Jump to content
Sign in to follow this  
Bunka

14.08.2012

Recommended Posts

Lihtenštajn - Andora tip1 @1.40 SuperSport :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Estonija

FC Viljandi - Tallinna Kalev @1 @2,00

 

Norveška 3/1

Follo II - Skeid II -2@ 1.85

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:30 FK Mornar Bar - FK Zeta, tip: 1X @ 2.05, bwin, 8/10

 

Danas se u Baru, na stadionu Topolica igra zadnji susret 1. kola crnogorske lige gdje se sastaju domaći Mornar i gosti iz Golubovaca, ekipa Zete. Moj odabir je da će domaći sastav Mornara ostati neporažen u ovom meču prije svega zbog domaćeg terena ali i činjenice da je ekipa Zete umorna nakon 6 euro utakmica gdje su napravili podvig plasmanom u Play Off Europa Lige jer su eliminisali predstavnike Armenije (Pyunik), Finske (JJK) i Bosne i Hercegovine (Sarajevo) i vjerujem da ih je umor i psihičko zasićenje sustiglo i vjerujem da Mornar može izvući pozitivan rezultat danas.

 

Mornar je ekipa koja je tek ušla u prvu ligu dok je Zeta prošle godine bila treća na tabeli iza Budućnosti i Rudara. Domaći tim se dosta mjenjao tokom ljeta i vjeruju prema najavama da mogu ostvariti dobar rezultat danas, dok su gostujući igrači već polako u mislilma u duelu sa slavnim PSV-om koji ih čeka u Play Offu Europa Lige. Obren Sarić, trener Mornara:

 

"" Naš mentalitet i fizionomija ekipe nisu takvi da igramo defanzivan fudbal. Uvijek i u svakom meču, bez obzira ko nam je rival, pokušaćemo da dođemo do trijumfa. Poštujemo ekipu Zete, sjajan uspjeh su napravili za crnogorski fudbal, ali ovo sada je druga priča. Znamo dobro sve njihove kvalitete i mane, ali znamo i da nikome ulogu favorita ne prepuštamo kada igramo na domaćem terenu. Očekujem dobar meč i podršku sa tribina",

 

Mornar će biti bez suspendovanog Jovančova zbog kartona i povrijeđenih Kovača, Pepđonovića i Masoničića, a u timu neće biti ni talentovanog Metovića koji je odsutan zbog obaveza u reprezentaciji Crne Gor, dok bi ekipa Zete trebala da izvede sličan sastav kao prošlog četvrtka protiv Sarajeva.

 

Mornar (4-2-3-1): Radanović - Rajković, Bubanja, Vojvodić, Jelenić - Stanišić, Obradović, Merdović, Sekulić - Kacić, Marković.

 

Zeta (4-2-3-1): Bulatović - M. M. Radulović, Kaluđerović, M. B. Radulović, Novović - Zlatičanin, Božović - Burzanović, Ajković, Došljak - Korać.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00 San Marino - Malta, tip: više od 2.5 gola @ 1.95, bet365, 8/10

 

Večeras se u San Marinu igra prijateljski meč između selekcija San Marina i Malte. Moj odabir za ovaj meč je tri i više golova iz razloga što je susret prijateljskog karaktera ali i zbog činjenice da Malta u zadnje vrijeme pruža mnogo bolje partije od domaćina što nam pokazuje i FIFA tabela gdje je San Marino na 206 mjestu na svijetu dok je Malta na 143 poziciji na svijetu. Obje selekcije se spremaju za kvalifikacije za SP Brasil 2014 koje počinju za manje od mjesec dana. Selektor gostiju je pozvao sljedeće igrače:

 

