Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

16.06.2012.

Recommended Posts

16.06

20:45,Grčka - Rusija , tip: 2, @ 1.780, Pinnacle ,8/10

 

mec koji se igra u subotu u okviru treceg kola grupe A u kome se sastaju Grcka koja ima samo 1 bodom i ima samo teoretske sanse za plasman dalje i Rusija koja je prva na tabeli sa 4 bodova dok su drugi Cesi sa 3 boda a Poljaci treci sa 2 boda koji se sastaju u medjusobnom susretu .

Iako je Rusija posle dva meca maltene osigurala plasman u dalje takmicenje jer kakogod se zavrsi mec Izmedju Poljske i Ceske oni bi i sa minimalnim porazom bili drugi , medjutim u ovom mecu ce imati itekako motiva da pobede jer im je bitno da osvoje prvo mesto jer se ukrstaju sa grupom gde su Nemci vec obezbedili prvo mesto ( postoji teoretska sansa da ih preteknu Danci ali je to malo verovatno)i sigurno zele da izbegnu protivnika koji je dosad pokazao puno i koji je jedan od glavnih favorita za finale dok bi im Portugalci ili Danci mnogo vise odgovarali, Rusi su u prva dvameca pokazali odlicne igre protiv neugodnih Ceha su pobedili sa 3-1 u jednoj zaista odlicnoj igri gde se istakao dvostruku strelac Dzagoev dok su u drugom mecu sa domacinom Poljskom igrali nerseno 1-1 iako su vodili i bili bolji u prvom poluvremenu u drugom su primili prelep gol koji je postigao Blaszczykowski a do kraja meca se uglavnom obe ekipe nisu previse zaletati svesni da bi ih poraz mogao kostati plasmana ali Rusi su bili i svesni da im je bod dovoljan za prolaz dalje posed lopte od 57 posto govori o kvalitetu njihove igre sta reci za tim u kome nema mesta jedan Pavlyuchenko ili Pogrebnyak osim da je tim koji ima dobre igrace na svim pozicijama a pogotovo u napadu.

Sto se tice Grka ovog puta im nije uspelo ono su napravili pre osam godina u prvom mecu sa Poljskom posle loseg prvog poluvremena vratili su se u zivot i imali sansu iz penala za potpuni preokret ali ali golman Titov je odbranio udarac koji je lose izveo

Karagounis, u tom mecu se povredio stoper Papadopoulos koji se vratio u Grcku a drugi stoper Papastathopoulos je iskljucen jos u prvom poluvremenu tako da nisu mogli da igraju protiv Ceha koji su iskoristili sve slabosti Grcke odbrane i za 6 minuta postigli dva gola , kasnije su Grci pokusali da se vrate ali jedino je Gekas uspeo da smanji rezultat

iako ce oni pokusati casno da se oproste jer realno tesko je da Ceska i Poljska igraju nereseno a oni pobede i tako se provuku u nastavak takmicenja ili da pobede Ruse sa 3 razlike sto navodi da bi morali da krenu u napad od prvog trenutka ako se uopste nadaju takvoj senzaciji sto bi Rusima dalo prostora za opasne kontre

dakle sve u svemu mislim dasu Rusi mnogo vise pokazali u ova dva meca i da ce biti jako motivisani da osvajanjam prvog mesta izbegnu Nemce i da ce pobediti Grke koji su pokazali puno slabosti

Share this post


Link to post
Share on other sites

19.06.

20:45, Sweden - France, tip: 2, @ 2.00, Germaniasport ,8/10

 

 

Iako se ovaj mec igra tek za 4 dana vec sada ga treba uplatiti ko misli da ce Francuzi pobediti jer online kvota vec pada.

