Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

24.10.2012.

Recommended Posts

Baseball, MLB ( World Series Price - Best of Seven)

02:05 CET (25/10/2012)

San Francisco Giants - Detroit Tigers

Pick: San Francisco Giants

Offered at: 2.640 (Pinnacle Sports)

Stake: 5/10

 

Duga MLB sezona je došla do samog kraja na redu je čuvena "World Series" koja datira još od davne 1903 god.

Ove sezone se velikom finalu sastaju pobednici Nacional League San Francisco Giantsi i pobednici American League Detroit Tigersi.

Kao VELIKI VELIKIi favoriti za dobijanje "SVETSKE SERIJE" su postavljeni Tigersi po meni dosta nerealno iz više razloga.

Kao prvo Giantsi imaju prednost domaćinstva u Finalu što naravno nemora da bude bitno ali nije ni nebitna činjenica.

Ja u ničemu nevidim toliku prednost Tigersa Iako u starterima imaju jednog Verlandera ali je on jedini koji ima ikakog iskustva u Finalima dok ostali starteri iako bacaju u dobroj formi nemaju iskustva u finalima dok sa druge strane Giantsi u svojim redovima imaju mnogo veći kvalitet startnih pičera koji su već pre dve godine bili učesnici "SVETSKE SERIJE" tu su T. Lincecum ,M. Cain kao i još dva meoma kvalitetna startera. I u bulpenu bi dao svakako prednost Giantsima dok je bulpen Tigersa više puta ove sezone upropaštavao već dobijene mečeve to je vidljivo bilo i u pley ofu posebno je klozer Tig. bio jako loš i veliko je pitanje ko će biti klozer u finalu.

Čak iako je možda u hitingu prednost na strani Tigersa i tu je po meni to veoma diskutabilno jel timovi iz N.L. imaju tu prednost da su navikli da igraju sa pičerima kao baterima dok to nije slučaj kod Tigersa kao i to da kad Tigersi budu domaćini Giantsi će dobiti na tom dodatnom hiteru.

Jedan od razloga za ovako favorizovanje Det. je i to što su potukli Yenkiye sa 4-0 iako to i nije toliko realan rezultat a i Yenkiji su kroz ceo pley of u katastrofalnoj formi i sa jako lošom atmosferom u ekipi.

Ta brzo završena serija protiv N.Y.Y. može biti i loša po formu Tigersa jel su oni završili tu seriju još pre šest dana takav je bio isto slučaj sećam se 2006 kada su takođe počistili tada favorizovane Yenkije sa 4-0 ali su ih onda u finali Cardinalsi razbili sa 4-1 svakako da im ova pauza nemože prijati jel su izašli iz ritma ali videćemo.

Dok su Giantsi koji su u ovom pley ofu u dva navrata bili otpisivani protiv redsa su od 0-2 došli sa tri vezane pobede u gostima do finala N.L. a tamo su opet bili na rubu eliminacije gubili 3-1 i igrali meč u St.Louisu posle te pobede su u naredna dva meča razbili Cardinalse sa 6-1 i čak 9-0 i siurno prepuni samopouzdanja ulaze u "SVETSKU SERIJU"

Ja jednostavno mislim da je ovaka kvota na pobedu Giantsa nerelna i jednostavno je moram uzeti jel je svakako iskustvo na njihovoj strani kao i breme velikog favorita na strani Tigersa.kVOTA JE OD POČETNE KOJA MI JE I BILA PREVISOKA JOŠ JE NARASLA NEVEROVATNO MOŽDA JA GREŠIM NO VIDEĆEMO

Uzimam pobedu Giantsa u "SVETSKOJ SERIJI"..... Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

World Series Game 1

 

AT&T Park (San Francisco, CA)

 

 

Baseball, MLB

02:05 CET (25/10/2012)

San Francisco Giants - Detroit Tigers

Pick: San Francisco Giants +1.5 :uredu:

Offered at: 1.87 (William Hill)

Stake: 5/10

 

Večeras se na AT&T Parku u San Franciscu u prvom meču "SVETSKE SERIJE" sastaju domaći Giantsi i gostujući Tigersi.

Već sam dosta toga rekao o ovoj seriji u analizi pobednika finala kao i što su u celoj seriji podcenjeni tako je slučaj i večeras gde su Tigersi ogromni favoriti najviše zahvaljujući večerašnjim starterima!!!

Večeras na moundu za SF: Zito (1-0, 1.74) dok za DET: Verlander (3-0, 0.74) svakako da je Verlander u prednosti večeras i da je zbog njega ovaka prednost na strani Tigersa ali to nemora da bude tako!!!

Zito je iako sklon oscilacijama ipak veoma iskusan pičer koji u pley ofu u karijeri ima sjajnu statistiku 5-3 2.96. Koji i ove sezone je u pley ofu sjajan iako je prvi meč protiv Redsa bacao kratko i čak od 2.2inn. je na tom meču bacao bulpen ali i to je jedna od prednosti Giantsa da imaju bulpen koji može da iznese duži period meča kvalitetno...

Ali je u petom meču sa Cardinalsima kada su na Bushu bili na rubu eliminacije odbacao maestralno čak 7.2inn. bez i jednog rana i tako bio jedan od najbitnijih igrača Giantsa koji je omogućio i njihov preokret.

Uz to i u karijeri sa Tigersima ima pozitivan skor 8-6 uz sjajnu eru 2.91.

