Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

05.09.2012.

Recommended Posts

Hrvatska(h-12,5) - Ukrajina tip1 @1.85 SuperSport :nije:

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silly Bet, ja sam na ŠL odigrao hand. -35 TIP 2 za Slovašku na ŠL.....pa ja mislim i koliko ja spremljam slovačku košarku,da ne vjerujem,da gubiju za 25 koševa razllike.....Vidjet čemo!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30 Srbija - Slovakia, tip: Slovakia +38.5 @ 1.90, Expekt, 8/10

 

* Slovačka ne gubi sa 39 i više koševa razlike.

 

Večeras se nastavljaju kvalifikacije za EP 2013 koje se igra u Sloveniji, a Srvija na svom terenu dočekuje Slovačku u 8. kolu grupe A. Stanje na tabeli nam pokazuje da Crna Gora ima omjer 7-0, slijede Srbija, Izrael i Estonija sa omjerom od 4-3, dok Slovačka i Island imaju omjer od 1-6. Srbija je izgubila oba meča protiv Crne Gore i u Izraelu sa čime se dovela u nezgodnu situaciju jer sada mora da pobjedi sve mečeve do kraja kako bi bila u igri za EP. Slovačka je uz Islan najlošija ekipa u grupi koja je nanizala šest poraza zaredom a jedinu pobjedu ostvarili su na Islandu u zadnjem kolu sa 86-84. U prvom meču u Slovačkoj slavila je Srbija sa 93-71. Ali sada je jako lošija atmosfera u taboru Srbije nastala nakon dva poraza od velikih rivala Crnogoraca, pa tako u srpskoj štampi imamo izjave selektora Dušana Ivkovića:

 

"Moramo da idemo iz meča u meč, da razigramo tim i prebrodimo ovu krizu. Zabrinut sam bio i pre početka kvalifikacija, ali i sad sam. Tim ima mnogo problema i to ne smemo da krijemo",

 

On je dodao da ovaj tim nije isti onaj koji je prije tri godine u Poljskoj bio drugi u Europi.

 

"Naši igrači nisu imali adekvatan napredak kao ostali u Evropi. Imali smo Tripkovića, koji je bio najbolji šuter, Veličkovića, a sada nam se povredio Lučić, koji je bio otkrovenje. Mi kao zemlja nemamo mogućnosti da te gubitke nadoknadimo".

 

Također bih naglasio da će večeras Srbija da bude oslabljena jer Dejan Musli ima problema sa alergijom, Marko Kešelj sa povredom ramena, a kapiten Nenad Krstić osim problema sa disanjem ima i distorziju skočnog zgloba. A u goste im dolazi Slovačka koja se malo motivisala sa pobjedom na Islandu i vjerujem da će večeras da pruži svoj maksimum i da neće izgubiti sa visokih 38 razlike. Najveći poraz Slovačke u ovim kvalifikacijama je od Srbije -22 i takav sličan ishod očekujem večeras.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...