Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

29.08.2012.

Recommended Posts

22.30 Real Madrid - FC Barcelona, tip: oba daju gol @ 1.55, SuperSport, 8/10

 

Večeras se na Santiago Bernabeu stadionu u Madridu sastaju veliki rivali Real Madrid i Barcelona u uzvratnoj utakmici Super Kupa Španije. U odličnoj utakmici u Barceloni je bilo 3-2 za katalonski klub i svako ko prati nogomet će se složiti sa opkladom da će i večeras obje ekipe postići gol. Sa jedne strane imamo domaćina koji je jako loše otvorio sezonu i ima samo jedan bod iz ukupno tri utakmice. Izgubio je Real Madrid od Barcelone u prvoj utakmici Super Kupa te je u prvenstvu bolji od njih bio Getafe sa 1-2 dok su jedini bod uzeli na svom terenu protiv Valencie u 1. kolu prvenstva. Tim Jose Mourinha ima motiva na pretek da večeras pruži svoj maksimum i da zabije barem jedan gol. Sa druge strane super jaka Barcelona je fantastično otvorila sezonu sa sve tri pobjede nad Realom sa 3-2, Sociedadom od 5-1 na svom terenu i jedino su se malo mučili na tradicionalno teškom gostovanju kod Osasune i slavili su sa 2-1. Barcelona i dalje igra dominantan fudbal sa jako puno preciznih pasova i većim posjedom lopte i sa Messijem mogu zabiti gol svakoj ekipi na svijetu. Ako pogledamo i statistiku zadnjih susreta, čak zadnjih 8 mečeva su bila sa opcijom da su obje ekipe dale gol. Zadnji put kada nismo vidjeli gol na El Classicu je bilo prije tačno deset godina kada je na Nou Campu bilo 0-0.

 

Real Madrid: Cassilas, Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, di Maria, Ozil, C.Ronaldo, Higuain

Barcelona: Victor Valdes, Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Sanchez, Messi, Pedro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

22.30 Real Madrid - FC Barcelona, tip: Over 3,5 gola @ 2.62, William Hill, 4/10

 

Revans mec Spanskog superkupa u kome se u Madridu sastaju Real i Barcelona.

U prvom mecu Barcelona je pobedila sa 3-2 a iz Reala su prostestvovali zbog p[enala i gola iz navodnog ofsajda Barceloninih igraca.

I taj mec je pokazao da iako je u prvom poluvremenu bilo 0-0 vrhunski napadaci u obe ekipe zacas znaju da postignu mnogo golova.

Napadi koje predvode Massi i Ronaldo su jasna asocijacija za golove sto je nartocito Barcelona pokazala i u uvodnim mecevima kad je Sociedadu dala 5 golova, Realu 3 a Osasuni 2.

Real je startovao losije sto se rezultata tice jer su izgubili mec u proslom kolu od Hetafea sto niko nije ocekivao i pokazali sve slabosti svoje odbrane a u prvom kolu su igrali 1-1 sa Valencijom medjutim tim se ughodava i verujem da ce danas biti efikasniji u napadu ali odbrana koja skripi vrlo verovatno da ce opet pokleknuti pred Messijem i drustvom,Medjusobno susreti obiluju golovima a ocekuje se otvoren mec sa puno golova jer je trener Reala shvatio da odbrambenom taktikom nema sanse da pobedi Barcelonu

Share this post


Link to post
Share on other sites

00:30, Santos - Bahia, tip Over 2.5 golova @ 1.80, Interwetten, 8/10

 

Mec iz Brazilske prve lige u kome se sastaju u 20-tom kolu Santos i Bahia.

Santos se nalazi na devetom mestu sa 26 bodova, cak 9 manje od cetvrtog koje vodi u copa libertadores.

Na pocetku sezone je posle raqzocarenje u proslom polufinalu copa libertadores kada su ispali a ocekivali su da odbrane titulu neki igraci napustili klub poput Borgesa i Elana a neki su dosli ali reprezentatvci su imali pripreme i ucesce na Olimpijadi pa je tim bio dosta oslabljen i lose je krenuo u prvenstvu,Medjutim sve to je iza njih a najbitnija stvar je da je ostao Neymar koji je u odlicnoj golgeterskoj formi sto se odmah osetilo po povratku sa olimpijade, u zadnjem meciu sa Palmerisaom je postigao dva gola koje su donele pobedu.

Iako su ui pocetku zbog problema u napadu vecina Santosovih meceva bile under i to u gostima vremenom nakon sto su se uigrali i povratkom reprezentativaca ovaj tim stalno igra meceve koji obiluju golovima, zadnjih 7 meceva u prvenstvu ne racunajuci mec u finalu recopa sudamericana sa U. Chilerom koji je zavrsen 0-0 ostalo su sve bile over ali i mecevi na domacem terenu izuzev meca sa Botafogom od 7 meceva cak 6 su over.

Kuci imaju ucinak 4.5.0. i gol razliku 18-12 sto daje visok prosek i datih i primljenih golova

Bahija je na 16-tom mestu, taman iznad crte za ispadanje sa ucinkom 3.8.8, a u gostima imaju 2.2.5 i gol razliku 7-14 sto je solidan prosek ali u ovom mecu se pita Santos i verujem da su napadaci usli u formu ali poznato je i da oni ne obracaju bas mnogo paznje na odbranu a Bahija je poznata kao ekipa koja moze svakoj ekipi dati gol.

Sve u svemu ocekujem otvorenu igru sa obe strane i dosta golova, naravno vise u mrezi Bahije a prvo sam razmisljao o hendikep pobedi Santosa jer je to jako realno medjutim ipak sam odlucio da igram golove ukupno jer ne zavise samo od jedne ekipe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...