Jump to content
Sign in to follow this  
micha

22.08.2012.

Recommended Posts

Latvia Virsliga

 

FK Jelgava - FC Jūrmala

Tip: FC Jūrmala @ 2.10 :uredu:

 

Finland Kakkonen Southern

 

Klubi 04 - GrIFK

Tip: Klubi 04@ 1.70 :nije:

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Malaga - Panathinaikos 1 1,75 :uredu:

 

Nakon jučeršanjeg uspiješnog dana pokušati ćemo tako nešto ponoviti i danas. Za danas analiziramo dvoboj Malage i grčkog Panathinaikosa. Španjolska Malaga koja je prošle sezone bila čudo u Španjolskoj, vođena na pogon novac šeika i time pokupovala razne igrače koji su osigurali ovaj plasman. Sve što je dobro kratko traje, pa je tako i novčano blagostanje trajalo samo jedno godinu. Za ovu sezonu klub su napustili od važnjih igrača Cazorla i Mathijsen. Opčenito klima u klubu nije na nivou,no trener Pellegrini smiruje situaciju. Poručio je kako Malaga radi sa onime što ima na raspologanju, i da im je prioritet ulazak u Ligu Prvaka koji bi i finacijski bio od velike koristi španjolskom klubu. Gosti iz Atene unatoč nekim pojačanjima prošlu sezonu nisu briljirali,iako imaju europskog iskutva i sam trener Jesualdo Ferreira u ulogu favorita je stavio domaćina Malagu. Obje momčadi nisu u punoj natjecateljskoj spremi, prošli vikend je počela Primera gdje je Malaga pobjedila u gostima Celtu, dok grčko prvenstvo počinje ovaj vikend. Koliko god Malaga oslabljena odlascima ni Panathinakos ne uljeva previše povjerenja te mislim da će domaćin ovdje izvući minimalnu pobjedu, a veće šanse grcima dajem u uzvratu. Sretno ko prati.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Dinamo Zagreb-Maribor, tip 1 @ 1.70, HL

 

Ja predlažem ovdje X, al prolazak dinama na kraju, bolju će utakmicu odigrati u gostima ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo analize i za tekmu Dinama

 

Dinamo - Maribor :uredu:

 

Na Maksmiru nas čeka dvoboj 4.pretkola Lige prvaka. Prošle sezone Dinamo je bio koban za Malmo,ove sezone prepreka za Ligu prvaka je Maribor. Dinamo ove sezone unatoč rezultatima ne briljira igrom,mnogi u tome vide za krivca trenera Antu Čačića. Dinamo je suvren u domaćem prvenstvu,slična je situacija u Slovniji sa Mariborom. U zadnje 4 sezone osvojili su tri prvenstva. Prošle sezone Dinamo je igrao Ligu prvaka, a Maribor je igrao u skupini europsku lige. Iz slovenskog tabora čuju se želje za korakom više u Europi, te su najavili da ne žele se lako predati na Maksmiru. Dinamo i Maribor su već igrali u kvalfikacijima LP i to u sezoni 2003/04 tada je Dinamo također slavio ukupnim rezultatom 3-2. U dosadašnjim utakmicama na Maksmiru Dinamo nije primio gol tek od slabašnog Sheriffa, dok su svi ostali protivnici tresli barem jednom mrežu "modrih". Koliko god Dinamo primio golova u ovoj sezoni su u svakoj utakmici zabili gol više od protivnika izuzev otvaranja prvenstva sa Interom kada je završilo 1-1. Maribor ako želi imati ikakve šanse na uzvratu danas mora zabiti barem pogodak.Maribor je u prvenstvu odigrao 6 utakmica te ima 4 pobjede i 2 neriješena ishoda gol razlika je 9-3. U kvalifikacijama za LP bili su bolji od Željezničara i Dudelangea. U ovoj utakmici Dinamo je lagan favorit na pobjedu je koef 1,65 iako Dinamo ne uljeva previše uvjerenja svojom igrom, ovdje bi pokušao također , ako je vjerovati slovenskim izjavama opciju oba daju gol koef je na to 1,75. Sretno što god izabrali.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Dinamo (-2) - Maribor, tip: 2, @1.50, 6/10, bwin

 

Dinamo je po kladionicama i po većini kladioničara veliki favorit u večerašnjem meču protiv slovenskog prvaka Maribora. Hrvatska liga jeste kvalitetnija od slovenske, ali to ne znači da je hrvatski prvak za tu klasu bolji od slovenskog, a potvrda tome dolazi iz prošle sezone koju je Maribor završio sa 20 bodova prednosti na ostalom konkurencijom. Oni su u drugom pretkolu Lige prvaka dosta lagano prošli sarajevski Željezničar pobjedivši ga u obje utakmice, a posebno je bilo impresivno drugo poluvrijeme na domaćem terenu kad su zabili četiri gola bosanskohercegovačkom prvaku. Revanš je bio puka formalnost. U trećem pretkolu su imali sreće što je Dudelange izbacio Salzburg tako da su se sa luksemburškom prvakom isto tako lahko obračunali. Zasluženo su prošli u Play-off Lige prvaka i ove godine će kao i prošle igrati u grupnoj fazi jednog od UEFA-inih takmičenja, a to je prava nagrada za trud i ulaganje koji ljudi iz Maribora prave. S druge strane, kao što rekoh, Dinamo je veliki favorit, ali to večeras mora dokazati na terenu. U drugom pretkolu su se provukli i prošli su bugarskog prvaka Ludogoretsa pogotkom u zadnjoj sekundi na Maksimiru. Također, i u Bugarskoj su postigli gol u 90. minutu. Gledao sam revanš na Maksimiru i Ludogorets se predstavio i u više nego dobrom izadnju. Već u prvom poluvremenu su mogli riješiit pitanje prolaznika u treće pretkolo da su bili malo precizniji i koncentriraniji u završnim trenucima. I pored toga, vodili su na poluvremenu, ali su u drugom rano ostali sa igračem manje što im je onemogućilo da ofanzivno igraju kao u prvom dijelu utakmice. Rukavina je uspio izjednačiti da bi Vida u osmom minutu sudijske nadokande uspio zabiti za prolaz u treće pretkolo gdje se Dinamo lagano obračunao sa moldavskim prvakom Sheriffom koji ih je već ranije izbacio iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Pobijedili su ih u obje utakmice, a kad se pogledaju sve utakmice i jedna i druga ekipa ove sezone nemaju poraza, Dinamo i dalje suvereno vlada u Hrvatskoj a Maribor u Sloveniji. Moj je tip da Dinamo neće večeras pobijediti sa dva ili više golova razlike, Maribor iz godine u godinu izgleda sve bolje, ostvaruju neophodno evropsko iskustvo za ovakve utakmice i mišljenja sam da neće podleći pritisku maksimirskog stadiona te, i ako izgubi meč, to će biti neki minimalni poraz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dinamo Zagreb-NK Maribor (0-1) tip1 @2.70 SuperSport :nije:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

AELLimas - RSC Anderlecht tip1 @2.80 SuperSport :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boca - Independiente 1 1.80 bet365

Edited by Bunka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...