Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

19.07.2012

Recommended Posts

Almagro N.(gs)-NDavydenko 2-0 1,55 @ SuperSport :uredu:

 

Čisti zemljaš Almagro protiv Daydenka koji više nije u top formi.Rus je prošli tjedan ispao od Browna u Stuttgartu, s druge strane Alamgro je bio u finalu Bastada. Almagro je imao nekih problema sa ramenom prošli tjedan, ali je svejedno dogurao do finala. Ovdje je razbio Kamkea 6-4 6-1, Kamke nije neko mjerilo ali je vjerojatno nagovještaj da je s ramenom Španjolca sve okej. U ovom dvoboju zato igram na pobjedu Almagra od 2-0, Daydenko nema šanse u ovom dvoboju. Sretno ko prati.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dimitrov G.(gs)-Brown Dus. 2-0 1,55 @ SuperSport :nije:

 

Velik teniski talent , Bugar Dimitirov u dobroj je formi. Prošli tjedan u Švedskoj stigao je do polufinala, ovdje je u 1.kolu opasno visio protiv Benneteaua, ali odličnom igrom u 2. i 3. setu izvukao se. Današnji protivnik mu je Dustin Brown. Njemac koji je ispao u četvrtfinalu Stuttgarta,podvig je napravio kada je u 1.kolu dobio Davidenka. Ovdje očekujem da Dimitrov ponovi igru iz 2. i 3. seta prošlog meča i ne vidim načina da mu Brown oduzme set. Sretno ko prati.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klara Zakopalova - Duque Marino T.R. 2:0 1.85 @ SuperSport

 

 

U 2. kolu WTA turnira na zemljanoj podlozi u švedskom Bastadu sastaju se 33. Čehinja Zakopalova i 117. Kolumbijka Duque Marino.

Duque Marino uredno ispadala u prvim kolima tijekom ove sezone (nekad bi prošla kvale, nekad bi zapela u njima). Iako Duque Marino najviše voli zemlju ne dajem joj previše šanse vs talentirane i perspektivne Zakopalove. Naime, Zakopalova posjeduje veliki talent, brza je i dobro lupa, problem je što je često imala nedosljedne rezultate. Ove sezone se uozbiljila i ostvarila najbolji rezultat na RG gdje ju je kasnije pobjednica Šarapova jedva dobila u 3 seta. Zakopalova najbolje rezultate ima na zemlji te tvrdoj podlozi, trava joj i nije baš omiljena...

Duque Marino se u 1. setu 1. kola mučila s noname mulicom Sandrom Romom koju je dobila 7:5 6:2, dok se Zakopalova isto mučila, ali s nadarenom Nijemicom Beck koja je u formi 2-3 turnira dok Zakopalova nije igrala od Wimbledona.

2. je kolo, osjetila je zemlju ponovno, ima dobar ždrijeb i očekujem puno od Klare u ovom turniru...

Sretno tko prati!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...