Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

29.10.2012.

Recommended Posts

San Francisco Giants osvojili World Series!


I to se dogodilo. Završila MLB sezona 2011/2012.

San Francisco Giants pomeli su sa 4:0 Detroit Tigers i osvojili World Series.

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image01:30

Arizona Cardinals - San Francisco 49ers

Tip: San Francisco 49ers -5.5 :uredu:

Kvota: 1.75

Ulog: 6/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

 

 

Večeras se u Phoenixu u Arizoni u okviru 8 nedelje NFL lige igra diviziski meč u okviru NFC West division između domaćih Cardinalsa(4-3) i gostujućih 49ers-a(5-2)...

Cardinalsi su posle odličnog starta sa čak 4-0 nanizali tri poraza.

U prva 4 kola ih je držala odlična odbrana koja je i dalje visoko rangirana 7th u ligi po dozvoljenim jardama posebno su dobri protiv pass igre 191.3 (4th) . Odbrana i u poslednja tri kola drži protivnike na relativno malom broju poena ali ono što je bio problem i od početka sezone je sad još veći problem efikasnost napada. Napad Cardinalsa je jako loše rangiran kao predzadnji u ligi podjednako je loš napad i po zemlji i kroz vazduh.

Da stvar bude još gora od 6 nedelje kada se povredio prvi QB K. Kolb koji je bio dosta dobar zamenio ga je J. Skelton koji je daleko od kvalitetne zamene u prva tri meča više nego loš uz očajan procenat uspešnih pasova i on ima lakšu povredu ali će igrati. Iako Cardinalsi imaju dobrih risivera pre svih L. Fitzgeralda i A. Robertsa ali je problem što sve manje dobijaju upotrebljive lopte. I po zemlji su još gori a večeras će imati još veći problem u napadu jel će sa druge strane biti fantastična odbrana najbolja u celoj ligi.

Sa druge strane 49ers-i jedni od najvećih favorita u ligi posle neočekivano ubedljivog poraza od Giantsa uspeli su jako teško da dobiju nezgodne Seahawkse u dvoboju možda i dve najkvalitetnije odbrane u ligi.

Svakako da je mnogo jači deo tima sjajna odbrana koja je 1st u ligi po broju dopuštenih jardi protiv trčanja su 98.9 (10th) dok protiv pasa fantastični 173.4 (1st) verujem i večeras da će zaustaviti napad domaćina koji igra jako loše.

Dok je na zadnja dva meča problem napad koji je imao problema protiv jakih odbrana ali iako će i večeras se susresti sa čvrstom odbranom verujem da će biti ipak mnogo efikasniji.

Napad je trčanjem fantastičan 1 u ligi sa čak 176.6y po meču tu je svakako sjajni RB F. Gore.

Dok je vođa napada QB A. Smith svakako u padu forme ali dosta siguran kvoterbek koji što je bitno negreši puno jedino je bio dosta loš protiv Giantsa.

Po meni su ovde 49ersi veliki favoriti imaju prednost u svim segmentima igre i očekujem njihovu sigurnu pobedu i uzimam pobedu 49ersa u hendikepu.

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Bet365

Vrijeme odigravanja: 01:30

Naziv para: SF 49ers @ ARZ Cardinals (Additional point spread)

Tip para: 49ers -8,5

Tečaj: 2.100

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted ImageNFL

Posted Image01:30

Arizona Cardinals - San Francisco 49ers(Koliko će receiving yards skupiti Larry Fitzgerald (Ari)?)

Tip: Manje od 70,5 :uredu:

Kvota: 1.85

Ulog: 5/10

 

Posted Image

 

Analiza:

 

Igram tip da će L.Fitzgerald uhvatiti manje od 70.5 jardi.

 

Večeras mi se pored pobede 49ersa na meču sviđa i bet na kome ću igrati na broj uhvaćenih jardi risivera domaćina L. Fitzgeralda granica je 70.5 ja ću uzeti under jardi.

Radi se o WR Larry Fitzgeraldu svakako kvalitetnom hvataču ove sezone je na 459y uhvaćenih jardi na 7 mečeva ili prosečno 65.5y što je manje od postavljene granice . Problem je što on nema kvalitetnog kvoterbeka dok je i Kolb bacao i tada bi uzeo ovaj tip jel u celom prvenstvu je najduži TD postigao od 37y a posebno sad kad je QB J. Skelton.Naprošlom meču je Fitzgerald protim takođe dobre odbrane Min. ostao daleko ispod ove granice na 4 hvatanja i samo 29y.

O odbrani 49ersa sam dosta pisao radi se o najboljoj odbrani lige pogotovo su sjajni upravo protiv pasa gde su 1 u ligi sa dozvoljenih samo 173.4 jardepo meču. I sigurno je da će i QB i risiveru teško biti protiv takve odbrane.

Naravno uvek postoji mogućnost da bude i greškao odbrane pa da u jednom hvatanju pređe ogroman br. jardi ali se nadam dase to neće desiti....

Uzimam under jardi Fitzgeralda...

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...