Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 10/1/2013 at 7:20 PM, rockytomas said:

Vidim da sam treci na tabeli ali ja sam ranije vec osvajao nagradu kod njih 

a sto se tice uslova za dalje  mislim da bi trebalo da se stavi neki minimum od 10 analiza 

Po meni  optimum 15, jer neko lupi dve velike kv 3-5 ..smanji kasnije ulog 1/1 i prvi je ;)

Posted

Lista za 9. mjesec je konačna:

1. 30 EUR - Dinno

2. 25 EUR - HaRe!

3. 20 EUR - rockytomas

4. 15 EUR - snježana

5. 10 EUR - perolozac

Molim sve koji mi nisu posalli broj računa, da mi isti pošalju što prije.

Također podsjećam na uvjete:

• dobitnik nagrade mora izvršiti barem jednu uplatu da bi dobio dobio nagradu (može ju i izvršiti nakon završetka natjecanja)
  • nagrada se mora okrenuti 3 puta na minimalan ukupan koeficijent 1,9 .
  • korisnici koji se već dobivali nagrade na Fortunawin (preko drugih portala) ne mogu konkurirati za nagradu – samo prvi početni mjesec

Ukoliko nemate račun na Fortunawin kladionici, otvorite ga klikom OVDJE i time direktno pomažete da se sponzoriranje nastavi i u sljedećim mjesecima.

Posted
  On 10/10/2013 at 10:21 AM, HaRe! said:

Nisu. Vidim da Dwiz još nije pročitao moju privatnu poruku gdje su podaci sa Fortune...

On to vidi na mailu, a pošto ne treba ulazit u personal messenger, tebi stoji kao da je nepročitana. 

Posted
  On 10/6/2013 at 3:11 PM, HaRe! said:

Ja sam mu poslao, ali mi piše da nije pročitao poruku.

On 10/10/2013 at 10:21 AM, HaRe! said:

Nisu. Vidim da Dwiz još nije pročitao moju privatnu poruku gdje su podaci sa Fortune...

Sve poruke mi stižu i na e-mail, tako da dosta poruka na forumu i ne otvorim.

On 10/8/2013 at 7:10 PM, micha said:

Ja sam danas greskom prijavio dva puta istu analizu.  Pa nek se izbriše jedna prijava.

Kad se dogodi neka greška samo mi prijavi na PM.

On 10/9/2013 at 9:40 PM, nisterlo said:

Vidim na portalu da sam pogresio kod prijavljivanja analize tj kvotu na hendi koji sam igrao(umesto 2.7 stoji 32.7  :icon_eek::icon_razz:  :icon_eek::icon_razz:  :icon_eek:  )...

Pa ako moze to neko da ispravi? 

Ispravljeno.

On 10/10/2013 at 8:12 AM, snježana said:

da li moram izvršiti uplatu na Fortunawin iako sam tamo već 2 godine i nekad igram?

Po pravilima koja smo dobili, bitno je da je nekada bila izvršena uplata. Znači bilo kada u te dvije godine. 

Posted

Dwiz ja sam juce pogresio u analizi za datum nisam promenio a igralo se posle ponoci pa sam stavio pp ( to jhe valjda kao Void ili ponisten tip ?) na taj tip i odmah ispisao novi sa pravim datumom, jel to ok ?