Jump to content
Sign in to follow this  
silly_bet

01.09.2012.

Recommended Posts

K. Nishikori - M. Cilic 1 @1.725 Pinnacle :nije:

 

Cilic je imao dosta problema u prva dva meca protiv igraca koje bi trebao pobjedjivati bez vecih problema ako misli biti top 10 igrac. Daleko je od forme. Nishikori je lagano prosao prva dva kola, uvjerljivo sa po 3:0. Iako mu protivnici nisu bili ekstra kvalitetni pokazao je kako se to rjesava. Zadnja dva medjusobna meca je dobio Nishikori, oba na tvrdoj podlozi. Cini se da je dosta toga na strani Nishikoria, a koeficijent uopce nije los :48thumbsup:

Edited by diesel

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00, Marin Čilić - Kei Nishikori(-1,5 set) , tip 2,@2.20,

 

Marin Čilić je dosta lose startovao u prva dva kola.Protiv relativno dva slabija rivala je prosto iscupao pobede i to oba meca sa po 3-2!!. U prvom kolu je savladao Australijanca Matosevica a u drugom posle velike borbe i nezvesnosti do zadnjeg poena ,Nemca Brandsa i to posle vodjstva od 2-0 u setovima.Nemac je uspeo da izjednaci da bi u 5 setu Cilic posle velike borbe dobio taj set sa 7-5 .Ceo mec je je trajao ukupno 3 casa i 44 min. Marin pravi brzoplete pogreške i koncentracija kao da mu nije na potrebnoj visini.Zanimljivo je na tom syusretu sto je Brands iskoristo obe break prilike a da je Cilic od 21 prilike iskoristio samo 4?Cilic je u tom duelu imao cak 49 izravnih poena ali mu je visok i broj gresaka ,cak 39.Cilic c ih morati smanjiti jer ga danas ocekuje rival koja odlicno zna da produzava igru i koji ne gresi mnogo.

Japanac ,Kei Nishikori je u odlicnoj formi i uspeo je da se plasira medju 20 najboljih igraca na ATP listi. U prvom kolu je savladao Argentinca Andreozzi G. kome je dozvolio da osvoji samo 7 gemova.U drugom susretu je savladao domaceg igraca ,Smyczek T,koji je osvojo jedan gem vise od prethodnog rivala (8).zanimljivo je da je Japanac na oba meca potrosio manje vremena nego Cilic na jednom od dva susreta. Glavnu prednost očekivano je imao u duzim izmenama, a dobar je ponovo bio i na servisu U drugom mecu mu je protivnik imao samo jednu break priliku.Odlicno je reternirao u oba susreta tako da Cilica ceka veoma tezak mec.

 

Ova dva rivala su dosada odigrali 3 susreta i Japanac vodi sa 2-1.Obe svoje pobede je ostvario na betonu a jedna od njih je bila 2010 na ovom Openu.Cilic ce ako zeli plasman u sledece kolo morati mnogo vise pokazati jer mu je danasnji rival mnogo kvalitetniji od ova dva sa kojima se mnogo namucio.Mislim da ce Kei Nishikori ,danas ostvariti ubedljivu pobedu i da marin nece osvojiti vise od 1 seta.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...