen za Švicarca da se napuni samopouzdanjem i nakon par mjeseci suše i susreta prvog kola protiv Hanescua u Wimbledonu nekoga pobijedi relativno lako. Federer je nakon ispadanja u Wimbledonu zaredao lošim rezultatima i ispadanjima u Hamburgu, Gstaadu, u Cincinnatiju se izvukao u 2.kolu ranog ispadanja protiv Haasa no u 3.kolu protiv Nadala nije imao šanse. Upravo taj preokret protiv Haasa u 2.kolu Cincinnatija dobar je znak da Federer još može igrati na visokoj razini, trenutna forma je preslaba za dobiti najbolju trojicu na svijetu, ali nastavi li igrati u tom smjeru nebi mu se smijeli ponavljati Brands ili Stakhovsky. H2H je na strani Švicarca u oba dva susreta lako je dobio Žemlju, Slovenac je u lošoj formi, protiv Federera uredno gubi i sve upućuje na relativno laku pobjedu Švicarca unatoč također ne blistavim igrama Federera. Granica gemova je 28,5 po meni prevelika da Žemlja to izvuče u over. Federer još nije "mrtvac" i očekujem da to pokaže u večeršanjem meču. Under.
  2. FamilyGuy

    26.08.2013.

    Nadal-Harrinson 29,5 Manje 1,80 @ PSKDanas je počeo US open a prvi par kojeg igram iz današanjeg rasporeda je treći susret na glavnom terenu, meč između Španjolca Rafaela Nadala koji ima omjer na betonu ove sezone 15-0 protiv domaćeg igrača Ryana Harrinsona. Rafael Nadal je osvojio sva tri turnira na betonu na kojima je nastupio ove sezone i jedan je od glavnih favorita za osvajanje naslova i na US openu. Posebno su mu porasle dionice pobjedama na posljednja dva Mastersa u Kanadi i u SAD-u gdje je porazo i Đokovića i Federera. Današnji suparnik je domaći igrač Ryan Harrinson od kojega su Amerikanci očekivali puno više no treutno je Harrinson ipak tek prosječan igrač. Nadal igra fenomenalno na betonu i mislim da u ovome meču Španjolac će brzo poraziti domaćeg tenisača i mislim da je under gemova 29,5 realan.
  3. FamilyGuy

    16.08.2013.

    Nadal-Federer 1 1,40 @ PSKMeč dana sigurno je "derbi" između Nadala i Federera. Na tvrdoj podlozi u Cincinnatiju uvjerljiv favorit je Rafael Nadal i sve osim njegove pobjede danas bilo bi iznenđanje. Roger Federer se muči, nakon lošeg izdanja u Wimbledonu pa zatim i ranih ispadanja u Hamburgu i Gstadu Švicarac je stigao u Cincinnati obraniti naslov kojeg je prošle godine uzeo lakoćom. Ovaj turnir započeo je pobjedom protiv Kohlschribera sa 2-0 u setovima, ali je zato jučer opasno visio protiv Haasa i samo sreća i nedostatak koncentracije Njemca u drugom setu je spasilo Švicarca poraza. U trećem setu Federer je odigrao dobro i izborio dugoočekivani susret dvojice rivala. Sve je na strani Španjolca u ovome meču ovo će biti njihov 31. međusobni susret a Nadal vodi sa 20-10. Na tvrdoj podlzi je 12-12 no ove sezone Nadal na tvrdoj podlzi još nije izgubio i trenutno ima omjer 12-0 na tvrdoj podlozi. Federer je najstriji igrač koji je ostao u ždrijebu, a godine se lagano osjećaju na njegovim igrama protiv TOP 10 igrača ove sezone Švicarac ima omjer 1-5. Nadal sa druge strane uvjerljivih 13-1. Rafael Nadal je umorniji jer je prošli tjedan osvojio Montreal, no Rafael Nadal je trenutno puno uvjerljiviji nego Švicarac. Ekspremiment sa drukčijim reketom trenutno za Federera ne urađa plodom i protiv zahukatlog Nadala mislim da Federer nema nikave šanse. Federera se ne smije nikada podcijeniti no sudećći po zadnjim igrama protiv ovako dobro rasploženog Nadala Švicarac će teško i do seta, kamo li do meča. Čista jedinica.
  4. FamilyGuy

    16.08.2013.