Naime u drugom kolu grupe D Francuzi su pobedili Ukrainu sa 2-0 a Englezi Svedsku i nakon dva kola Francuzi i Englezi imaju po 4 boda, Ukraina 3 a Svedjani 0 bodova,

Dakle u drugom mecu ce Englezi i Ukrainci odlucivati o tome ko ide dalje a ko ispada dok su Francuzi prosli dalje , jedino ih teorija deli od toga a to je da Ukraina pobedi Engleze a Francuska izgubi ubedljivo sto je skoro nemoguce.

Medjutim ono sto ce biti motiv Francuzima da se ne opustaju je ukrstanje sa grupom u kojoj ce po svojoj prilici Spanci biti prvi , jasno je da to zele izbeci jer ko danas zeli da za protivnika ima najbolji tim u zadnje 4 godina a koji je i ovde pokazao da je u odlicnoj formi i svakako da bi im Hrvati ili Italijani bili laksi rival.

Francuzi su u prijateljskoj utakmici sa Srbijom pokazali koliko su dobri kadsu pobedili sa 2-0 a u prva dva meca na EP sa Englezima su igrali odlicno i bili bolji o cemu govori i podatak o posedu lopte od 60 posto i 12 suteva na gol dok su Englezi iz jedinog suta u okvir gola postigli gol, nisu imali srece ali ekipa igra dobro i taj rezultat ih nije poremetio vec su u drugom susretu sa domacinom Ukrainom pobedili sa 2-0, uz to su imali dosta suteva na gol dok su protivniku opet dozvolili samo 1 sut u okvir

gola, u oba meca su pokazali da su se vratili posle onog neuspeha u Juznoj Africi kada nisu licili na tim , imaju igrace vrhunske klase koji igraju timski ali i sami mogu resiti mec , mislim da ce jako ozbiljno uci u mec jer bi im pobeda donela prvo mesto stim da ako Englezi pobede to ne smeju ubedljivije od Francuza zbog gol razlike koja bi se gladala ako budu imali isti broj bodova.

Svedjani su izgubili sve sanse za plasman dalje a iako Imaju Ibrahimovica u timu koliko je to dobro jer je u prvom mecu sa Ukraiom postigao gol toliko je i lose jer se sve vrti oko njega, koliko vidim po stampi zameraju mu na nervozi i da svojim igracima stalno zanoveta gde su trebali da upute loptu sto verovatno unosi nervozu a i stampa ih je kritikovala sto su svom golmanu na treningu sutirali loptu u golu zadnjicu iako je to trebalo da bude sala , u prvom mecu presudio im je stari majstor Shevcenko sa dva gola a u drugom mecu iako je bilo preokreta posle 0-1 uspeli su sa dva gola posle prekida da se vrate u zivot ali do kraja su Englezi ipak bili bolji i postigli dva gola i poslali Svedjane ne odmor, u svakom slucaju tesko da ce uspeti da se motivisu posle ispadanja a u dosadanja dva meca nisu pokazali nista posebno jer su golove postigli posle prekida , inace i oni su igrali sa Srbijom pre EP i nisu nesto posebno pokazali i kad se uporede Francuska i Svedska iz meceva protiv Srbije velika prednost je na strani Francuza iako to nije neko merilo ali i igrena ovom Epo su ubedljivo na strani Francuza.

Dakle sve u svemu ocekujem veoma motivisane Francuze i rastimovane Svedjane i naravno pobedu Francuza

kvote

Online Fortunawin 1.90 ostale oko 1.60 u lokalnim je oko 1.90 a u Mozzart je 1.90

Share this post


Link to post
Share on other sites

19.06.

20:45, Sweden - France, tip: 2, @ 2.00, Germaniasport ,8/10

 

 

 

Nisam primetio da su Francuzi neka sila, a Švedjani uopšte nisu loši. Uz malo više sreće mogli su bolje proći sa Englezima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam primetio da su Francuzi neka sila, a Švedjani uopšte nisu loši. Uz malo više sreće mogli su bolje proći sa Englezima.

