Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

09.09.2012

Recommended Posts

Za danas jedan prijedlog iz njemačke 3.lige....

 

Cloppenburg - Meppen 1912 /2,5/ TIP OVER - Domačini imaju prosjek na utakmicu čak 5 golova, 5 utakmica i 10:15!!!

St.Pauli 1910 ll 2-4; Wolfsburg ll 1:5, Goslarer 5:0, Holstein Kiel 0:5, na jednoj utakmici pa pobjeda protiv Lubecka s 2:0...Meppen pa tri puta over 2,5....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudnal, Italija Serija B, 15:00 Crotone – Citadella 1 q 2,10, Mozzart, 5/10

 

Prvenstvo je tek počelo i dosta je nezahvalno igrati, pogotovo italijanske lige. Ali ja ću odigrati najviše zbog toga obe ekipe ''domaćinske'' tj. dobro igraju na svom terenu, a na gostovanjima je sasvim druga priča. Tako su i započeli ovu sezonu. Crotone je u prvom kolu na svom terenu pobedio Brešu sa 1:0, ali je u drugom izgubio na gostovanju od Sassuoloa sa 2:1, a isto tako, ali drugačijim redosledom, započela je i Citadella. U prvom kolu poraz na gostovanju Bariju sa 2:1, a u prošlom su na svom terenu pobedili Groseta sa istim rezultatom.

Isto tako, obe ekipe će imati nekih problema sa sastavom timova, ali mislim da su gosti u malo gorem položaju. U timu Crotonea na ovoj utakmici neće biti De Luca (rezervni golman) i igrači sredine terena Matute, Krcič, Sahman i Traore (odbrana), koji nisu ni započeli ovui sezoni i sem Matutea (prošle sezone 32 ut, 1 g), ostali nisu toliko bitni za igru celog tima.

 

Situacija kod gostiju je malo lošija, jer neće igrati A. Paolucci (sredina, 2 ut),C. Sosa (odbrana, 2 ut, prošle sezone 31 ut), T. Bellazzini (napadač, 2 ut, prošle sezone 30 ut – 2 g)), O. Branzani (sredina, 0 ut), E. Maah (napadač, 1 ut, prošle sezone 32 ut – 7 g) i A. Di Nardo (napadač, 0 ut, prošle sezone 24 ut – 7 g), ali su radi o nekim igračima koji su standardni u igri gostiju i njihovo neigranje će se i te kako osetiti. Tu pre svega mislim na one igrače kod kojih sam naveo i učinak iz prošle sezone.

 

Međusobnu statistiku nisam ni uzimao u obzir, ali da o njoj nešto i napišem. Možda će nekome pomoći. Prednost je na strani gostiju 5 3 2, a na terenu Crotonea su izjednačeni. Imaju po jednu pobedu i 3 nerešene. Crotone je pobedio u obe utakmice prošle sezone.

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30, Cobresol - Sporting Cristal, tip 2 @ 1.65, expekt, 8/10

 

Peru, 1. liga, susret izmedu posljednjeplasirane ekipe Cobresola i vodeceg Sporting Cristala. A sto reci u susretu prve i zadnje ekipe -zna se tko je favorit - bodovna razlika medu ova dva kluba iznosi ogromnih 47 bodova. Cobresol ce ispasti iz lige, predzadnji Sport Boys ima 15 bodova vise od njih i tesko da ce to stici. Cobresol je najlosija ekipa i gledajuci samo domaci ucinak - naime, u 15 odigranih utakmica kod kuce imaju omjer 1-1-13 uz gol razliku 12:34. Sa druge strane Cobresolu nije bas lagano na vrhu - Real Atletico im puse za vratom sa samo bodom zaostatka,a treci Universidada sa tri boda manjka. Tako da nema govora da ce uci u utakmicu opusteno - motiv i te kako postoji. Sto se tice forme ekipa - domacin ima u zadnjih pet nastupa jedan remi (sa ekipom sa dna ljestvice) i 4 porazta. Zadnju utakmicu izgubili su od 14. ekipe Cieciana sa cak 4:0. Sporting u zadnjih pet nastupa ima omjer 3-1-1. U zadnjem kolu pobjedili su petog Juan Auricha sa 5-1. Sto se tice h2h tradicije - imamo dva njihova susreta od prosle sezone kada je slavio domacin u svakoj utakmici. Zbog ovakvih okolnosti kakve jesu ne vjerujem da ce ista osim nova tri boda doci u obzir za Sporting Cristala. Ponovit cu ukratko, domacinu je jedini plus vlastiti teren koji mu kao sto se vidi iz statistike bas i ne pomaze najbolje. Gosti su prvi na ljestvici, ostatak im puse za vratom, nema opustanja, u dobroj su formi - moraju ovdje upisat novu pobjedu zele li drzati to prvo mjesto -a protivnik za to je idealan, posljednja ekipa lige. Sretno !

Share this post


Link to post
Share on other sites

23:30, Atletico-MG - Palmeiras, Tip 1 @ 1.65, Mozzart, 8/10

 

Mec iz Brazliske lige u kome se u 23-em kolu sastaju Atletico Mg i Palmeiras.

Atletico Mg se nalazi na drugom mestu sa 45 bodova ali ima mec manje (odlozen mec sa Flamengom) a prvi Fluminense koji ima 47 bodova upravo igra svoj mec i vodi na poluvremenu sa 1-0.

Atletico Mg ima ucinak 13.6.2 i gol razliku 35-16 a na svom terenu igra mnogo bolje nego u gostima i ima ucinak 8 pobeda, 2 remija, bez poraza i gol razliku 21-7.

Dolaskom Ronaldinja porasle su ambicije i klub zeli da osvoji titulu, Uz Ronaldinja tu je i Jo koji se dokazao u Evropi a ima tu jos igraca koji su u odlicnoj formi (Danilhno, Escudero...).

Iako su igrali dobro u zadnja 4 meca nemaju pobedu mada su 3 meca igrali u gostima gde su dva odigrali nereseno a jedan izgubili a posebno je bio nezasluzen remi sa Cruzeirom jer su vodili sa 2-1 a sudija je mnogo produzio mec i dobili su gol u bukvalno zadnoj sekundi jer je odmah posle toga sudija svirao kraj.

Palmeiras vec duze ima problema sa sastavom jer ima nekoliko povredjenih igraca a u danasnjem mecu izostace i jedan od najboljih napdaca Barkosa koji je pozvan u reprezentaciju Argentine.

Navijacci Zvezde ga se secaju kao najveceg promasaja medjutim otkad se vratio u Juznu Ameriku prvo u LDU a potom u Palmeirasu on je najbolji strelac i igra u vrhunskoj formi i sigurno ce mnogo nedostajati

Palmeiras je 17-ti na tabeli sa 20 bodova sa ucinkom 5.5.12 gol razlika 21-27 a u gostima su izuzetno losi 1.1.8. gol razlika 7-16 a nalaze se u seriji od 4 poraza u gostima.

Uzimajuci sve u obzir a pogotovo sto ce Palmiras biti dosta oslabljen, Atletico bi ovo morao dobiti jer kuci igraju odlicno a Palmiras je ocajan u gostima a uz domaci teren Atletico ima i bolji tim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...