    Del Potro-Tursnov T.R 2-0 @ 1,50 PSKNa Mastersu u Cincinnatiju danas su na rasporedu četvrtfinala. U muškoj konkurenciji prvi susret odigrati će 7.igrač svijeta Argentinac Juan Martin Del Potro i Rus Dimitry Tursunov koji se u glavni dio turnira plasirao preko kvalifikacija. Biti će ovo njihov drugi međusobni susret prvi je odigran u Valenciji 2011 a uvjeljiv je bio Argentinac sa 6-4 6-1. Turnsunov se u 1/4 finale plasirao pobjedom protiv Ferera u dva seta, no igre Ferera na betonu nisu uvjeljive pa taj rezultat ne daje nešto veće šanse Tursunovu u ovome meču. Na tvrdoj podlzi Argentinac igra odlično čak je i 2009. uzeo US Open da nije bilo problema sa ozljedama u ove tri godine Del Potro bi možda imao i još koji. U ovome meču Tursnov nije bez šansi no njegove šanse su ipak svedene na vrlo male postotke. Del Potro se je prošle godine plasirao u polufinale, a ne ponovi li taj uspijeh i ove godine to bi bilo iznenđanje. Argentinac je u formi nema prevlikih problema sa ozljedama i mislim da će u ovome meču svladati Tursunova sa 2-0 u setovima.
  5. FamilyGuy

    15.08.2013.

    Isner-Raonić 1 1,60 @ PSKSusret dva bombardera očekuje nas u Cincinnatiju. Domaći igrač John Isner pokazuje na ovom Mastersu da je poraz u Kanadi prošlog tjedna bio više "nesretan slučaj" jer je u statistici bio bolji od Pospila no meč je izgubio svojim oružjem,tie breakom. Ovdje je Isner puno bolji pobijedio je sa 2-0 u setovima i Mayera i Gasqueta a današnjeg protivnika Miloša Raonića dobio je u njihovom jedinom međusobnom susretu prošle godine u Torontu. Isner je imao tjedan dana odmora više od Raonića nakon brzog ispadanja prošli tjedan, Raonić je stigao do finala Montreala. Ovaj tjedan u prva dva kola Raonić je dobio domaćeg igrača Socka u 3 seta, te u dva seta bio bolji od Janka Tipsarevića. U meču u kojemu ćemo vidjeti hrpu aseva očekujem pobjedu domaćeg igrača. Isner je odmorniji od Raonića i ovaj tjedan pruža dobre igre, stoga je pobjeda Isnera izgledna.
  6. FamilyGuy

    15.08.2013.

    Federer-Haas 1 1,50 @ PSKNakon vrlo loših izdanja Federera unazad par mjeseci Švicarac se nada boljem nastupu u Cincinnatiju, Švicarac ima omjer pobjeda i poraza na ovom turniru 31-7, a ovaj Masters je osvojio 5 puta. U prvom kolu bio je bolji od Njemca Kohlschrbrea, a u 3.kolu ga očekuje još jedan Njemac Tommy Haas koji ove sezone igra odličan tenis iako ima 35 godina. Ovo će biti njihov 15. međusobni susret, a Haas je dosada uspio svladati Švicarca tek tri puta. Koefcijent na Rogera Federera je i više nego primamljiv 1,50 na turniru gdje uvijek igra dobro mislim da se treba uzeti. Oba tenisača su u godinama, na tvrdoj podlozi Federer uglavnom igra dobro ne vjerujem da može obraniti naslov ovdje no mislim da ima dovoljno kvalitite da porazi Haasa i 12.puta.
  7. FamilyGuy

    13.08.2013

    Wawrinka-Seppi 1 1,40 Švicarac Stanislas Wawrinka odradio je vrlo dobar dio sezone do Wimbledona, ovaj posljednji dio sezone započeo je loše porazom u prvom susretu prošlotjednog Mastersa u Montrealu gdje je izgubio od Francuza Pairea sa 2-0 u setovima. Tjedan dana pripreme više na betonu trebalo bi uroditi plodom u današnjem meču kada će se susreti sa svojom mušterijom na tvrdoj podlozi Talijanom Andreasom Seppijem. Njih dvojica odigrali su međuosbno 4 susreta na tvrdoj podlozi no posljednji takav susret odigran je prije 3 godine. Posljednji susret njih dvojica odigrali su na domaćem terenu Talijana u Rimu na zemljanoj podlzi i tu je Seppi bio bolji sa 2-1 u setovima. 9.igrač svijeta Wawrinka ne može se dozvoliti još jedno ispadanje u prvom nastupu Mastersa i mislim da u ovom susretu Švicarac je izraženi favorit i nakon poraza prošlog tjedna u ovom susretu očekujem bolji njegov meč i relativno laganu pobjedu.
  8. FamilyGuy