 

mogli su ali nisu , a nisu ni oni sila , sad ce im pasti moral a Francuzi ce ipak imati mnogo veci motiv ali i realno imaju jaci tim

 

za Spance i Hrvatsku

 

http://euro2012.juta...-biti-/1035217/

 

SUMNJA JE BAČENA

 

Azzurri mogu biti mirni: Bilić i Del Bosque odgovrno tvrde - namještaljke neće biti!

 

 

drago sopta

Autor: Dražen Antolić

Objavljeno: prije 46 min

inShare

 

Talijanima je duboko instaliran čip prijevare, oni ili mute ili se protiv toga bore. Nisu ni napustili odaje stadiona Miejski, a hladno su hrvatske i španjolske reprezentativce upisali na ploču "potencijalni lopovi". I to igrači, njihovi kolege, ponegdje i klupski partneri. Fascinira i jednako frapira strast s kojom su novinari s Apenina debatirali o "dogovoru na 2:2, reprizi Portugala 2004.".

 

Tada jesu Danska i Švedska tim ishodom poslali Azzurre kući, no da bi se povijest ponovila u susretu Hrvatske i Španjolske, daleko manje povezanih i bliskih državnih vrsta od skandinavskog dvojca, to zvuči ridikulozno. Uvjerljivije bi djelovala najava da će se svemirci iste večeri spustiti na PGE Arenu.

 

- O tome uopće ne razmišljam, niti se time zamaram. Smatram da svi nogometaši igraju sportski, pogotovo na natjecanjima kao što je Europsko prvenstvo - kazao je Prandelli.

 

Tako je Prandelli prokomentirao bacanje kukavičkog jajeta u izvedbi Buffona, Motte i još nekih njegovih pulena koji 'kao očekuju' da se to neće dogoditi, ali ustrajno tovare teret krivnje suparnicima iz skupine.

 

Od državne televizije RAI, preko novina i portala, u susjedstvu je to središnja tema. Logično da svi pitaju i Slavena Bilića.

 

- Ne mogu vjerovati da netko očekuje da bi se tako nešto moglo dogoditi. To je strašno i pomisliti. Znam da Talijani imaju neugodno iskustvo od prije osam godina, ali ovo što se priča obične su ružne glasine. Ja sam sportaš, otac, moji igrači također. Svi mislimo na svoju djecu, kad bismo u takve prljave rabote ulazili ocrnili bismo i svoje i ime obitelji. Nema šanse da bi itko tako nešto napravio.

 

Opet, nogomet je čudnovat sport, u njemu nikad ništa nije sigurno. Pogotovo kad nije dogovoreno. Zato Bilić dodaje:

 

- Želimo u četvrtfinale. Idemo pobijediti Španjolsku. Znamo da je to jako teško. Nije lako doći niti do remija. Na kraju može biti rezultat 2:2, ali ako se to dogodi, bit će isključivo ishod poštene i ratničke utakmice.

 

Vincente del Bosque, izbornik svjetskih i europskih prvaka, staloženo, ali jedino rezonski je reagirao:

 

- Čujem te priče i moram reći da namamo namjeru odigrati 2:2 s Hrvatskom. Sportaši smo, kao i Hrvati. Mene neodlučeno ne bi zadovoljilo i mi ćemo pobijediti. Nemojte me o tome više ništa pitati, nema smisla. Ne bavim se matematikom, pogotovo ne s time što treba suparniku. Zainteresirani smo isključivo za trijumf u toj utakmici.

 

Sumnja je bačena, predigra je složena, posljednje kolo u skupini C pratit će se pod posebnim povećalom. Koliko god sve suludo zvučalo, za naše je igrače jedino bitno da se s time ne opterećuju. Ako izbore remi s La Rojom, koji će ih voditi među najboljih osam, napravit će pothvat. Bilo to 2:2, 3:3 ili 10:10.

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poljska-Češka 1 2.40 @ SuperSport

Domaćini u lovu na četvrtfinale trebaju pobjedu protiv Čeha, mislim da su Poljaci bolji i uz pomoc navijača mogli bi dobiti ovu utakmicu.

