Jump to content
Sign in to follow this  
Petar91

26.06.2012

Recommended Posts

10:00, Vinci R.-Barty A, tocan rez. 2:0 @ 1.70, HL, 8/10

 

Prvo kolo wimbledona...susret izmedu talijanke Vinci - 23. na ljestvici i australke Ashleigh Barty koja trenutno zauzima 258 poziciju na wta ljestvici. Odmah da napomenem da je Barty mozda perspektivna tenisacica, ali jos uvijek je dijete..rodena je 1996 godine - znaci ima 16 godina. Uglavnom, iz samog rankinga vidljivo je tko je favorit u ovom mecu - a ja idem na jos visu kvotu i pobjedu talijanke 2:0 u setovima. Medusobnih susreta ove dvije tenisacice nemaju zabiljezene u statistici, tako da mislim da im je ovo prvi h2h ogled (sto nije ni cudo s obzirom na dob australke). Osim rankinga mozemo vidjeti i formu igracica koja nam takoder sugerira da Vinci ovo pobjeduje. Talijanka nije nesto sjajno nastupala na zemlji ...ali ipak ima glatke 2:0 pobjede nad Cibulkovom i Wickmayer u Madridu prosli mjesec... Medutim ono sto bi nas trebalo veselit su dobri nastupi na travi - u Birminghamu je dosla do cetvrtfinala, kao i u Hertogenboschu gdje je ispala od Flipkens. Sa druge strane australka Barty ne nastupa skoro dalje svog kontinenta ...ove godine od vecih tunira ima jedno Hobart, AO i RG gdje je svugdje ispala odmah u prvim kolima i to uvijek glatko kroz dva seta - protivnice su bile nesto jaca imena .. Mattek-Sands, Tatishvilli i Kvitova. U meduvremenu je odigrala dva manja tunirica gdje je sakupila neke pobjede, ali protiv teniskih anonimki -npr. Keir, Jones, Savinykh ... tako da stvarno mislim da mala talijanka moze protiv ove australke koja dode na velike turnire i skupi se vrlo brzo. Naime zadnje tri godine Vinci nikad nije ispala odmah na pocetku ... 2009 bila je u trecem kolu, 2010 u drugom, a prosle godine u trecem. Zbog svega navedenog idem na pobjedu Vinci bez izgubljenog seta. Sretno !

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:40 Roger Vasselin E.-G.Garcia Lopez 1 1,40

 

Susret dva igrača u različitim raspoloženjima. Roger Vasselin pružio dobre partije u Queensu i Hertogenboscu, dok je Garcia Lopez odigrao samo jedan meč i jako izgubio. Čista jedinica

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:40 Ebden M.-B.Paire 2 1,55

 

Par gdje mi nije jasno čemu tolika kvota. Jučer je bila čak i 1,60, no danas je u padu. Ebden se nikako ne može sastat sa nekoliko dobrih partija, a Paire je pokazao da mu je trava legla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:40 Dolgopolov Jr.O.-Bogomolov A. 1 1,25

 

Sama kvota sugerira o kakvoj je razlici u kvaliteti riječ. Pitanje je samo Ukrajinčeve glave i pristupa. Morao bi to lagano riješiti

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:10 Bachinger M.-K.De Schepper 2 1,70

 

Vrlo dobra kvota na mladog Francuza koji je i u kvalama pokazao da je dobar. Dosta je visok i sa servisom radi velike probleme protivnicima. Bachinger, iako bolje rangiran ovdje nema šta tražiti

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:00 Haas T.-Kohlschreiber P. 2 2,30

 

Nakon nedavnog susreta u Halleu, opet je Njemce spojio ždrijeb. Iako je Haas slavio u posljednjem dvoboju, bile su ti zbilja nijanse i danas je value svakako na Kohlschreiberu i treba ga probati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

12:30 Safarova L.-Bertens K. 1 1,30

 

Ovdje se nema šta reć, Safarova će pomest Bertens koja na travi nije ništa pokazala

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:50 Radwanska U.-Erakovic M. 1 1,60

 

Susret dviju podjednako rangiranih igračica. Radwanska je na prošlom turniru bljesnula i iz kvalifikacija došla do finala, ali tamo je Petrova bila prejaka. Eraković se ove godine dosta muči, i vrlo teško će izać na kraj sa mlađom Radwanskom.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11:55 Tomic, B - Goffin, D (total games) Over 37.5 games :uredu:1.87 Unibet 1:3 odigrano 38 gema Edited by Bunka

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:05 Jo-Wilfried Tsonga - Lleyton Hewitt, tip: više od 34.5 gema @ 1.85, Expekt, 8/10

 