    13.08.2013

    Isner-Mayer 1 1,50 Nakon što je ispao u 1.kolu Mastersa prošlog tjedna u Montrealu Isner pred domaćom publikom traži bolji rezultat, ždrijeb mu je dobar za porvu prepreku dobio je Njmeca Mayera koji je prošli tjedan ispao u 2.kolu od Đokovića i to vrlo uvjelrjivo. Mayer je u prvom kolu dobio lošeg Tomića koji se na ovaj Masters nije ni uspio plasirati jer je ispao u kvalifikacijama. Isner je u prvom kolu ispao od Pospisila no u tom meču nije bio ništa lošiji od domaćeg igrača dapače imao je više aseva i više break prilika no to nije uspio pretvoriti u pobjedu. Mayer je više kvalitetniji na zemlji i mislim da u ovom susretu protiv Isnera nema previše šansi. Isner ima puno kvalitetniji servis i Njemac će teško poraziti Isnera i drugi puta na domaćem terenu, prošle godine Mayer je u Mimaiju također na Mastersu porazio Isnera no u ovom susretu ne očekujem prevlike probleme za domaćeg igrača da se plasira u drugo kolo.
  9. FamilyGuy

    13.08.2013

    Paire-Davydenko 1 1,45 Prvi par sa ATP Mastersa u Montrealu je susret između FRancuza Pairea i Rusa Davydenka. U jedinom susretu ove dvojice igrača bolji je bio Paire , no taj susret je bio odigran na zemlji pa što se tiće današnjeg susreta njihov prethodni meč nema neku težinu. Prošli tjedan u Montrealu bolji rezultat ostavrio je Rus koji je izgledao kao u svojimnajboljim danima kada je bio pri vrhu ATP ljestvice, Rus je stigao do 1/4finala, ali tamo je morao predati meč domaćoj senzaciji Pospisilu zbog problema sa disanjem. Paire je sa druge strane stigao do osmine finala i tamo ispao od Australca Matođevića u tri seta. Paire je na putu do tog susreta izbacio Kohslchribera u prvom, te Wawrinku u drugom kolu obojicu sa 2-0 u setovima. Benoit Paireu tvrda podloga odgovara ima vrlo dobar servis i uspije li kontrolirati svoje živce mislim da danas može slaviti protiv Davydenka koji često osclira pa nakon vrlo dobrog turnira idući bude ne tako dobar. 8 godina mlađi Francuz u ovom dvoboju je favorit i očekujem da to potvrdi i na terenu danas.
  10. FamilyGuy

    10.02.2013

    Čilić-Melzer 1 1,35 @ SuperSport Igra se finale ATP PBZ Zagreb Indorsa u kojemu će domaći igrač i prvi nositelj turnira Marin Čilić igrati protiv Austrijanca Jurgena Melzera. Finale prije finala bio je jučeršanji susret Youznoga i Čilića. Nakon dva i pol sata Čilić je zaradio novi ulazak u finale po rječima organizatora turnira možda i najjačeg dosad Zagreb Indorsa. Čilić i Melzer dosada su igrali 8 puta, a Čilić uvjerljivo vodi sa 6-2. Jedan od mečeva su igrali već u Zagrebu, bilo je polufinale , a Čilić je dobio sa laganih 2-0 u setovima. Ni danas ne očekujem drukčiji ishod od pobjede Čilića. Jučeršanji dan je više iscrpio Čilića nego Melzera no Čilić svejedno ima veću kvalitetu od Austrijnca i danas ima idealnu priliku za osvojiti i treći naslov u Zagrebu. Koefcijent od 1,35 idealan da se malo podigne tečaj listića.
  11. FamilyGuy

    10.02.2013.