Grčka-Rusija 2 1.85 ili f+2 3,10 @SuperSport

Iako Rusima za prolaz pobjeda nije neophodna već im je i bod dovoljan mislim da će Rusi ovdje bez kalukacija traziti pobjedu i ne bi se iznenadio da Rusi dobe Grke i sa 2 gola razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16.06

20:45,Grčka - Rusija , tip: 2, @ 1.780, Pinnacle ,8/10

 

mec koji se igra u subotu u okviru treceg kola grupe A u kome se sastaju Grcka koja ima samo 1 bodom i ima samo teoretske sanse za plasman dalje i Rusija koja je prva na tabeli sa 4 bodova dok su drugi Cesi sa 3 boda a Poljaci treci sa 2 boda koji se sastaju u medjusobnom susretu .

 

Ukoliko Poljaci pobijede Čehe, Grcima je za prolaz dalje dovoljna bilo kakva pobjeda.

Tada bi stanje na tablici bilo:

1. Poljska - 5

2. Grčka - 4

3. Rusija - 4

4. Češka - 3

 

Tada bi između Rusije i Grčke odlučivala međusobna utakmica, pa ukoliko bi zaista Grčka pobijedila - Rusija bi tada izvisila.

Share this post


Link to post
Share on other sites

European Championships:

Greece vs Russia (6) 1-2

Poland vs Czech Republic (5) 1-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

slazem se da ce danas domacini proci, uz jedan penal kojih nije dosad bilo na euru osim prvog dana,,,

Share this post


Link to post
Share on other sites

u mecu rusa i grka ocekujem veoma laku pobedu rusa koji bi mogli da demonstriraju svu svoju silu protiv otpisanih grka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ceska -Poljska tip 1 @3.20 Unibet :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

u mecu rusa i grka ocekujem veoma laku pobedu rusa koji bi mogli da demonstriraju svu svoju silu protiv otpisanih grka

 

Ovo me malo zbunjuje. Zar nije situacija takva da Grci i s pobjedom 1-0 idu dalje, ako se ne stvori krug s Cesima?

Jeste da po igri to nije realno, ali nije im igra bila nikakva ni kad su bili europski prvaci.

Zato mislim da je preteska rijec otpisani. Otpisani su Svedjani. I Prle i Tihi i Pajo... :icon_biggrin:

 

 

Sad sam tek vidio da je Goran to vec lijepo objasnio. :smile_bag:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo me malo zbunjuje. Zar nije situacija takva da Grci i s pobjedom 1-0 idu dalje, ako se ne stvori krug s Cesima?

Jeste da po igri to nije realno, ali nije im igra bila nikakva ni kad su bili europski prvaci.

Zato mislim da je preteska rijec otpisani. Otpisani su Svedjani. I Prle i Tihi i Pajo... :icon_biggrin:

 

 

Sad sam tek vidio da je Goran to vec lijepo objasnio. :smile_bag:

 

auuuu kakvo bi ovo moglo bit iznenadjenje... uz malo srece eto Grcke u sljedecem krugu a onakva Rusija da ispadne, samo ako grci uspiju odigrat kao sa eura kad su bili prvaci a to je tvrdo i jedna lopta nekako da udje u protivnicki go

Share this post


Link to post
Share on other sites

USA » MLS »

Houston vs Dallas

Houston without:Sarkodie(df 1/0),Dixon(mf 2/0). back are 4 regular players!

Dallas without:Ihemelu(df 10/1),Warshav(df 6/0),Fereira(mf 0/0),Shea(mf 9/3). doubtful are:Pertuz(df 12/0),Benitez(df 12/0),John(df 14/0),Villar(mf 5/2)

Vancouver vs Colorado

Vancouver without:Sylvestre(gk 0/0),Harris(mf 4/0)

Colorado without:Marshall(df 8/1),Mastroeni(mf 2/0). doubtful are:Wynne(df 8/0) and Cummings(att 10/3)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...