Sa druge strane sjajni Verlander bnez sumnje možda i najdominantniji pičer današnjice ali i ne nedodirljiv u ovom pley ofu je sjajan dok to nije bio slučaj prošle sezone kao i 2006god. kada su takođe došli do finala.Daleko je ubedljiviji kada baca u Det. dok na strani nije baš tako sjajan ove sezone 8-6 3.57 u jedinom meču u karijeri sa Giantsima je dozvolio 3 rana. Pitanje je kolko će se snaći jel će imati i dodatni zadatak kao bater gostiju.Uz to i hiter Giantsa su u HOTU!!!

Dok mi bulpen Giantsa svakako uliva više poverenja dok je bulpen Det. više puta upropastio meč posebno je klozer J. Valverde bio katastrofa i zamenjen je dali će to biti J. Benoit ili P. Coke ali ni jedan nema nekog iskustva u tome.

Što se Hitinga tiče iako su udarači Det. možda nešto kvalitetniji ali nebi ni tu im dao neku prednost jel su večeras bez jednog hitera DH pozicije koju zamenjuje pičer kao i to da i Giantsi u svojim redovima imaju odličnih power udarača i u sjajnoj su formi.

Mislim da je kvota previsoka ja ću uzeti Giantse u hendikepu +1.5 i na taj hendikep je kvota sjajna a i ako Tigersi dobiju neverujem da će biti ubedljivo...

Uzimam Giantse +1.5... Posted Image

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlozi današnjeg MLB susreta (Pinnacle).

 

02:00 - San Francisco Giants - Detroit Tigers - San Francisco Giants Over 3 - 2.160 :uredu:

02:00 - San Francisco Giants - Detroit Tigers - San Francisco Giants +1.5 - 1.840 :uredu:

 

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageMLB

Posted Image02:05 (25.10.2012.)

San Francisco Giants - Detroit Tigers(Team Runs)

Tip: Detroit Tigers Under 4 :uredu:

Kvota: 1.88

Ulog: 6/10

 

 

Posted Image

 

Analiza:

 

U slučaju da Tigersi postignu 4 poena bet je VOID

 

Na prvom meču "World Series" uzeću i under poena gostiju granica je po meni postavljena dosta nerealno visoka ja sam očekivao 3.5 ali je Pinnacle izašao sa čak granicom 4 ja to moram uzeti jel sumnjam da Tigersi mogu do 5 ranova večeras.

Večeras na moundu za SF: Zito (1-0, 1.74)

Već sam pisao o njemu u prvom tipu pa da ponovim.

Zito je iako sklon oscilacijama ipak veoma iskusan pičer koji u pley ofu u karijeri ima sjajnu statistiku 5-3 2.96. Koji i ove sezone je u pley ofu sjajan iako je prvi meč protiv Redsa bacao kratko i čak od 2.2inn. je na tom meču bacao bulpen ali i to je jedna od prednosti Giantsa da imaju bulpen koji može da iznese duži period meča kvalitetno...

Što se tiče hitinga Tigersa iako imaju dobrih udarača oni ipak daleko bolje udaraju kući dok su na gostovanjima dosta lošiji kao i to da će večeras biti bez DH udarača što je bukvalno hiter manje jel sumnjam da Verlander može i jedan hit udariti!!!

Uz to jedan od kvalitetnijih udarača gostiju P.Filder je LHP a nikako mu zbog toga ne odgovara levoruki pičer.Uz to AT&T Park nije baš gostoljubiv za batere a i hiteri Det. su se i prilično ohladili jel je od zadnjeg meča prošlo čak 6 dana.

Jednostavno meni je ova granica dosta visoka i ja ću probati sa underom na Tigerse...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageMLB

Posted Image02:05 (25.10.2012.)

Detroit.T-S.Francisco(Koliko će ukupno runova, hitova i errora postići obe ekipe?)?

Tip: Manje od 25 :nije:

Kvota: 1.72

Ulog: 7/10

 

Posted Image

 

Analiza:

Ukoliko bude postignuto 25(ranova,hitova i erora) bet je VOID

 

Nemogu da ne odigram i ovaj tip na večerašnje finale "SVETSKE SERIJE".

Po meni je ovo više nego visoka granica večeras granica je postavljena na 25.

Šta to znači da ukupno se na meču računaju svi ranovi obe ekipe ili poeni granica za ranove je postavljena vrlo nisko na 6.5 pa tu i da bude i 7-8 pa i 9 poena neverujem da može više!!!

Što se hitova tiče tu u tom slučaju može da bude čak 13-15 hitova što neverujem da će biti i toliko što je prilično puno dok erora dali će u opšte i biti iako ih bude neverujem da će ih biti više od 1-2.

Puno toga sam rekao o starterima večeras kao i to da je teren S.F. prilično veliki i ne baš gostoljubiv za udarače. Jednostavno ovo je po meni jako dobar tip koji bi trebao da prođe jedino da baš podbace oba startera a da udarači podivljaju što se nadam da se neće desiti.

Po mojoj prognozi poena nebi trebalo da bude više od 7-8 ako ih bude i 8 može biti čak 14 hitova i dva erora što bi bilo dovoljno za prolaz.

Uzimam Under 25(ranova,hitova i erora) na meču.

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Vrijeme odigravanja: 01:00

Naziv para: Albany(1.t1,5)-ConnecWh (zbroj golova u 1.trećini)

Tip para: više

Tečaj: 1.800

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Vrijeme odigravanja: 00:00

Naziv para: StJohns(1.t1,5)-Portland(zbroj golova u 1.trećini)

Tip para: više

Tečaj: 1.600

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Bwin

Vrijeme odigravanja: 02:15

Naziv para: Gwinnett Gladiators kod Evansville IceMen

Tip para: 2

Tečaj: 2.250

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...