    Osijek-Dinamo 2 @ 1,80 SuperSportProljetni dio sezone HNL-a započinje susretom Osijeka i Dinama. Utakmica je to zadnjeg kola jesenskog dijela prvesntva, a koji je zbog snijega pomaknut na danas. Obje momčadi ulaze u proljetni dio prvenstva oslabljeni, kod gostiju nema više Kovačića i Vide dvojice važnih igrača za Zagrebačku momčad više nisu čalnovi prvaka Hrvtske, a nema više ni Alispahića. Dinamo se pojačao Husejnovićem i Pamićem o obojica se tek trebaju nametnuti i dokazati kao prava pojačanja treneru Kruni Jurčiću. Osijek je jesenski dio sezone završio na 7.mjestu a u prolsjetni dio sezone će bez vratara Vargića i veznog igrača Jugovića koji su Gradski vrt zamjenili Kantridom. Prvak Dinamo danas neće moći računati na Halilovića i Pamića zbog ozljede, a u obrani bi uz iskunog šiunića mogao igrati junior Jozo Šimunović. Dinamo ima uvjerljivu prednost i proljetni dio prvenstva za njih je samo formalnost u osvajanju još jednog naslova prvaka. Trener Jurčić danas očekuje pobjedu svojih igrača u utakmici koja za njega predstavlja početak priprema za Ligu prvaka. Unatoč odlascima Vide i Kovačića i ne dovođenje prave zamjene za njih, Zagrebačka momčad je i dalje vrlo kvalitetna i očekujem da to danas potvrde na ovome zahtjevnom gostovanju.
  12. FamilyGuy

    10.02.2013.

    Manchester United- Everton 1 1,85 @ SuperSportProšle sezone upravo protiv Evertona kola su krenula nizbrdo po Crvene Vragove, kada su na domaćem Old Traffordu uzeli samo bod protiv Evertona i vratili u utrku za naslov gradske rivale. Ove sezone Manchester United je sezonu otvorio protiv Evertona i izgubio sa 1-0. Trenutna forma Manchester Uniteda je puno bolja nego na početku, na domaćem terenu imaju 9 pobjeda zaredom u Premiershipu. Gosti iz Liverpoola također igraju u vrlo dobroj formi, momčad Davida Moyesa izgubila je samo jednu od 13 zadnjih utakmica u Premiershipu. Obrana je baš kao i kod Uniteda slabija točka momčadi, no zato je napad spreman zabiti gol u svakoj utakmici, rjetke su utakmice Evertona gdje ne padne gol. Obje momčadi bi danas mogle imati puno prilika i na ovoj utakmici bi mogli vidjeti tri ili više gola. Moj tip na ovome susretu ipak je pobjeda Manchester Uniteda koji će sasvim sigurno htjeti iskoristiti novi kiks Manchester Citya i svoju već sada ugodnu prednost pred gradskim rivalima još malo podebljati. Uz odličnog Robin van Persiea, i Wayne Rooney je ušao u golgetrsku formu i na krilima te dvojice Everton bi danas trebao pasti na Old Traffordu i Crveni Vragovi će upisati i 10. pobjedu zaredom u Premiershipu na svom travnjaku.
  13. Utah-Milwaukee 1 1,55Kao zadnji par večeras igram na Jazzere protiv Bucksa. Utah je klasična domaćinska momčad koja je doživjela ove sezone kod kuće samo 5 poraza u 23 utakmice. Njihov glavni je obrana kod kuće, ali i puno zabijenih koševa iz reketa. Jazzersi su izgubili samo 3 od 18 utakmica u kojima su zabili barem 46 poena iz reketa. Ellis i Jennings su najvalitetnij dio momčadi Millwaukeaa no pitanje je mogu li oni nadomjestiti one poene koje će primati pod košem. Unatoč manjim problemima sa ozljedom kojih imaju domaći satav u neigranju Williamsa, Watsona i Haywarda družina iz Milwaukeea i nije previše uspiješna na b2b utakmicama. Sinoć su prosuli veliku prednost u Pepsi Centru, a danas ih čeka još teži zadatak. Utah je izgubila samo jednu utakmicu kod kuće u zadnjih 11 susreta. Očekujem da kvaliteta pod košem bude presudna u ovome susretu.
×
×
  • Create New...