Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

24.08.2012

Recommended Posts

ili je vrijeme da i Rijeka proigra... mogla bi čak dvojčica lako ovdje, moraju se opravdati pojačanja, inter je pravi klub za kiksati kući...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Start 2 - Vardeneset

Tip: Start 2

1.67

 

Skjold - Os

Tip: Os

1.30

 

SalPa - FC Espoo

Tip: SalPa

1.36

Share this post


Link to post
Share on other sites

vian TG-Lyon

2 @2,15

 

Odd Grenland-Brann

zbroj golova 2.5 (2.5)

+ @1,5

 

Afan Lido-TNS

2 @1,55

 

Monaco-Arles

1 @1,7

Share this post


Link to post
Share on other sites

BDortmund(h0:1) - WerderBr tipX2 @1.70 SuperSport :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Borussia-Werder :uredu:

 

Večerašnjim dvobojem na Signal Iduna Parku,stadionu Borussie Dortmund počinje nova sezona Bundeslige. Prvak Borussia dočekuje Werder iz Bremena koji je prošlu sezonu završio tek na 9.mjestu. Nekada klub koji je prijetio vrhu u posljednjih par sezona drži se sredine tablice, te sve teže prati korak najjačih. Trener Borussie Jurgen Klopp za ovu sezonu ostao je bez Kagawe koji je preselio u Manchester United no kao zamjena je doveden Reus jedan od boljih njemačkih ofezivnih veznih igrača, do sada igrao u Borussiji Mgladbch. Borussia će moći računati i na usluge poljskog napadača Lewandowskoga koji unatoč transfernim špekulacijama i dalje član njemačkoga prvaka. Dovedeni su još između ostaloga i nekolicina igrača od poznatijih tu je napadač Schriber dosadašnji član Stuttgarta. Kao što vidimo i ove sezone Borussia je igrački jaka na klupi je i dalje Klopp koji je stvorio ovu "šampionsku" momčad. Sa druge strane dugovremeni trener Werdera Thomas Schaaf za ovu sezonu ima na raspologanju ponovo tek solidnu momčad. Nije bilo nekih "blještavih" transfera te očekujem i takve rezultate. Ova dva kluba odigrali su i finale Liga Total cupa utakmicu prije koji dan tamo je Werder pobijedio na izvođenje 11m no to treba uzeti sa rezervom jer radi se o prijateljskom formatu kupa. U službenim utakmicama itekako je drukčija slika u posljednih pet utakmica Borussia ima 4 pobjede od toga tri na domaćem travnjaku te 1 u gostima, dok je Werder pobijedio na domaćem travnjaku pretprošle sezone. U ovu sezonu Werder ulazi sa spoznajom da posljednih 9 utakmica Bundeslige nema pobjedu, otvaranje protiv prvaka im nije moglo biti teže za pokušaj prekida toga niza. Borussia je prošlu sezonu na domaćem terenu imala čak 10 pobjeda od 14 sa 2 ili više gola razlike, a na domaćem terenu izgubili su tek jednu utakmicu uz dva neriješena. Uzmemo li u obzir kvalitetu Dortmunda te koliko je dobra atmosfera na stadionu Borussije, uz to pribrojimo slabiju igru Werdera dolazimo do zaključka da sve osim čiste 1 bi bilo iznenađanje. Koefcijent na 1,35 je mali , ali to danas je "čisti zicer" a također i hendikep 0-1 na čiji koef je 1,90 preporučam onima koji vole veće koefcijente. Sretno što god odabarali.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inter-Rijeka :nije:

 

Danas nam ponuda nosi i dva dvoboja HNL-a mi vam donosimo za početak jednu analizu teže utakmice. Utakmica u Zaprešiću gdje Inter dočekuje Rijeku. Rijeka koja je u ovom prijelaznom roku u okvrima HNL-a bila najaktivnija na tržištu, ti rezultati nisu još u potpunosti sjeli na svoje željeno mjesto. Družina sa Kantride u odigranih pet kola ima tek 6 boda (1 pobjeda i 3 remija) uz poraz na otvaranju na gostovanju protiv Splita. Inter je pak u ovoj sezoni skupio tek dva boda. Uz odličnu premijeru na Maksmiru i otkinuta dva boda prvaku, uzeli su i bod sa gostovanja u Vinkovcima te je tako u izravnom dvoboju uzeo vrijedan bod. Elvis Scoria također ne može biti prezadovoljan jer su svi htijeli Rijeku vidjeti prije u vrhu iako su svi najavljivali ovakav početak, no od njega se uskoro traže konkretni rezultati i dokaz da može voditi ovakvu momčad. Rijeka je jedinu pobjedu osigurala u gostima u Kranječevićevoj par kilometara dalje mogla bi upisati još jednu. Inter se mora baciti na glavu i krenuti u skupljanje bodova dok su konkurentu tu negdje. Ovdje očekujem da Rijeka traži pobjedu znači očekujem efikasan nogomet u kojemu mislim da će i Inter uspijeti dati pogodak ovdje. Dakle za danas ovdje Tip 2 od velikih 2,70 ili oba daju na taj tip koef je 1,80.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slaven Belupo-Lokomotiva :uredu:

 

Nakon Intera i Rijeka donosimo Vam i analizu Slaven Belupa i Lokomotive, a tokom dana očekuje vas još analiza. Nakon što je eurosezona Slaven Belupa koja nije trajala dugo zbog ždrijeba koji nije bio nakolonjen koprivičancima završila , "farmaceuti" svoju pažnju okreću domaćem prvenstvu. Nakon poraza od Splita prvoga u sezoni u utakmici koja je odigrana nakon prvoga dvoboja sa Athleticom u Španjolskoj bilo je to 3.kolo Belupo se "skocko" te se vratio pobjedničkim navikama dobili su Zadar doma te Zagreb u gostima. Slaven Belupo svojim igrama pokazuje kako su spremni "zapariti" svakome. Kd smo već kod papra u goste im stiže momčad sličnih karaktersitika , upravo su oni nanjenli prvi poraz mladom Hajduku,riječ je o Lokomotivi. Zagrebački plavo-bijeli ostvaraju odlične rezultate te do sada statistički najmlađa momčad HNL-a još nema niti jedan poraz. "Gazila" je Lokomotiva Zagreb, Inter i Hajduk, Osijek je izvukao sa Maksmira bod, dok su na Kantridi "lokosi" mogli i do punog pljena protiv Rijeke no 0-2 sa poluvremena nisu uspijeli izdržati do kraja. Dokaz da nas čeka zanimljiva utakmica. Slaven Belupo je teško pobjediv doma te sličan ishod očekujem i danas. Roy Ferenčina svojevremeno i trener Lokomotive a dana sna klupi "farmaceuta" naći će odgovor za goste iz Zagreba. Ovdje preporučam tip 1 zbog dobre ige Slaven Belupa na domaćem terenu, a dojma sam da i Lokomotiva teško može igrati na visokom nivou dugo bez tu i tamo kojeg kiksa. Sretno tko prati.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...