Andrew Hogg Goalkeeper Enosis Neon Paralimini

Justin Haber Goalkeeper Mosta FC

Alex Muscat Defender Sliema Wanderers FC

Andrei Agius Defender Latino Calcio

Luke Dimech Defender no club

Roderick Briffa Defender Valletta FC

Ryan Camilleri Defender Hibernians FC

Steve Borg Defender Valletta FC

Gareth Sciberras Midfielder Birkirkara FC

John Mintoff Midfielder Sliema Wanderers FC

Paul Fenech Midfielder Birkirkara FC

Ryan Fenech Midfielder Valletta FC

Shaun Bajada Midfielder Valletta FC

Andre' Schembri Forward no club

Andrew Cohen Forward Hibernians FC

Daniel Bagdanovic Forward Mosta FC

Etienne Barbara Forward Vancouver White Caps

Michael Mifsud Forward Valletta FC

 

San Marino igra očajno loše i nije uzalud da su na 206 mjestu na svijetu. Imaju lošu ligu i iz nje crpe igrače za jako lošu nacionalnu selekciju. Ako pogledamo zadnjih 10 mečeva, imaju svih 10 poraza uz nevjerovatnu gol razliku od čak 0-44 ili primaju čak 4,40 golova po meču dko daju po 0 golova po meču. Sa druge strane i Malta je loša li opet znaju da pobjede i uzmu bod, da pruže jak otpor, te tako u zadnjih deset mečeva imaju tri pobjede nad Luksemburgom 2-0, Lihtenštajnom 2-1 i Centralnoafričkom Republikom 2-1, dok su remizirali sa Gruzijom 1-1 i Švicarskom 0-0. Poraženi su od Izraela i Latvije sa 0-2 i Grčke sa 0-1 i 1-3.

 

Vjerujem u pobjedu Malte sa 3 i više golova razlike ali nije nemoguće da i domaćin konačno postigne gol pa je moj odabir da će biti tri i više golova na meču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:50, Barueri - Goias, tip 2 @2.05, Mozzart,8/10

 

Mec iz Brazilske druge lige u kome domaci Barueri docekuje Goyas

Barueri je na nu tabele sa samo 7 bodova iz 16 meceva, imaju samo hednu pobedu, 4 rewmija i cak 11 poraza a na svom terenu nemaju jos nijednu pobedu , samo 3 skromna neresena rezultat.

jedinu pobedu su ostvarili protiv isto tako ocajne Ipatinge koja takodje ima samo7 bodova

ASa na mestu iznad crte za ispadanje ima cak 10 bodova viska i ocito da ce se Barueri vrlo tesko ukljuciti u neku ozboljniju trku za opstanak

Goias je tim koji se bori za ulazak za prvu ligu i vec sam pisao za njih da se radi o ozbiljnoj ekipe a tada su upravo u gostima pobedili tim koji sam malopre pominjao Ipatingu sa cak 6-0.

Goyas se nalazi na trecem mestu sa 32 bodova sa ucinkom 9.5.2. a u gostima imaju 3.3.2. i seriju od 3 uzastopne pobede dakle radi se o ozbiljnoj ekipi koja ce se do kraja boriti za ulazak u prvu ligu , prvoplasirani im bew=zi 4 boda i igraju kuci tako da Goyas ovakve meceve mora da resava u svoju korist , ali ako se pogleda upravo taj merc sa Ipatingom vidi se da nemaju milosti prema ekipama koje se bore za opstanak iako realno te ekipe vec nemaju neke sanse za bilo sta

Forma i kvalitet su na strani gosta i verujem da ce to i dokazati danas na terenu

Share this post


Link to post
Share on other sites

koja namestaljka mec iz Brazila 2 Criciuma-America Rn na PP vodi Criciuma sa 1-0 ima igraca vise i onda America povede sa 3-1 u 75 minutu sa igracem manje kvota na domace bila preko 40 u bet 365 i onda Criciuma preokrecu na 4-3 u zadnjih 10 minuta

ja sam vec imao 1 ali sam bar uhvatio na golove over 5,5 na odlicnu kvotu a za kec bas i nisam bio ubedjen da ce okrenuti ali ovaj par treba upamtiti ocito nisu bila cista posla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...