Na turniru u Wimbledonu danas se igraju mečevi 1. kola u okviru kojih se sataju veteran, australski stari lisac Lleyton Hewitt i nepredvidivi francuski teniser Jo-Wilfried Tsonga. Tsonga je postavljen za 5- nositelja turnira i važi za favorita, te je kvota na njegovu pobjedu 1.10, ali ipak mislim da će Hewitt dosta teže prodati svoju kožu na travnatoj podlozi slavnog Wimbledona. Analiziraću zadnjih deset mečeva oba tenisera, pa je tako Tsonga bio na turnirima u Rimu (bolji od Del Potra sa 6-4 6-1, a njega je izbacio Đoković sa 5-7 1-6), zatim prelazi na turnir u Roland Garrosu gdje je bio bolji od Monaca sa 2-0, Kuznetsova 3-1, Stebe-a 3-1, Fognini-a 3-0, Wawrinke 3-2, da bi ga u dramatičnom meču opet savladao Đoković sa 2-3 a da je pri tome Tsonga imao čak 6 meč lopti. Nakon toga prelazi u London na travnatu podlogu i pobjeđuje Bakera sa 6-3 6-2 a poslije je bolji od njega bio hrvat Dodig sa 6-7 6-3 6-7. Sa druge strane Leyton je igrač u godinama ali jako dobro igra na velikim turnirima, te je tako na zadnjem Australian Openu bio bolji od Stebe-a, Roddicka i Raonića, a izbacio ga je Đoković sa 1-3 u setovima. Zatim je igrao na turniru u Londonu gdje i njega izbacuje drugi hrvat Karlović sa 3-6 2-6.

 

Do sada su se dva puta međusobno sastajali: 2007 godine u Londonu (trava) kada je Tsonga bio bolji sa 7-6 7-6 i drugi put u australskom Adelaide-u (tvrda podloga) kada je Tsonga bio bolji sa 6-4 6-2. Moj odabir je da će biti 35 i više gemova na meču jer smatram da će Hewitt uzeti bar jedan set na meču. Pobjednik ovog duela se sastaje sa boljim iz meča Roger Vasselin - Garcia Lopez u 1/32 finalu Wimbledona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Serena Williams- Zahalova zboj gemova 16,5 1 1,85 @ HL :nije:

 

Lutrija daje mogućnost uplate do stvarnog početka meča, iako je vrijeme početka ovog meča14.30 meč je na rasporedu iza dvoboja Tomića i Goffina. Serena je za mene uvijek mina i ovo ne bi bilo prvi puta da se opečem na nju. u RG-u je slovila kao glavna favoritkinja i ispala je od totalnog outsidera Razzano. Danas ima dvoboj sa outsiderom Zahalovom koja u posljednje vrijeme igra loše. U ovom meču igram da će dvoboj imati 16 gemova, nadam se da će se Serena skockati danas i odigrati meč kako spada i ovdje ne prepustiti vise od 4 gema Čehinji.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:30 Roberta Vinci- Barty Ashleigh, tip: 1 @ 1.35 SuperSport

 

U prvom kolu ženskog dijela Wimbledona sastaju se Italijanka Roberta Vinci sa veoma mladom teniserkom koja ima samo 16 godina a to je australijaska teniserka Barty Ashleigh, koja je ove godine imala 10 pobjeda i 2 osvojena ITF turnira nize kategorije, a tenisom se bavi profesionalno posljednje 3 godine. Ashleigh je trenutno 258.teniserka na WTA listi, a sa druge strane Vinci je daleko od forme i igre od prošle godine, ali zato u doublu sa sjajnom Errani igra odlično, ne znaju za poraz cijelu sezonu sljake, kao i sad na travi, pa vjerujem da je u solidnoj formi, tak oda vjerujem da može da savlada mladu australku koja je poziv na Wimbledon dobila preko Wild Carda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:30 Čilić - Stebe, hendikep gemova, tip: Čilić -6.5 @ 1.50, SuperSport, 6/10

 

Marin ima veliku kvalitetu ali ponekad zna upasti u crnu rupu i odigrati neke neobjašnjive poteze, upravo zbog tih padova u igri nije nikada ušao u top 5 igrača na svijetu, ali po svojoj kvaliteti i onome što zna, zasigurno to može biti. Trava mu je jedna od jačih strana, što je i pokazao osvajanjem Queensa. Marin je u ovoj godini na skoru 8/0 na travi i još ga niko nije pobjedio, tako da vjerujem da će lako slaviti protiv Stebe-a koji se ne može nositi kvalitetom sa njim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jovanovski B. (Srb) - Lisicki S. (Ger)

1 kvota 4.80 sportingbet

Evo dajem za sutra kod dama najvece iznenadjenje...

Nije sto je moja,ali odgovara joj ova podloga i rasturice je...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...