Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

28.08.2012.

Recommended Posts

NK Maribor - Dinamo Zagreb tipX2 @1.50 SuperSport :uredu:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Udinese - BragaTip: 1 @ 2.34 , Pinnacle Sports, 5/10

 

Revans mec kvalifikacija za ligu sampiona gde se u play offu za ulazak u grupnu fazu u Italiji sastaju Udinese i tim iz Portugala Braga.

U prvom mecu u Portugalu mec je zavrsen sa 1-1, poveli su Italijani golom Baste u 23-em minutu a izjednacili Portugalci u 68-om minutu.

Udinese je u prvom mecu pokazao dobru igru i realno je trebalo da pobede.

za Vikend Udinese je odigrao mec u svom prvenstvu sa Fiorentinom gdesu izgubili sa 2-1 u zadnjem mi9nutu ali su igrali sa drugom postavom jer su odmarali igrace za ovaj vazan mec, Igrali su samo golman Brkic i stoper Danilo

Dok je Braga na svom terenu igrala sa Beira Maqrom i pobedili sa 3-1 i oni su odmarali nekoliko igraca ali vise od pola prvotimaca je nastupilo u tom mecu.

Oba tima su u prelaznom roku dosta izmenili sastave ali je Braga mnogo vise promenila tim,otisli su Nuno Gomes, Carlos Perez, Pizi,Beto, Marco Ramos a dosli su drugi igraci koji treba da se uklope u novi tim

Kod Udinezea je najbitniji odlazak odlicnog golmana Handanovica ali ga menja reprezentativac Srbije Brkic a dosli su odlicni Brazilci Williams i Allan.

Sve u svemu Udinese je sve karte bacio na ligu sampiona i po recima Dusana Baste dace sve od sbe da pobede

Italijanska liga je jaca od Portugalske a Braga je po kvalitetu , treca ili cetvrta ekipa u ligi koja ima 4 kvalitetna tima ali ostali tiomovi su mnogo slabiji tako da Italijani imaju u svojim nogama mnogo teza iskusenja i verujem vise iskustva u teskim mecevima, osim toga i domaci teren i publika su na strani Udinesea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:50,Goias - America RN, Tip: 1 @ 1.80, Unibet,8/10

 

Mec iz Brazilske druge lige u kome Goias docekuje Americu RN.

Goias se nalazi na petom mestu sa 33 boda iz 19 meceva , samo jednim manje od cetvrtog Sae Caetana koji se nalazi na mestu koje vodi u prvu ligu u koje zewle da se vrate posle ispadanja 2010-te godine.

Goias je i prosle sezone jedno vreme bio u vrhu tabele ali nisu imali srecu na kraju da se plasiraju i zavrsili su u sredini tabele.

Oni na svom terenu beleze odlicne rezultate imaju 6 pobeda i tri remija bez poraza sa gol razlikom 15-5 dok u gostima igraju slabije i imaju samo 3 pobede, 3 remija i 4 poraza

America RN je ove godine usla u drugu ligu i nalazi se na iznenadjujuce visokom mestu, oni su sedni sa cak 31-nim bodom iz 19 meceva, Medjutim i oni su klasicna domacinska ekipa jer na svom terenu imaju 8 pobeda, i po 1 remi i poraz dok su u gostima izuzetno slabi, samo jedna pobeda, 3 remija i 5 poraza

Dakle po svenu se vidi da su njima bitne igre na domacem terenu gde pobedjuju skoro sve redom i tako su obezbedili visok plasman koji im garantuje opstanak u ligi sto im je bio cilj pre sezone.

Na zadnjih 8 gostovanja imaju 6 poraza i dva remija.

Goias u zadnja tri meca nije pobedio i bilo bi ravno cudu da i cetvrti mec zaredom ne pobede uzimajuci u obzor kvalitet i ambicije tima, doduse dva poraza su zabelezili u gostima a kuci su igrali 0-0 i mislim da je red da pobede gosta koji slabo igra na tudjem terenu a Goias je upravo na svom terenu nepobediv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...